Ne emin misin gmd elite daha çabuk ısınıyor dostumRam demek hız dek değilYalanin bu kadari yahugm elite diger telefonlara nazaran daha az isiniyorLg g2 artilari ekran kalitesi ve batarya
Gm elite kamera performans ram fiyat saglamlik
şimdi hocam burda karar vermesi gereken sensin ilk başta ihtiyaçların ne ona bakmalısın
mesela şarj senin için önemliyse g2
güncelleme çok önemliyse nexus 5
çok uygulama yüklüyorsan oyun falan oynuyorsan elite sen bilrsin
ama ben derimki iphone 5 i satma yada lumia 1320 ve 1520 ye bak
nexus nasil hic bakmadim arastirmadim direk bu 2 tel arasindan secim yaptim oda G2 
Ram hixa hemen etki etmez ama ramin dolarsa (2gb rahat rahat dolmaz) yavaslar tamammen dolarsa da kapanirRam elitede dHa fazla oyunlarda emin ol daha az isiniyor ayrica g2 kasa ekranla birlesik ince yani yer sıkısik genis degil bu yuzden daha cok isiniyo ama sen fanboyluga devam edip elite daha fazla isinir diosan o senin sorununKonu sahibi lg g2 almaya karar vermis hayirli olsun simdidenNe emin misin gmd elite daha çabuk ısınıyor dostumRam demek hız dek değil

