GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

furkan_58

Üye
teşekkürler

denizcix3

Üye
güzel paylaşım

yasineken

Üye
çalışmıyor destekleyen 5800 expressmusıc var çalışmadı

efendi_lord

Üye
©oOL™;773634' Alıntı:
bu program telefonda olmazsa olmazlardan biri, nokianin kendi programi, ve ücretsiz.
bilmediginiz bi adrese gitmek icin yapilmis bicilmis kaftan....
programa gelince

adresine gidip telefonumuza uygun proyu seciyoruz, sonra bunu telefonumuza kuruyoruz (hafiza kartina)

sonrada pc icin ayni sitedeki nokia map loader (sitenin saginda) i pc ye kuruyoruz.
sonra kart okuyucuyla telefonumuzun hafiza kartini takip pc ye bagliyoruz, sonrada pc ye kurdugumuz programi aciyoruz (not: hafiza kartini pc ye baglamadan, pc ye kurdugumuz program calismaz) sonrasin herkes yapar zaten, ülkeleri secip istedigimizi karta yüklüyoruz, en sonundada karti telefona takip telefona kurdugumuz programi calistiriyoruz. kullanimi gayet kolay, 2 adresi verip haritada göster yada simülasyonu baslat dememiz yeterli.
not: TÜRKIYEden istanbul ve ankara mevcuttur.
not: gps aletine gerek yoktur, ve herhangi bi sekilde kontor yemez, gprs e baglanmaz...

telefona yukledıkten sonra

önce bi dünya resmi gelecek, sonra % 100 dolunca sebeke kullanimi devre disi diyecek, tamam diyeceksin, sonra bluetooth baglantisi isteyecek, hayir de
1 ilk yapacagimiz sey seceneklerden rota belirleyi secmek
2 sonra bi baslangic noktasi ve gidilecek yerleri secmek, (ülkeyi ve sehri seciyoruz,sehir yerine posta koduda vermek mümkün, sokaga gelince 1 yada 2 harf yeterli)
3 sonra seceneklerden rotayi goster diyoruz.
ve program bize gidecegin yere, sirasiyla hangi sokaklardan gecmen gerektigini, hangi sokaktan kac metre gitmen gerektigini yaziyla gosterir
ve bu siralamayi harita uzerinde gormek istersek seceneklerden, simülasyonu baslat deyince sanki biz arabayla saatte 50 km hizla gidiyrmusuz gibi, baslangic noktasinda gidilecek yere kadar haritada 2 yada istegimize gore 3 boyutlu gosterir
istersen pc ye kurdugumuz programla, ses ekleyip,seslede yonlendirme yaptirabilirsiniz(türkce mevcut)
bi süper özellikte cevrede ara secenegiyle, benzinlik hastane okul restaurant alisveris merkezi vs, bicok kamuya acik ihtiyac duyulabilecek merkezleri, bulundugun semti belirterek cevrendeki en yakin nerde varmis gorebilirsiniz

uyumlu modeller
E61
E61i
E65
E90
N70
N72
N73
N76
N93i
N95
6110 navigator
6120 classic

daha once paylasıldıysa ozur dılerım arkadaslar
ya allah rıza si için o programı indirip n73 için rapidshare gibi bir yyere koyun nokianın sitesinden inmiyor n73 için lütfen

cgr03mert

cgr03mert

Üye
benim de uyyo nokia 6220 c

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
İNŞ olurr

hanlimurat

hanlimurat

Üye
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ircan

ircan

Üye
anlatımda osrun olabilrmi yani kullanan arkadaslar anlatım dısı bir işlem yapmıs olmalılar ki kullanıyorlar yoksa makinayı bulmuyor :S

yc82

Üye
arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz öncelikle nokia mapsi telefona yükledim sonra map loaderı pc ye kurdum daha sonra telefonumu önce pc suite ile bilgisayara bağladım ardından map loaderı açtım waiting for phone diyip duruyor ne yapmam gerekiyor

