GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

matador_paco

matador_paco

Üye
Arkadaşlar nokia maps programını nokia'nın kendi sitesinden yükleyip, haritalarınıda hafıza kartına atarsanız kontör harcamadan, gps kullanmadan sadece rotayı similasyon olarak kullanabilirsiniz ve arama kısmından istediğiniz adresi yazıp yerini haritada anında gösterebilen, gps özelliği olmayan telefonlar için müthiş ve piyasada tek olan kaçırılmayacak bir uygulamadır. Kesinlikle çalışıyor, zaten çalışmasa nokia'nın kendi sitesinde işi olmaz, araştırın sizde görecesiniz. Kolay gelsin...

hasanunal-67

Üye
arkadaşlar 6500 slide için proğram,oyun vs,vs hiç bişey yokmudur,gözüzünüzü seveyim bişeyler paylaşın nerden aldım bu cebi bin pişmanım tşkkrlr.

cemre007

cemre007

Üye
navigasyon olarak değil sadece harita olarak kullanabiliyoruz galiba...

XXPOXX

XXPOXX

Üye
6500 için varmı bu nevigasyon

ipek003

Üye
5700 map loadera nasıl tanıtıcam

sherkhan

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ukalalık etmek istemem ama bu anlattıgınız sadece harita programı
bir cihazın içerisinde kuresel konumlandırma aygıtı chipi yoksa o alet size nerede oldugunuzu kesinlikle bildiremez yaptıgınız sey sadece karayolları haritası
saygılar

demirriza

Üye
senı uzaya sırtında goturecek degılya, adam da sadece harıta demıs ve paylasmıs.....
emegıne saglık kardesssss

Nemros

Nemros

Üye
Arkadaşım gps özelliği olmayan model demişsin n95 i oturtmuşsun oraya ne iş bu :D

guvenkaya

guvenkaya

Üye
iyide benim pcnin kart okuyucusu yok

ahmwer

ahmwer

Üye
Telefonum N73 İlk Yükleyişimde Haritalara Girdim Türkiye Haritası Vardı Yaklaştırdım Ve Bembeyaz Bir Ekran Çıktı Ondan Sonra Haritayı sildim Yeniden Yükledim Olmadı Artık Her Girişimde Beyaz Bir Ekran Var Hafıza Kartına Yükledim Olmuor Tele Yükledim Olmuor Haritalar'a giriyorum Beyaz Bir Ekran :S :S Yanlış Yaptıgım Birşey Mi Var ??

malim

malim

Üye
N82de çalışıyor.aynen tarifteki gibi....GPS OLAYI yok yüklü harıtadan sesli navigasyon olayı..

pentegramakt

Üye
ya bu ucretlı arkadasım harıtaları yuklerken nokıa kredı kart no fılan ıstıyobıze beles lazım:)

By_JeFaCeR

By_JeFaCeR

Üye
iş görür bu program sonuçta gitmek istediğin yere seni ulaştırıyo çok güzel eline sağlık kardeş

shooters

Üye
sağol kanka

By_JeFaCeR

By_JeFaCeR

Üye
kardeş yüklenemez bu dahili bir bileşen dio hafıza kartına yüklencek olan prog lütfen yardım et

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
6630 için yok mu kardeş

umitarda

Üye
ben bunu daha önce 6120c ye yüklemistim baglantıya gerek yok bu pronun özelligi baglantı olmaması normalhızı kendibelirliyo gps den senin hızınıgöstermiyo 50 km süratle gidersen harıtayla aynı zamanda yerine varırsın baylasım için tesekkür

etoo003

Üye
ben afyonda oturuyorum programda afyon yokmuş paylaşım için teşekkürler

HUSKY10

HUSKY10

Üye
Offf niye s40 lar yok 3500 olsa çok iyi olcaktı.:(:@:box

countdavn

Üye
kardesim olay cok basıt arıta cepte navıgasyon falan yok ama cok akıllıca tskr ama sadece ist. ank. var baska yer yok

--------------- Ekleme ---------------

ilginç ama açıklamalara bakmadan artlayan sazanlar war güzel prog. soaol
kardesim olay cok basıt sadece harıtayı cebe yukle cepte navıgasyon falan yok ama cok akıllıca tskr ama sadece ist. ank. var baska yer yok:nono:

Üst Alt