GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

erdem1365

erdem1365

Üye
kardesim valla emegine saglik yukledim mapi sonrada haritalari muthis calisiyo internette gitmiyo valla ya tam aradigim pro.sogol:))))

--------------- Ekleme ---------------

©oOL™;774226' Alıntı:
arkadaslar yukarıda yazan ıslemlerı yapan ve yukarıdakı modellerde calıstaran arkadasım yokmu lutfen deneyın ve olmaz demeyın cunkı bıcok kısı calıstıgı hakkında yorum yapmıstı baska yerde paylasmıstım ve burda olmadıgı ıcın paylastım dalga gecılecek bır ortam oldugunu dusunmedım arkadasım bluetooth dıye bı olay var denemeyı dusun ve denedıkten sonra hatta sıteye bır kere gırıp yorum yapmanı beklıyorum ersınjeofızık dıkkat edın orda modeller yazıyo ve sıteye gırdıgınızdede modellerı gosterıyo 6233 kullandıgım ıcın deneme ımkanım olmadı
Valla arkadasi,m tam dedigin gibi yaptim pro muthis calisiyo ama hafiza kartini direk baglamaya gerek yoq ben pc suite ten bagli sekilde yukledim calisiyo bide zate hacklemistim ta aradigim pro.emegine saglik..:oke::oke:

sevemem

Üye
bende garmin programini haritayla birlikte 6630 u ma yukledim.ilk firsatta bunu da deneyecegim ama 6630 yazmıyor sanırım olabilecek tlf arasında

serdarsubasi

serdarsubasi

Üye
hocam bu google eart gibi bişey sesli yönlendirme yapmadıktan sonra ne işe yarar alır elime karayollarının haritasını kendim bakarım dimi ama :D millet aştı bunları artık

n73.nl

Üye
simulasyonla:))) 5 dkda sana qosterecek bitecek arabayla nasil qitmeyi planliyorusn? qidene kadar simulasyonu acip duracanmi

texture_057144

Üye
i 550 de calisir mi

nerden inririlyo goremiom k
i

kur

kur

Üye
1.N70 de sessiz NAVIGASYON yapiyor.
2.N95 de sesli NAVIGASYON yapiyor.
Denendi.her 2 tel.de kontor gitmemesi icin Hatsiz tercihde geziliyor.:)

robin_38

Üye
arkadaşım 6500 slyt varmı

fenerli_dadas

Üye
arkadaşlar benim telefon 6120c programı telefona kuramadım pc suite ile bağlanıyorum yüklerken yeterli hafıza yok bazı verileri silin diyor hafıza kartında 700mb boş alan var bu neden olur acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

CALLİAR

Üye
bu söylediğiniz şey 6120 icin gecerli değil uygulama güncellemesi desteklenemedi diye uyarıyor hep

vagabond3439

Üye
arkadaşlar bende n95 var çalışıyor / paylaşımın için teşekkür ederim

AHMET-NL

Üye
Telefonunuzda aboneli internet varsa bedava olarak bu programi yukleyerek kullanabilirsiniz. bir cok telefon modeli ile calisir, turkce dili de var bayagi guzel bir program
www.nav4all.com

telefonunuzda internet olacak, TELEFONUNUZDA INTERNETI ACARAK BU SITELERDEN YUKLEYINIZ PROGRAMI
gps aleti de olacak

BEKTAS57

Üye
[ boyle calisacakmi

Mercı

HACKDAFE

Üye
yok abi yok amaç tıklanma oranını artırmak yok öyle bir şey nokia nın kendi sitesinde yer alıyor ama bölgelere göre ücretlendirme var

hakancigdem

Üye
hocam nokia map loader yüklenmiyo hata veriyo

d_deniz

d_deniz

Üye
Ben denedim gayet güzel bir program. Tam bir navigasyon özelliği sunmasada gayet hoş bir program. Emeğine sağlık.

hakan0172

Üye
teşekkür dostum

love38

Üye
iiiiide stede seçim yaparken n73 yok napam

durenis

durenis

Üye
E65 e göre yokki

waycell

waycell