geL vatandaŞ geL TAZE bM_c5-03 CFW_21.0.03 si By_bM_TÜRKÇEEEE :D

Sponsorlu Bağlantılar

negaTive*

negaTive*

Üye
bu kısma çok dikkat et :
bu kısıM ÖNEMLİ : GELEN MENÜDEN RM dosya içini görüyoruz buradan C5-03_SW_MC007_42_2G_4.0.fpsx ve
RM-697_21.0.003_prd.rofs2.V03 delete tusuyla siliyoruz ve ardından ADD tuşuna basıp
RM-697_21.0.003_prd.rofs2_ReBuilt.V03 i ekliyoruz yalnız burada tyP ı PPM
uSE-CASE İdE Backup/restore ve ve Refurbish olarak işaretliyoruz... sonra oK deyiP çıkıyoruz..

VE SON KISIM REFURBİSH E tıklayıp flashlıyoruz :) ve mükemller CFW miz artık bizle :)

teli çek usb den bataryayı çıkar tak tele ve usb ye bağla telin açma tuşuna hemen bas ve yukardki butonda ok a hemen tıkla 10 sn içindee başlayacak dostum..

Dediklerinizi aynen yaptım ama yukleme baslamıyor tel sarj olmaya baslıyor ekranda nokia yazıyor :S

----------Eklendi @ 20:29:10 ---------- Yazıldı @ 20:13:06 ----------

yardımcı olabilecek yok mu :S

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
dostum işlem sırası aynen böyle sen yalnış bişeyler yapıyosun sanırım... Refbush demeden önce kapa teli çıkar tak bataryayı sonra refbusha tıkla ve teli bağlayıp ok tuşuna bas başlayacaktır.. bu arada Phonexin teli gördüğüne eminsin demi

Whiteheat

Üye
Yükledim. Şimdi inceleme yapıcam.

negaTive*

negaTive*

Üye
dostum işlem sırası aynen böyle sen yalnış bişeyler yapıyosun sanırım... Refbush demeden önce kapa teli çıkar tak bataryayı sonra refbusha tıkla ve teli bağlayıp ok tuşuna bas başlayacaktır.. bu arada Phonexin teli gördüğüne eminsin demi
telefon açıkken phoneix programı teli görüyor orada bir sıkıntı yok.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sıralamaya dikkat et kardeşim oluyo dikkatli yap

negaTive*

negaTive*

Üye
ben en son yazılımı telefonunun kendi internetin güncellemiştim şimdi navifirmden telın kendıne ait son sürümünü indiriyorum birde öyle atmayı denicem..

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
tam anlamadım nasıl yapcan onu

negaTive*

negaTive*

Üye
telefonun kendi product coduyla navifirmden dosyalarını indireceğim yani rm-697 klasörünü tekrar kurmaya deniyeceğim...
Bu nu da denedim yine olmadı kurulum devam etmiyor tel şarj oluyor ekran nokia yazıyor pc de ise belli bir süre sonra hata veriyor.

----------Eklendi @ 21:02:34 ---------- Yazıldı @ 20:58:31 ----------

bende phoenix 2011 sürümü yüklü acaba bu yüzden olabilir mi ?

----------Eklendi @ 21:05:25 ---------- Yazıldı @ 21:02:34 ----------

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

böyle bir hata veriyor belli bir süre sonra

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
telin cFW sürümü ne senin

negaTive*

negaTive*

Üye
telin cFW sürümü ne senin

bunu nasıl öğrenebilirim ?

----------Eklendi @ 21:10:49 ---------- Yazıldı @ 21:10:12 ----------

suanda telefonda kendıne ait orjinal sürümü yüklü herhangi bir cfw yok.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
tel özelliklerinden bak

negaTive*

negaTive*

Üye
sonunda yükleyebildim :) ellerinize sağlık çok güzel olmuş telefon çok hızlı görünüşü çok hoşuma gitti..

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
daha ayrıntılı çalışmalar akabinde gelecektir ne demek... oldukça hızlı güzel bir CFW bu..

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Eline sağlık :oke:

Whiteheat

Üye
Hoşuma gitti ama 'ç' harflerinde bir bozulma oluyor. Peki bu cfw üzerinde çalışma yapabilir miyiz?

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle yapabiliriz bu konuda yardım bekliyorum bildiğim ve yapabildiğim seyler sınırlı Cfw gerçekten çok güzel şimdi T9 Eklemek için çalışıyorum bi eksik o gözümde

Symbian Modder

Üye
5800 orijinal t9'u.bunu bi deneyin :D

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
İndirdim şimdi derse gidiyorum öğrencilerim bekliyo akşam dener neticeyi söylerim dostum :)

----------Eklendi @ 16:46:03 ---------- Yazıldı @ 16:43:24 ----------

teşekkürler dostum

Whiteheat

Üye
Kesinlikle yapabiliriz bu konuda yardım bekliyorum bildiğim ve yapabildiğim seyler sınırlı Cfw gerçekten çok güzel şimdi T9 Eklemek için çalışıyorum bi eksik o gözümde
Hocam her türlü yardıma hazırım elimden geleni yaparım.

Üst Alt