GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

webcin

webcin

Üye
merhaba bnm tel e65 ama listede benimkinden yok nasıl yapcas :S:S

ayakübra

Üye
walla ben daha yüklerken 10 kontör gitti bence denemeyin

msbilgin

Üye
sony p1i icin navigasyon varmi

birisi0133

Üye
sağol

djtan3185

Üye
uyumlu modeller bölümünde n73 yazıyo ama arkadaş n73 de çalışmıyo dio nasıl oluyo yaff hangisi yalan sölüyo?? :S

gagabm

gagabm

Üye
Oldu Sagolasin :) N97 icini

gespenst

Üye
arkadasim sanirim e65 e uygun bir pro yok cünkü ben bulamadim

kasva05

Üye
sevgili dostum emegine sağlım.ancak 6120c de hafıza kartına yüklenmesi gereken program hafıza kartına yüklenmiyo.direk telefon hafızasına otomatik yüklüyor hafıza kartına yükleyemiyorum yardımcı olursan sevinirim

akin71

Üye
Selam arkadaslar ben Nokia E50 kullaniyorum ve ben telefonumdan çok memnunum sizden ricam vehadda yalvariyorumki benim telefonuma uyumlu NAVİGASYON programi adresi veya linki veya msn me programı yollarsanız inanın çok sevinirim ben Ambulans şoförüyüm bana olmazsa olmazlardan bir proğram bu ne olursunuz yalvarırım bana yardımcı olun

yesilyaprak

Üye
e61i kullanıyorum fakat yönlendirdiğiniz sitede e61i'ye ait download yok detaylı bilgi alabilrmiyim saol.

laz ens

Üye
3250 de calısırmı acaba

panzehir2

panzehir2

Üye
sitede n73 e ozel pro yok

tam3535

Üye
nokianın sitesinde n73 falan yok

berkbjk1903

Üye
e61 e oluyoda ben kuramadım yyaaa

magma9f

Üye
n73 de çalıştırmak içn hangisini seçiyoz n73 yazmıyor??

just_ata

Üye
tsk

deriklimemo

Üye
6500s olur mu?

yasin_24

yasin_24

Üye
cok guzel paylasım ıcın tesekkurller 5800xpress musıc telefonum var kurdum ve super calısıyor takrar tesekkur ederım ıı yı paylasımlar ...

kodaloğlu

Üye
n70 yok aga ya :(

akababa

Üye
oLeyyy sevine sevine iŞim biTe gaLi gprSsiz navıgasyon degıL HARİTA daha ne beKlıyonuz adam ekLemiş paylaşmış bizimLe bide kuytu kÖşede duRuvesin isTe

Üst Alt