Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

akposta

Üye
:oke:Arkadaşım çok sağolasın i550 vardı bende. Tabiiki route66. Beni hasta ediyodu. Ama senin sayende Garmini yükleyene kadar. 5-10 sn de buluyo uyduyu. Canavar gibi çalışıyo valla. Allah razı olsun senden.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bu programıın eskıı surumu vardıı ne zmandıır yuklemeyıı dusunuyordum usenııyordum :D
bugun yukledıım yenıı versııyonlarıı yuklerken yorumlara bakııyordum baya bıı sorun ceken varmııs. korktum once olmuyacak dııye ama DENILENLERI AYNEN YAPINCA HICBIR SORUN OLMADAN 3-4 DAKIKADA YUKLEDIM PROGRAMI. HERSEY GUZEL SOYLENDIGI GIBI SORUNLAR YOK .HARITA GOZUKMUYOR,GPS BULUNAMADI,KONUMLARI BULMUYOR,HARITA SORUNLU DEMEYIN SUPER CALISMAKTA TEST ETTIM. TELEFONUM N95 8GB

NOT : SADECE DENILENLERI YAPIN EXTRA BISEY YAPMAYIN CALISIRRR

psikolaz

psikolaz

Üye
bu programıın eskıı surumu vardıı ne zmandıır yuklemeyıı dusunuyordum usenııyordum :D
bugun yukledıım yenıı versııyonlarıı yuklerken yorumlara bakııyordum baya bıı sorun ceken varmııs. korktum once olmuyacak dııye ama DENILENLERI AYNEN YAPINCA HICBIR SORUN OLMADAN 3-4 DAKIKADA YUKLEDIM PROGRAMI. HERSEY GUZEL SOYLENDIGI GIBI SORUNLAR YOK .HARITA GOZUKMUYOR,GPS BULUNAMADI,KONUMLARI BULMUYOR,HARITA SORUNLU DEMEYIN SUPER CALISMAKTA TEST ETTIM. TELEFONUM N95 8GB

NOT : SADECE DENILENLERI YAPIN EXTRA BISEY YAPMAYIN CALISIRRR

sana yuzde yuz katılıyorum aynen denılenlerı uygulayınca oluyor

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Adım adım belirtmişim zaten daha ne yapayım. :sn:

weryul

Üye
garmin nt 2009 avrupa haritasını bir türlü aktif edemedim. (378 ) ile *.unl dosyasını oluşturup garmin klasörünün içine atıyorum. Ancak adres aramadan aradığım zaman herhangi bir yeri okeylediğim anda türkiye haritasına geçiyor yada ben en son nerede kaldıysam oraya geliyor ve bir telefon simgesi çıkıyor. bu sorunla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?

kesbi

kesbi

Üye
Teşekkürler.

martech2

Üye
çok geç bağlantı sağlıyor nedeni ne olabilir çözüm öneriniz varmıdır. bir diğeri bu sistem menüsünde ayarlar var onları nasıl ayarlamak gerekiyor bunu bilen varsa açılasa çok memnun olurum teşekkür ederim.

psikolaz

psikolaz

Üye
çok geç bağlantı sağlıyor nedeni ne olabilir çözüm öneriniz varmıdır. bir diğeri bu sistem menüsünde ayarlar var onları nasıl ayarlamak gerekiyor bunu bilen varsa açılasa çok memnun olurum teşekkür ederim.

arkadasım bendede aynı telefon var soyle dıyeyım evde ancak balkonda baglanabılırsın dısarıya cıkman gerek eger bulundugun yer cevresıne gore asagıda kalıyorsa baglanması bıraz uzun surer 3-5 dk arası ama yuksekteyse hemen baglanır. mesela ben bursadayım evmin semtinde hemen baglanamıyor ama universitede actıgımda anında baglanıyor unıversıte evımın semtıne gore bıraz yukarda cunku umarım yardımcı olmustur

hoteagle

Üye
Merhabalar bu programda nokia maps ta olduğu gibi sesli yönlendirme mevcut mu? teşekkürler.

