GM Discovery Elite ve LG G2 arasinda kaldim

Sponsorlu Bağlantılar

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery Elite ve LG G2 arasinda kaldim
Arkadaslar durum baslikta yazdigi gibi bu 2 cihaz arasinda kaldim. Sahsen kullananlardan ve cihazi test eden arkadaslardan fikirlerini soylemelerini rica ediyorum. Suanda iphone 5 kullaniyorum satip birisini almayi dusunuyorum. Tesekkurler.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Arkadaslar durum baslikta yazdigi gibi bu 2 cihaz arasinda kaldim. Sahsen kullananlardan ve cihazi test eden arkadaslardan fikirlerini soylemelerini rica ediyorum. Suanda iphone 5 kullaniyorum satip birisini almayi dusunuyorum. Tesekkurler.
Bu nasıl bir karşılaştırma?
Tabii ki G2 :oke:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Elite yeni cikti ve ozellik olarak daha ustun duruyor. Android tecrubem yok sadece yuzeysel olarak gm discovery kullanmistim hosuma gitmisti kullanimi :) LG g2 turkcell bayisinde incelemistim cok guzeldi. Ama arada kaldim iste :D

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Elite yeni cikti ve ozellik olarak daha ustun duruyor. Android tecrubem yok sadece yuzeysel olarak gm discovery kullanmistim hosuma gitmisti kullanimi :) LG g2 turkcell bayisinde incelemistim cok guzeldi. Ama arada kaldim iste :D
Bende ikisi arasında kaldım ya :) sizce hangisini almalıyız nedeniyle yazarsanız daha iyi olur.

T.serdar

Üye
Kesin lg g2 sarji cok uzun sure gidiyor ve cok hizli gmd alinmaz lg g2 nin yaninda ve oyun oynuyorsan 6 dk mc4 test etmis birisi videosu youtubede var cpu kameranin orada ve alev alev yandigini soyledi cok isiniyormus hic dusunme lg g2 al gmd ozellik olsa bile lg kadar kaliteli olamaz hicbir zaman

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Youtube da bakabilecegim link varmi acaba olmadi arar bulurum sorun degil :D

T.serdar

Üye
Link tlf girdigim icin atamiyorum ama onur alp aydin adinda biri gmd elite videolarini izle cok guzel incelemis oyun videolarina bakmani oneririm isinmalar hakkinda bilgi alirsin :) sarj konusundada

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim dostum bilgilendirme icin :) bakiyorum simdi

T.serdar

Üye
Babamda lg g2 var sarjini 4 gun cok rahat kullaniyor ve 1:20 dakka gibi kisa bir surede sarj %100 oluyor kesin tavsiyem lg g2 alman yonunde maxicep te fprumlarda var lg g2 konulari

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler kararimi G2 den yana kullandim :)

• Beğen
Tepkiler: fgbvhjk
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
g2 tabiki nedenleri

lg kalitesi (özellikle ekran kalitesi lg bir numaradır)
kasa yapısı
güncelleme destegi
batarya
yazılımdaki birkaç özellik çift tıkla uyandırma ve misafir modu ile sınırlı erişim

gmd elite alınmaz çünkü birinci telefonu olan discovery cihazına söyledikleri çift tıkla uyandırma özelligi getiremediler nisanda kitkatı verecez dediler veremediler bunları yapamıyan bir firmanı yoksa bunları ve daha fazlasını gerçekleştirmiş lg mi ben kesinlikle o fiyata g2 alırdım

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Bende oyle dusundum ayni paraya lg alirim daha iyi :)

ladrex84

ladrex84

Üye
Nereden aldin g2 ve kac tl ye aldin

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Henuz almadim once elimdeki ip5 cihazimi satmam lazim ama gittigidiyorda bir arkadas ilan gostermisti 32 gb G2 1300 tl uygun geldi fiyati. 2. El 1000 liraya var sahibinden de

Kerim.

Kerim.

Üye
Tabiki g2

sasua42

sasua42

Üye
Lg g2 neden dersen üste her şey açık
Gmd elite nin kamerası berbat

apex2121

apex2121

Üye
İphone 5 i kullanmamandaki sebep?

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 i kullanmamandaki sebep?

Kullanamama degilde tamamen degisiklik istemem. Yoksa memnunum iphone dan :D cok uzun zamandir iphone kullaniyorum birazda diger cihazlari denemenin vakti geldi. Daha once nokia win 8 ve nokia n900 kullandim android kullanmadim sadece yuzeysel olarak kurcaladim.

Kerim.

Kerim.

Üye
Kullanamama degilde tamamen degisiklik istemem. Yoksa memnunum iphone dan :D cok uzun zamandir iphone kullaniyorum birazda diger cihazlari denemenin vakti geldi. Daha once nokia win 8 ve nokia n900 kullandim android kullanmadim sadece yuzeysel olarak kurcaladim.
iphone5ten gecerseniz pisman olursunuz

• Beğen
Tepkiler: WanWan