Fanboyluk mu?Ram hixa hemen etki etmez ama ramin dolarsa (2gb rahat rahat dolmaz) yavaslar tamammen dolarsa da kapanirRam elitede dHa fazla oyunlarda emin ol daha az isiniyor ayrica g2 kasa ekranla birlesik ince yani yer sıkısik genis degil bu yuzden daha cok isiniyo ama sen fanboyluga devam edip elite daha fazla isinir diosan o senin sorununKonu sahibi lg g2 almaya karar vermis hayirli olsun simdiden
Daha az mı ısınıyor 6 dk mc4 oyununda kameranin orasi yani cpu el degmicek kadar cok isiniyor arkadasim yanlis biliyosun cok kisa surede isiniyor telefonYalanin bu kadari yahugm elite diger telefonlara nazaran daha az isiniyorLg g2 artilari ekran kalitesi ve batarya
KatılıyorumDaha az mı ısınıyor 6 dk mc4 oyununda kameranin orasi yani cpu el degmicek kadar cok isiniyor arkadasim yanlis biliyosun cok kisa surede isiniyor telefon
Yahu nerden cikardiniz daha fazla isindigini ? Mc 4 denedim bende nie isinmadi(arkadasimda)Daha az mı ısınıyor 6 dk mc4 oyununda kameranin orasi yani cpu el degmicek kadar cok isiniyor arkadasim yanlis biliyosun cok kisa surede isiniyor telefon
Benim fanboy derken demek istedigim gm dusmanligi elite cikinca daha fazla arttiFanboyluk mu?
Lg g2 nin fan boyu olsaydım bir önceki mesajlarda nexus 5 i onermezdim bu 1
Bir arkadaşım gmd elite yi inceledi boş konuşmuyorum arkadaşımın dediklerini diyorum ve daha çabuk ısınıyor bu. 2
Ram demek hız demek değil diyorum zaten lg g2 nin rami de kolay kolay dolmuyor ve en ağır oyunda bile 40 dakika ısınmadan oynanıyor bu 3
Yarın gmd elite i ben de inceleyecegim ha bu arada senin cihazinda 10 gb ram olsun daha az ısınır diye bir şey yok ısınma çekirdekleri ile alakalı bu 4
Tekrar belirteyim fanboyluk la alakası yok
Bak ram isinmaya yada hiza direk bir etkisi yoktur bak direk yoktur islem kullanima etkisi vardir bilmem kac tane uygulama acarsin ram siser gucunu cekirdege verir cekirdek bunu azaltmak icin calistigi icin isinir isinincada perfornans duserAbicim lg g2 yi kullandim fakat o isinma sorunu felan bakacak kadar uzun kullanmadim ama internet sitelerine bakin adamlar isinio die biryerleini yirtacak siz hayla isinmiyor diiyorsunuzFanboyluk mu?
Lg g2 nin fan boyu olsaydım bir önceki mesajlarda nexus 5 i onermezdim bu 1
Bir arkadaşım gmd elite yi inceledi boş konuşmuyorum arkadaşımın dediklerini diyorum ve daha çabuk ısınıyor bu. 2
Ram demek hız demek değil diyorum zaten lg g2 nin rami de kolay kolay dolmuyor ve en ağır oyunda bile 40 dakika ısınmadan oynanıyor bu 3
Yarın gmd elite i ben de inceleyecegim ha bu arada senin cihazinda 10 gb ram olsun daha az ısınır diye bir şey yok ısınma çekirdekleri ile alakalı bu 4
Tekrar belirteyim fanboyluk la alakası yok
Oha %100 e dolmasi %1 den itibaren felan miBabamda lg g2 var sarjini 4 gun cok rahat kullaniyor ve 1:20 dakka gibi kisa bir surede sarj %100 oluyor kesin tavsiyem lg g2 alman yonunde maxicep te fprumlarda var lg g2 konulari
Çamur atan yok gmd elite daha az ısınır diyorsun biz gmd elite daha çabuk ısınır diyince çamur atan sende oluyorsun
Ve gm elite dusman değilim sadece doğruları yazıyorum
Kamerası cidden hakkını vermiyor telefonun
İsinma olayına gelince benim arkadaşım inceledi ve hızlı ısınıyor dedi yarin bizzat inceleyeceğim
Ha hu arada ram filan bana anlamana gerek yok allaha şükür cahil değiliz okul bitince de mekatronik mühendisi olacağım
Babam telefonu aksamlari ve gun arasinda internete bakmak icin kullaniyor ama gunde 1 tane kesin flm izliyor oyun oynamiyor fazla kurcalamiyor telefonu ama oyun oynarsan ve surekli gezinirsen 2 gunu cikartabilirsin saatlerce oyun oynarsan tam 1 gun surer sarj ve %5-6 civarlarindayken %100 e 1:30 dk en fazla o surede ulasiyor cok hizli sarj oluyor telefonYahu nerden cikardiniz daha fazla isindigini ? Mc 4 denedim bende nie isinmadi(arkadasimda)
Benim fanboy derken demek istedigim gm dusmanligi elite cikinca daha fazla artti
Bak ram isinmaya yada hiza direk bir etkisi yoktur bak direk yoktur islem kullanima etkisi vardir bilmem kac tane uygulama acarsin ram siser gucunu cekirdege verir cekirdek bunu azaltmak icin calistigi icin isinir isinincada perfornans duserAbicim lg g2 yi kullandim fakat o isinma sorunu felan bakacak kadar uzun kullanmadim ama internet sitelerine bakin adamlar isinio die biryerleini yirtacak siz hayla isinmiyor diiyorsunuz
Tm elite de isinir g2 den az isindigini dusunuyorum yani ben biliyorum siz g2 diorsunuzda savunun bisey dien yokta camur atmayin bari 6 dk da mc 4 de kamera bilmemne yeri dokunulmicak kadadmis pehh
Oha %100 e dolmasi %1 den itibaren felan mi
Bide baban ne sıklıkla kullaniyo telefonunu

Sarj bilmemnesi iyi diyorlardi :dBabam telefonu aksamlari ve gun arasinda internete bakmak icin kullaniyor ama gunde 1 tane kesin flm izliyor oyun oynamiyor fazla kurcalamiyor telefonu ama oyun oynarsan ve surekli gezinirsen 2 gunu cikartabilirsin saatlerce oyun oynarsan tam 1 gun surer sarj ve %5-6 civarlarindayken %100 e 1:30 dk en fazla o surede ulasiyor cok hizli sarj oluyor telefon![]()
Sarj cok iyi telefonunSarj bilmemnesi iyi diyorlardi :d

Oha elitenin kamera performnsi daha iyi daha az isinio arkadas kagit uzerinden konusma tekleri uzun uzun inceleYalanin bu kadari yahugm elite diger telefonlara nazaran daha az isiniyorLg g2 artilari ekran kalitesi ve batarya
Lg fan boyu oldugun ne kadar cok belli oluyo diger sayfada ki mesajlari %100 okumadigina eminim okursan gorursun inceledim kisada olsa..Her iki telefonudaOha elitenin kamera performnsi daha iyi daha az isinio arkadas kagit uzerinden konusma tekleri uzun uzun incele