KacakMazot
Üye
Bu nasıl bir karşılaştırma?Arkadaslar durum baslikta yazdigi gibi bu 2 cihaz arasinda kaldim. Sahsen kullananlardan ve cihazi test eden arkadaslardan fikirlerini soylemelerini rica ediyorum. Suanda iphone 5 kullaniyorum satip birisini almayi dusunuyorum. Tesekkurler.

Bende ikisi arasında kaldım yaElite yeni cikti ve ozellik olarak daha ustun duruyor. Android tecrubem yok sadece yuzeysel olarak gm discovery kullanmistim hosuma gitmisti kullanimiLG g2 turkcell bayisinde incelemistim cok guzeldi. Ama arada kaldim iste
![]()
sizce hangisini almalıyız nedeniyle yazarsanız daha iyi olur.İphone 5 i kullanmamandaki sebep?
cok uzun zamandir iphone kullaniyorum birazda diger cihazlari denemenin vakti geldi. Daha once nokia win 8 ve nokia n900 kullandim android kullanmadim sadece yuzeysel olarak kurcaladim.iphone5ten gecerseniz pisman olursunuzKullanamama degilde tamamen degisiklik istemem. Yoksa memnunum iphone dancok uzun zamandir iphone kullaniyorum birazda diger cihazlari denemenin vakti geldi. Daha once nokia win 8 ve nokia n900 kullandim android kullanmadim sadece yuzeysel olarak kurcaladim.