bu programıın eskıı surumu vardıı ne zmandıır yuklemeyıı dusunuyordum usenııyordum
bugun yukledıım yenıı versııyonlarıı yuklerken yorumlara bakııyordum baya bıı sorun ceken varmııs. korktum once olmuyacak dııye ama DENILENLERI AYNEN YAPINCA HICBIR SORUN OLMADAN 3-4 DAKIKADA YUKLEDIM PROGRAMI. HERSEY GUZEL SOYLENDIGI GIBI SORUNLAR YOK .HARITA GOZUKMUYOR,GPS BULUNAMADI,KONUMLARI BULMUYOR,HARITA SORUNLU DEMEYIN SUPER CALISMAKTA TEST ETTIM. TELEFONUM N95 8GB
NOT : SADECE DENILENLERI YAPIN EXTRA BISEY YAPMAYIN CALISIRRR
çok geç bağlantı sağlıyor nedeni ne olabilir çözüm öneriniz varmıdır. bir diğeri bu sistem menüsünde ayarlar var onları nasıl ayarlamak gerekiyor bunu bilen varsa açılasa çok memnun olurum teşekkür ederim.
root klasörü içindeki 5 klasörü (Garmin, private, Resource, sys, system) direkt karta atın. Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
ilk önce emek verip hazırladığın için teşekkür edrim
benim sorunum üst tarafta yazdıgın yer ile ilgili root.rar dosyasının içinde iki üç kere indirmemem rağmen sys , system ,resource bunlar yok yalnızca garmin ,private ,GarminMobileXT.sis dosyaları var bana bir yardımcı olursan geri kalan yerleri yaptım
garmin nt 2009 avrupa haritasını bir türlü aktif edemedim. (378 ) ile *.unl dosyasını oluşturup garmin klasörünün içine atıyorum. Ancak adres aramadan aradığım zaman herhangi bir yeri okeylediğim anda türkiye haritasına geçiyor yada ben en son nerede kaldıysam oraya geliyor ve bir telefon simgesi çıkıyor. bu sorunla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?

n73 de dahili gps yok sanırım o yuzden uyduya baglanamazsın yanlısım varsa duzeltınarkadaşlar ben programı yükledim ama bir türlü uyduya bağlanamadım açık alanada çıktım olmadı yardım eder misiniz?_ telefonum n73
arkadaşlar ben programı yükledim ama bir türlü uyduya bağlanamadım açık alanada çıktım olmadı yardım eder misiniz?_ telefonum n73