Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

hmt70

Üye
değerli reisi eagles,
öncelikle yardımların için teşekkür ederim.
bende samsung i8510 telefon var. garmini yüklemek için söylediğin *.unl dosyalarını oluşturuyorum ancak root klasöründe sadece garmin, private ve garminmobilext dosyaları var. unl leride ekliyorum buraya ama senin ilk sayfada bahsettiğin diğer dosyalar yok. rar dosyasından çıkmadı. yoksa bir işlemlemi oluşturuluyor.
cevap yazarsan memnun olurum.
teşekkürler

tayfuntrnk

tayfuntrnk

Üye
başkan ellerine sağlık harika program, zaten 1 senedir kullanıorum. bişi sorucam ama 33. sayfaya gelindiğinden sorumun havada kalma ihtimali çok yüksek ama yinede soruyorum:) ben bu programı bikaç kere sildim yeniden yükledim, muhtemelen 114mb lik efsane haritaydı, tamda emin değilim poi noktaları çok daha fazlaydı. bu haritada çoğu yeri bulamıyorum daha önce bulabildiğim onu düzeltebilmem için benim yapabileceğim birşey var mı?
bir diğer sorum, uydu bulma konusunda, resmen çılgına çeviriyo beni çoğu zamn, programı açıyorum bekle babam bekle, antenle ilgili bir sorunmu acaba bu?

clearboy

Üye
Arkadaşım gerçekten ellerine kollarına herşeyine sağlık.

Bir sorum olacak ben garmin'in 4.10 versiyonunu kullanıyordum, şimdi 5.0'a geçtim eski garmin'de konumlarım bölümünde bilgilerim vardı onları nasıl buna aktaracağım.

Teşekkürler ediyoruç şimdiden

kain061

Üye
harika bi paylaşım dediklerini aynen yaptım ve GPSi kullanıyorum..

swedish

swedish

Üye
kardes, bana isvec haritasi lazim ya, nerden bulabilirim? cok aradim bulamadim,lutfen yardim

hknkblut

Üye
Reis çok teşekkürler Nokia E71 de çalışıyor arkadaşlar..
Kazakistan haritası arıyorum reisim bilgine :)
Saygılar

aliorhan

aliorhan

Üye
Selam,

Harcadığın emek için teşekkür ederim. N95 8gb tel.yükledim. Fakat gps'i tanıtamadım. Resimdeki gibi ekli gps seçeneği yok. Yardımcı olursanız sevinirim. V.41060

Sorun çözüldü.TŞK.

Yorumları okudum kadarıyla herkezde aynı sorun var bendede tabiki.herşeyiyle tamam ama!!!bende nokia e 71 re yükledim şu ekli gps bi bulamadım.bu programı tamıyla kurup çalıştıran varsa bizlerede anlatsın.bizde kuralım.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Reis çok teşekkürler Nokia E71 de çalışıyor arkadaşlar..
Kazakistan haritası arıyorum reisim bilgine :)
Saygılar

arkadaşım nokia e 71 de çalışıyor demişsin.tamam. bendede E 71 var.program çalışıyorda gps tanıyormu?tanıyorsa nasıl tanıttın?bizleride aydınlatırsan seviniriz.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu programıın eskıı surumu vardıı ne zmandıır yuklemeyıı dusunuyordum usenııyordum :D
bugun yukledıım yenıı versııyonlarıı yuklerken yorumlara bakııyordum baya bıı sorun ceken varmııs. korktum once olmuyacak dııye ama DENILENLERI AYNEN YAPINCA HICBIR SORUN OLMADAN 3-4 DAKIKADA YUKLEDIM PROGRAMI. HERSEY GUZEL SOYLENDIGI GIBI SORUNLAR YOK .HARITA GOZUKMUYOR,GPS BULUNAMADI,KONUMLARI BULMUYOR,HARITA SORUNLU DEMEYIN SUPER CALISMAKTA TEST ETTIM. TELEFONUM N95 8GB

NOT : SADECE DENILENLERI YAPIN EXTRA BISEY YAPMAYIN CALISIRRR

Ekstra bişeyler yaptığımı sandetmiyorum.denillenleri aynen uyguladım.proğramı çalıştırdım ama gps tanımıyor arkadaşım.

swedish

swedish

Üye
isvec haritasi laziiiiiim:agla

clearboy

Üye
Şu yedek işini ne zaman öğreneceğiz

goblet

goblet

Üye
teşekkür ederim arkadaşım.

aliorhan

aliorhan

Üye
Valla arkadaşlar yüklemesi ve kurması kolay ama gps tanıma olayı sorunlu.benim size şiddetle tavsiye edeceğim bi proğram SYGİC MCGUİDER GPS proğramı.mutlaka deneyin diyorum gerek kurulumu gerek kullanımı kolay ve çok kullanışlı.mutlaka deneyin.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bişi sorucam daha yeniyim n73 de çalışır galiba bide kontör yiyormu acaba bu gps ler ??? acil ne olur

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
bişi sorucam daha yeniyim n73 de çalışır galiba bide kontör yiyormu acaba bu gps ler ??? acil ne olur

N73 te dahili gps yok harici gps alıcısı kullanman lazım uyduya bağlanabilmen için.

ilker80

Üye
arkadaslar okumaktan gozlerim acidi bulamadim yine de avrupa haritasini indirdim 13 part yuklemek icin bunlari birlestirmem lazim ama nasil yapildini bulamadim.yonlendirirseniz beni cok sevinirim

swedish

swedish

Üye
sesimi duyan yokmu? Allah rizasi icin bir isvec haritasi, Allah ne muradiniz varsa versin, Allah sizi sevenlerinize bagislasin... ee hadi ama aaa.

yelena

yelena

Üye
arkadaslar okumaktan gozlerim acidi bulamadim yine de avrupa haritasini indirdim 13 part yuklemek icin bunlari birlestirmem lazim ama nasil yapildini bulamadim.yonlendirirseniz beni cok sevinirim

partların hepsini aynı klasöre koy, daha sonra 1 numaralı partı sağ tıklayıp aynı klasöre çıkart, winrar programı diğer partları otomatik bulup birleştirerek tek klasöre çıkartacaktır.

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
arkadaslar root dosyasından 5 tane klasor var denilmiş ama bende 2 tane var garmin ve private nolur yardım acil......

dortmund

Üye
ARKADASLAR BÜTÜN CEVAPLARI OKUDUM AMA BIRTÜRLÜ ALMANYA YADA AVRUPA HARITASI BULAMADIM BIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.

mümkünse sadece almanya

ilker80

Üye
partların hepsini aynı klasöre koy, daha sonra 1 numaralı partı sağ tıklayıp aynı klasöre çıkart, winrar programı diğer partları otomatik bulup birleştirerek tek klasöre çıkartacaktır.[
cok sag ol arkadasim

swedish

swedish

Üye
bir isvec haritasi istedik,cokmu istedik. :agla

Üst Alt