mustafa_68b

Üye
Programı koyan ve açıklayan arkadaşa teşekkür ederim..Nokia N82 telefonuma yükledim ve çalışıyor.Benim telefonumda gps var dolayısı ile gps ile çalışıyor fakat bir arkadaşımda Nokia N80 var, onun telefonunda gps yok buna rağmen program çalışıyor ve şu şekilde:
gideceğiniz rotayı belirliyorsunuz ve araç seçiyorsunuz hızınızı saatte 50 km olarak varsayıyor ve rotayı sesli tarif ediyor.GPS olmadığından konumunuzu göremiyorsunuz.GPS olan telefonlarda ise sorunsuz çalışıyor.Bizzat denedim.
Öğrenmek istediğim bu programın crak i var mı deneme süresi ola bir versiyonmu onu bilmiyorum.Yardımzı olursanız çok sevinirim
degerli arkadaslar bu programın acıklanmasını bana da yollarmısınız tesekkürler...

mtnymn

mtnymn

Üye
bnde su anda e65 kullanıyorum harika bi program eline sağlık kardeş türkçe komutlada calısıyo , bnce calışmıyo diyen arkadaslar bidaha baksınlar...

reeldunya

Üye
EMEĞE SAYGIIIIIIIIIIII:nono:

berglakin

berglakin

Üye
sitede n73 yok babacan napcaz*

benmoos

Üye
selam;; ben n96 da denedim ve internete baglanmak istiyor ;ucretli oldugunu yazdi:program guzel di;

seloyahsi

seloyahsi

Üye
nokia nın sıtesınde e65 i göremedım sız uyumlu yazmısınız yardımcı olursanız sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

bnde su anda e65 kullanıyorum harika bi program eline sağlık kardeş türkçe komutlada calısıyo , bnce calışmıyo diyen arkadaslar bidaha baksınlar...

bende e65 kullanıcısıyım 1 sayfadakı lınk de lelefon modelı yok nasıl yaptınız yardımcı olursanız veya lınk lerı verırsenız denesek saygılar

dogantokdemir

Üye
Değerli arkadaşlar ben N73 için navigasyon yüklemek istedim olmuyor ama sitede uyumlu diyorlar malesef olmuyor Nokia siteside göstermiyor ama bilen varsa yazarmı saygılar..

ihsand

Üye
6210 navigator de çalışırmı

bende 6210 navigator var ona yükliycem ama bazı arkadaşlar sadece harita GPS değil diyo bazılarıda telefonunda kendisinde GPS olan telefonlarda navigasyon olarak çalışıyo diyo 6210 da navigasyon var yani 6210da gps olarak mı çalışıcak yoksa sadece harita olarak mı gözükücek?

diyar0621

Üye
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Bu proğram gps yani topografçıların kullandığı kordinat girişi yapan ve nokta kaydı yapan proğrammı yoksa nevigasyon proğramımı. Bana topografçıların kullandığı gps proğramı lazım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

turkaahmet

turkaahmet

Üye
arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz öncelikle nokia mapsi telefona yükledim sonra map loaderı pc ye kurdum daha sonra telefonumu önce pc suite ile bilgisayara bağladım ardından map loaderı açtım waiting for phone diyip duruyor ne yapmam gerekiyor

slm telefona gps programı yukleye bıldınız mı ben harıta yukledım ama uydu bulmuyor

Paylaşımın teşekkürler.Ben nokia 6120 calassic kullanıyorum ve çalıştırdı.İlk başta dediğin gibi dünya resmi geliyor.Ayrıca ayarlardan haritada görmek istediğiniz bir çok seçeneğini işaretleyebiliyorsunuz.(Benzin istasyonu,postahane,polis merkezleri,resmi kurum binaları vb.).Ayrıca 3 boyutlu harita seceneğide mevcut....

selam bendede 6120 mevcut fakat sade dunya goruntusu gelıyor gps baglantısı kurmuyor ek bluetooth gps alısıcı mı gerekıyor?

Üst Alt