iPhone iPad ekrani PC ye yansitma ( Reflection App )

Sponsorlu Bağlantılar

cartel79

cartel79

Üye
    Konu Sahibi
iPhone iPad ekrani PC ye yansitma ( Reflection App )
Merhaba arkadaslar!

Bugün size severek kullandigim bir programi tanitacagim. Bu programin adi Reflection, neye yarar derseniz söyle aciklayim;

Bu program ile ayni wifi agi uzerinde olan iPhone veya iPadden telefon veya iPadin tüm görüntüsünü ve sesi direk olarak wifi sayesinde hicbir kablo olmadan PC ye aktarabilirsiniz. Program cok basarili özellikle oyunlarda hicbir takilma olmadan oynanabiliyor. . Bu Programin ayni zamanda MAC versiyonuda mevcuttur.

Size asagida programla ilgili video linkini paylasacagim.
Programda isterseniz hangi ekran cozunurlugunde istediginizi ve ekranda görundugu gibi iPad cercevesinin yada iPhone gorunmesini istemiyorsaniz frame sekmesini kapatabilirsiniz bu sayede tum ekran görüntünüz olur. Videolardada cok basarili. Sunuda belirteyim bu programla sadece i4S, Iphone5 ve iPad2 den itibaren olan iPadler tum menunun goruntusunu yansitabilir iPhone 3GS ve yanilmiyorsam iPhone 4 ler ise sadece fotograf ve videolari yansitabiliyor.





Indirmeniz icin link programin ilacida icindedir

Yeni Link

Kurulum
1. Önce rar dosyasini acin ve program kurulum dosyasi olan msi dosyasini yukleyin.

2. Programi yukledikten sonra acmadan reflection klasörundeki sonu 1 ve 2 ile biten iki dosyayi programin kuruldugu klasöre yani C:/Programlar/Reflection dizininin icine atin.

3. Önce sonu 1 ile biten dosyaya tiklayin ve Register yazan yere basin sonra acilan kucuk pencerede ok tiklayin ve kapatin.

4. Sonu 2 ile biten dosyayi acin guvenlik duvari yani firewall icin izin verin.

5. sonu 2 ile biten dosyaya sag tiklayip desktopa kisayolu olusturun ( yalniz dikkat C:/programlar/reflection/....o2 dosyasinin kisayolunu olusturun sakin desktopa acilan klasordekininkini yapmayin.) Olusturdugunuz kisayolun adini isterseniz reflection olarak degistirin ve Programi olusturdugunuz bu kisyaoldan baslatin.

6. Bu kadar artik gule gule kullanin.

AirPlay Windows Media Center

iPhone 3GS sahibi bazi arkadaslar Reflectionla videolardan verim alamadiklarini belirtmis, bu sebepten sadece Fotograf ve videolari PC ye Wlan uzeri yansitmaya yarayan Windows Media Center eklentisi olan Airplay for Windows Media Centeri sizlerle paylasacagim.

Bu MediaCenteri olan Windowslarda (Tüm Win7 lerde var) Fotograf ve videolarinizi Windowstaki media centeri acinca orda görüntülemenize olanak verir, Program 3GS te Fotograf ve videolarda denenmistir ve cok basarilidir üstelik ücretsizdir.

Asagiya öncelikle programin videosunu ekliyorum.



Bu Programla ilgili bilgilerin mevcut oldugu Link


Buda Programin Linki SkyDrive uzeri paylasiliyor sayfa acilinca Mediacenter yazan yere tik koyun ve indirin

Simdi gelelim nasil yapildigina;

1. Önce Programi verilen linkten indirip zip dosyasini acin ve PC nize yukleyin.

2. Programi yuklediyseniz, evinizdeki Wlan agina hem PC hemde iPhone ile baglanin.

3. PC nizde WindowsMediaCenteri acin.

4. iPhonunuzda Albumunuze gelin herhangi bir Fotograf ve Video acin orda Airplay simgesi görünecek bu simgeye tiklayin ve WindowsMediaCenteri secin.

5. Bu kadar artik Fotografiniz veya Videonuz PCnizde ustelik hizi cok iyi hicbir takilma olmaz.

NOT: Bu program tum iPhone ve iPadleri destekler calisma prensibi olarak PC de WindowsMediaCenter i acmadan aktif olmaz ve sadece Fotograf ve Videolari aktarir.

- - - Eklendi - - -

Kullanimi söyle:

Eger PC ve iPad veya iPhone ayni wlan agi icindeyse önce programi calistirin sonra iPad veya iPhonede iki kez Home tusuna basin multitasking sekmesi acilacak onu bir saga kaydirin muzik oynatici görunecek tekrar saga surun orda TV ekranina benzeyen bir sembol göreceksiniz uzerine dokunun Airplay menusu acilacak orda PC nizin adini secin ve senkronize sekmesini acin bu kadar PC de aninda iphone veya ipad ekraniniz görunecek.
 
  • Beğen
Tepkiler: WhereIsMyMind


Apache11

Apache11

Üye
Canını yediğim gardaşım emeğine yüreğine sağlık çok güzel açıklamışın çiçeem işin gücün rast getsin....
 
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Çok teşekkür ederim.Gerçekten muhteşem bişey :) Yalnız tek sorunum videoları oynatamam. Bunun bir çözümü var mıdır hocam ?
 
cartel79

cartel79

Üye
    Konu Sahibi
Aslında hiçbir sorun olmaması lazım. Aklıma gelen tekşey
Wlan ağının yavaş oluşu.yoksa hiçbir sorunu yok.gayet hızlı ve airplay den bin kat daha hızli.ben laptoptan televziyona bile takıyorum ve herşey gayet net bi şekilde ekrana geliyor takılmadan.umarım hal olmuştur problemin
 
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Wifi ağım gerçekten hızlı onda sorun çıkıcağını sanmıyorum. Ama sorunu kendim çözebilirim heralde. Tekrar teşekkürler
 


Üst Alt