tarumars

Üye
root klasörü içindeki 5 klasörü (Garmin, private, Resource, sys, system) direkt karta atın. Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
ilk önce emek verip hazırladığın için teşekkür edrim
benim sorunum üst tarafta yazdıgın yer ile ilgili root.rar dosyasının içinde iki üç kere indirmemem rağmen sys , system ,resource bunlar yok yalnızca garmin ,private ,GarminMobileXT.sis dosyaları var bana bir yardımcı olursan geri kalan yerleri yaptım

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
root klasörü içindeki 5 klasörü (Garmin, private, Resource, sys, system) direkt karta atın. Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
ilk önce emek verip hazırladığın için teşekkür edrim
benim sorunum üst tarafta yazdıgın yer ile ilgili root.rar dosyasının içinde iki üç kere indirmemem rağmen sys , system ,resource bunlar yok yalnızca garmin ,private ,GarminMobileXT.sis dosyaları var bana bir yardımcı olursan geri kalan yerleri yaptım

sadece onları atman yeterli sonra unl kodları da hallet tamamdır kolay gelsin.

ngurelli

Üye
Eline sağlık.E66 ya yükledim süper oldu.....

hoteagle

Üye
gmapsupp2.unl oluştmak için birinci yi oluştururken yaptıklarımızı aynen tekrarlayacakmıyız.
ve bizim indirdiğimiz haritada avrupa ülkeleri de var ve aktif değiller mi? aktif değillerse aktifleştirmek için ne yapmalıyız. eğer bizim indirdiğimiz haritada avrupa ülkeleri yoksa onları nasıl yükleyecegiz..
teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

:vur
garmin nt 2009 avrupa haritasını bir türlü aktif edemedim. (378 ) ile *.unl dosyasını oluşturup garmin klasörünün içine atıyorum. Ancak adres aramadan aradığım zaman herhangi bir yeri okeylediğim anda türkiye haritasına geçiyor yada ben en son nerede kaldıysam oraya geliyor ve bir telefon simgesi çıkıyor. bu sorunla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?

emrulllah01

emrulllah01

Üye
yaaw kafayı yicem :)
1-) root klasörü içindeki 5 klasörü (Garmin, private, Resource, sys, system) direkt karta atın. Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl,
gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)

Garmin, private, Resource, sys, system bunlar nerde :)

yckoc2004

Üye
reis-i easgles bende garminin senin bilgilerin aracılığı ile kurduğum ve memnuniyetle kullanmaya devam ettiğim garminin 4,20 versiyonu yüklü versiyonu 5.0 sürümüne yükseltmek için bu işlemlerin tamamını yeniden yapmama gerek varmı yoksa sadece eski 4.20 sürümünü kaldırıp yeni 5.0 sürümünü yüklesem aynı işi görürmü acil cevap lütfen teşekkürler selam ellerine emeğine ve bilgine sağlık helal sana bunca bilgiyi nasıl buluyorsun süpersin ya

sega1674

Üye
arkadaşlar ben programı yükledim ama bir türlü uyduya bağlanamadım açık alanada çıktım olmadı yardım eder misiniz?_ telefonum n73

psikolaz

psikolaz

Üye
arkadaşlar ben programı yükledim ama bir türlü uyduya bağlanamadım açık alanada çıktım olmadı yardım eder misiniz?_ telefonum n73
n73 de dahili gps yok sanırım o yuzden uyduya baglanamazsın yanlısım varsa duzeltın

dortmund

Üye

gps maus alman lazim kardes

programin eski sürümünü yüklemistim gayet güzel calisiyordu fakat satelitleri cok yavas buluyordu o yüzden silip tomtom 6 yükledim.

Bu yeni versiyonda daki degisiklerler neler kardes ?

kara_star

kara_star

Üye
reis arkadasıma zahmetleri için çok teşekkür ederim program sorunsuz n96 da çalışıyor tek sorunum bir noktayı kaydedip daha sonta git menüsünden bu noktaya git dediğimde program atıyor yani kapanıyor program fakat adresi elle girince bir sorun çıkarmıyor aynen götürüyor.
ayrıca daha fazla harita nereden bulabilirim
teşekkürler emeğiniz için

dortmund

Üye
kardes bana en güncel almanya haritasi lazim bi yardim ediversen

Üst Alt