GM Discovery Elite ve LG G2 arasinda kaldim

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kullanım amacı oyun oynamaksa GMD Elite çok daha iyi bi tercih
g2 tabiki nedenleri

lg kalitesi (özellikle ekran kalitesi lg bir numaradır)
kasa yapısı
güncelleme destegi
batarya
yazılımdaki birkaç özellik çift tıkla uyandırma ve misafir modu ile sınırlı erişim

gmd elite alınmaz çünkü birinci telefonu olan discovery cihazına söyledikleri çift tıkla uyandırma özelligi getiremediler nisanda kitkatı verecez dediler veremediler bunları yapamıyan bir firmanı yoksa bunları ve daha fazlasını gerçekleştirmiş lg mi ben kesinlikle o fiyata g2 alırdım
Kitkatı verememe sebebi GM değil bunu önce bi öğrenmen lazım MTK telefon için kaynak kodlarını vermedi yani daha basit anlatımla GM arabayı aldı herşey tamam ama MTK lastikleri vermiyor bu yüzdende araba yürümüyor bu gibi düşün kaynak kodu olmadan kitkatı çalıştıramazlar yoksa kitkat şimdiye gelirdi

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot

sasua42

sasua42

Üye
Kullanım amacı oyun oynamaksa GMD Elite çok daha iyi bi tercih
Kitkatı verememe sebebi GM değil bunu önce bi öğrenmen lazım MTK telefon için kaynak kodlarını vermedi yani daha basit anlatımla GM arabayı aldı herşey tamam ama MTK lastikleri vermiyor bu yüzdende araba yürümüyor bu gibi düşün kaynak kodu olmadan kitkatı çalıştıramazlar yoksa kitkat şimdiye gelirdi
Gm elite den önce o fiyata lg g2 ve nexus 5 var oyun amacıyla alınabilmesi için
Neden dersen gmd elite çok çabuk ısınıyor ve el değmeyecek hale geliyor 10 dakikada
Dostum sen al lg g2 ni kamerası super bataryası super hızı super Knock Knock super Knock code super her şey super al kafam rahat etsin

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bilmiyorum fakat DH editörü mesut çevik Gmd non oyun konusunda G2 ve Nexus 5 ten iyi olduğunu söyledi

sasua42

sasua42

Üye
Bilmiyorum orasını ben de onur beyi izledim çok çabuk ısınıyor telefon ve hız performans konusunda lg g2 gm elite nexus 5 aynı
Bir de telefonun kamerası kötü yani hakkını vermiyor
Pazartesi de bizzat kendim inceleyecegim

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Incele bende merak ettim şimdi hiç inceleme şansım olmadi

sasua42

sasua42

Üye
Pazartesi sonucu yazarım :)

sasua42

sasua42

Üye
Bilmiyorum fakat DH editörü mesut çevik Gmd non oyun konusunda G2 ve Nexus 5 ten iyi olduğunu söyledi
Hocam izledim video yu da saçma şeyler var
Gmd elite nin hızı 2.15 ghz
Lg g2 nin hızı 2.27ghz
Nexus 5 in hızı 2.27 ghz
Lg g2 ve nexus 5 daha hızlı ve ayriyetten hocam videoda her seye ram diyor aslında 2 gb ram ile 3 gb ram arasında hız farkı yoktur ki ram hız demek değil aynı anda açabileceğin program sayısı demek
Telefon oyun oynayınca yaniyor resmen

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Lg g2 nin hızı 2.27ghz
Nexus 5 in hızı 2.27 ghz
Lg g2 ve nexus 5 daha hızlı ve ayriyetten hocam videoda her seye ram diyor aslında 2 gb ram ile 3 gb ram arasında hız farkı yoktur ki ram hız demek değil aynı anda açabileceğin program sayısı demek
Bilmiyorum dediğim gibi kullanmadım telefonu :)

• Beğen
Tepkiler: sasua42
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 nin hızı 2.27ghz
Nexus 5 in hızı 2.27 ghz

