Telefon Tavsiyesi Muzik icin telefon tavsiyesi...

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
Benim cihazda note 5 ve s7 edge ortak romu kurulu ve cihaz rootlu.Romu yapan yazılımcılar bu programı ve htc'nin programını da roma eklemişler

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
o performansı veriyorsa kur ama sanmıyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Htc sony varken başka cihaz alıp ses moduyla uğraşmaya gerek kalmıyor. Sonydeki gereksiz ayarları kullanmadım sadece ekolayzer ve otomatik optimizaston açık. Önceki telefonumda kernel ve boeffla sound ile aldığım sesi basit ayarlarla alıyorum. Ve sarjdan da memnunum keyifli oluyor. Bütün mp3lerimi 320kbps indirirşm kulaklıkla müzik dinlemeyi severim ben de

0MG90

0MG90

Üye
Müzik diyorsan ilk önce HTC sonra Sony. Başka firmaya bakma bile.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Aynen öyle. S7 edge kullanıcısıyım htc one m7 den kulaklıktan aldığım sesin yarısını bile veremiyor.

Samsung Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Sony bilmiyorum ama htc kesinlikle kendini kanıtlamış bir firma bunu herkes biliyor :) ama bence lg yide yabana atmamak gerek. Ses konusunda hatırı sayılır bir kalitesi var ve bu son çıkacak v20 de bunu kullanacaktır. Zaten herkes bilir Lg telefon piyasasında çok hızlı fiyat düşüren firma örnek: çıkış fiyatı 2000 tl ise 2 ay sonra 1.500 tl :), htc ve sony öyle değil uzun süre yüksek fiyat ile devam ediyorlar oyuzden v20 çıktıktan 2 ay sonra fiyatı bayağı düşecektir bende onu bekleyeceğim :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg'nin kalbur üstü cihazlarında pek fiyat düşmüyor.V10 hala 2.500 civarları.

V10'da sabre çipler mevcut hoparlör ve kulaklık için 9018 ve 9602 daha üstü yok.Kıymet bilmeyen V20'de de bilmez 30'da da.

FK5896

FK5896

Üye
benimde aklıma htc geldi yıllar önce sensation xl aldığımda yanında beats audio kulaklık vermişlerdi. kalitesi o zamanlara göre çok çok iyiydi gözümü kapadığımda kendimi diskoda sanıyordum. ama htc nin donanımını pek beğenmiyorum. dokunmatikliği falan çok arıza yapıyodu. şuan note 4 kullanıyorum anakartı falan değişti bir sürü pres işlemi yapıldı ama asla dokunmatikliğinde sorun yaşamadım. yine de htc benim için müzik konusunda hepsinden önde..

hikmet366

hikmet366

Üye
Muzik adında kendini kanıtlamış bir marka htc den şaşma

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt