GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

selimsen6181

Üye
Arkadasım navigasyon programı için mi bedava diyorsun. Yoksa bu programı N73 gibi GPS olmayan bir cep telefonunda mı bedava kullanılacağını söylüyorsun. Cep telefonlarında internete yanaşmanın ateş pahası olduğu bu zamanda bu iş nasıl olacak. A-GPS de bile asistan internet üzerinden ücret yazdırıyor.
 


BURAK_020

Üye
telefon modellerinin arasında n73 yok kardeşim :((
 

tweeky_2004

Üye
e61 yok sitede
 

hosgoru

Üye
arkadaşlar ben nokia c7 aldım, içinde navigasyon var ama, şebekeye bağlanarak yön gösteriyor, kontorsuz sadece, GPS bağlanarak, öyle bir hizmeti verebilirmi? bilen varsa lütfen yardım,teşekürler
 

cakmakfuat

Üye
Arkadaşlar an itibariyle bu programı türkçe olarak "N73" modeli olan telefonuma yüklemiş bulunmaktayım. her şey çalışıyor ancak pcye yüklenen nokia maps programını yükleyebilmeniz için microsoft.net framework 3.0 bilgisayarınızda kurulu olmalı. ondan sonra herşey konuyu açan yardımsever arkadaşımızın dediklerini aynen uygulamaktan başka birşey değil, çok teşekkür ederim Cool.

Not: hafıza kartı okuyucunuz olması gerekmiyor illa ki. toplu depolama modunu etkinleştirerek de yapabilirsiniz bu işlemi :oke:
not2: Sadece Ankara ve İstanbulun aksine ben fazla araştırmama rağmen İzmir VE BURSA da en ince ayrıntısına kadar burada mevcut arkadaşlar. hatta önemli yollar bile var. daha araştırmadım dediğim gibi ama çok güzel bir programa benziyor tek dezavantajı N73te biraz yavaş çalışıyor. tekrar çok teşekkürler cool.

GÜZEL KARDEŞİM; BENDE N73 KULLANIYORUM.. ama o linkte karşıma çıkan yerde önce telefon seçmemi istiyor bakıyorum orda N sersinden bikaç tane var hatta en düşük N76 var N73 yok. BANA YARDIMCI OLURMSUUN KARDEŞİM NASIL HALLETTİN, ??????????????????????????????:sopa::hmmm:ağlarım:
 
ugurbdr

ugurbdr

Üye
E55 e UYGUNMU?

--------------- Ekleme ---------------

nokia map loader link atar mısın?
 

ayakübra

Üye
arkadaşım kulaktan dolma bilgilerle paylaşım yapmayın! yzdığın telefon modelleri eksik ayrıca senin yaptığın sadece haritayı yüklemek ve kendi rotanı oluşturmak. yani bulunduğun noktayı ücretsiz göstermiyor...
 
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
birader e65 olmuyor uyumlu cihazlar demişşin ama listede e65 yok...
 

anfield

Üye
Arkadaşlar önce konun açıldığı tarihe bi bakın isterseniz
 

yinis_kartal

Üye
teşekkürler
 

DjDushuN

Üye
e65 için yokmuş
 

unal_kocan

Üye
ya e 65 icin sıtede yok kardes
 

delipianist18

Üye
Arkadaşım uygun proyu demişin ama N 73 yazmışsın... N73 yok ki uygun pro kısmında... o yüzden indirip telefona kuramıyorum... yardımcı olursan sevinirim [email protected]
 

alpereplaa

Üye
ben anlamadım
 
H@CKER-22

H@CKER-22

Üye
arkadaşlar arkadaşımız bir konu bulmuş getirmis paylaşmis beğenirsen al kur beğenmiyorsan kurma bu kadar basit çamur atma bazı yorumları gördüm de sanki adam size yapmak zorunda gibi sitem ediyorlar hazira konma madem çok güzel birşey istiyorsun parasını ver lisansli bir navigasyön aleti al kullan bu kadar basit çakal lafim atanlara.
 


Üst Alt