Ben zaten kararimi verdim G2 alicam ama haklisin bende video incelemelerinde dikkat ettim herkes ve ozellikle DH hep ram den bahsediyorlar tamam lg 3 gb ram olsaydi iyi olurdu ama 3 ile 2 arasinda dunyalar yok :D bir arkadas inceleme yapmisti cihaz isiniyormus ama asiri derecede degil normal bir sicaklik diyordu. Burada inceleme gibi durumum yok cunki GMD elite ingilterede yok :D G2 kabadan inceledim cok hosuma gitti :)

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sasua42
ozakin70

ozakin70

Üye
Hersey kagıtda yazan değildir biraz da kalite önemli ve o kağıtta yazdıgının en az %90 nını bize yansıtmalı ikisi arasından tabiki G2 diyorum

fk555897

fk555897

Üye
Kesinlikle G2 öneririm. Tek eksiği hafıza kartı yok. Onun dışında mükemmel bir telefon.

sasua42

sasua42

Üye
Ben zaten kararimi verdim G2 alicam ama haklisin bende video incelemelerinde dikkat ettim herkes ve ozellikle DH hep ram den bahsediyorlar tamam lg 3 gb ram olsaydi iyi olurdu ama 3 ile 2 arasinda dunyalar yok :D bir arkadas inceleme yapmisti cihaz isiniyormus ama asiri derecede degil normal bir sicaklik diyordu. Burada inceleme gibi durumum yok cunki GMD elite ingilterede yok :D G2 kabadan inceledim cok hosuma gitti :)
Dostum ben en ağır oyunu oynadığımda mesela modern combat 4 u oynarken boş ram 690 mb filan oluyor yani ram demek hız demek değil

insidee_

insidee_

Üye
Inan biliyorum pisman olucagimi daha oncede yasadim ayni durumu N Lumia aldiktan sonra ama almazsamda icimde kalicak :D
Ya Ne lumiasi androidin yaninda adam yerine konmaz al g2 birak 5i 6 yi. Bedavaya verseler almazsin ha alirsin satarsin g2 alirsn kar edersin o ayri :)

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle G2 öneririm. Tek eksiği hafıza kartı yok. Onun dışında mükemmel bir telefon.

Hafiza karti sorun degil benim icin iphone dan aliskinim :) bide G2 aldigimda 32 gb alicam kesinlikle :) ne olur ne olmaz

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Ya Ne lumiasi androidin yaninda adam yerine konmaz al g2 birak 5i 6 yi. Bedavaya verseler almazsin ha alirsin satarsin g2 alirsn kar edersin o ayri :)

Oyle deme bee lumiada guzel saglam cihaz :D ama elimden cikardigim icin mutluyum tabiki :) sira iphone da onuda cikarirsam elimden dahada mutlu olucam :o

sasua42

sasua42

Üye
Oyle deme bee lumiada guzel saglam cihaz :D ama elimden cikardigim icin mutluyum tabiki :) sira iphone da onuda cikarirsam elimden dahada mutlu olucam :o
Dostum nokia diye bir şey kalmadı microsoft lumia onlar nokia i bitiren symbian ya da meego yu bitiren sirketten asla alma ben hiç almam zaten 1 yıla nokia yazısını da kaldıracaklar sadece microsoft oyj yazacak nokia yi bitiren microsoft

kerem28yuksel

Üye
Kesin lg g2 sarji cok uzun sure gidiyor ve cok hizli gmd alinmaz lg g2 nin yaninda ve oyun oynuyorsan 6 dk mc4 test etmis birisi videosu youtubede var cpu kameranin orada ve alev alev yandigini soyledi cok isiniyormus hic dusunme lg g2 al gmd ozellik olsa bile lg kadar kaliteli olamaz hicbir zaman
Yalanin bu kadari yahu :) gm elite diger telefonlara nazaran daha az isiniyorLg g2 artilari ekran kalitesi ve batarya

Gm elite kamera performans ram fiyat saglamlik