Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

yelena

yelena

Üye
arkadaşlar ekli gps çıkmıyordu ve bu sorun sw.unl nin emei konverterla oluşturulmasından kaynaklanıyor. Emei converteri kesinlikle kullanmayın.
Şimdi sorunu olan arkadaşlara sorunu nasıl çözeceklerini söyleyim. root klasörünün içindeki 3 tane dosyayı hafıza kartına atıyoruz ve garmini kuruyoruz. daha sonra araçlar-ayarlar-hakkında diyip ordan kart numarasını biryere yazın ve - dosyası içindeki garmin - dosyasını çalıştırın unit id yazan yere bu kart idyi giriyoruz gernerate diyoruz ve çıkan kodu not defterine kopyalayıp dosya ismini sw.unl yapıyoruz(ana sayfada bahsedildiği gibi dosya isminin sonunda .xtx olmayacak) sw.unl dosyasını bu şekilde oluşturuyoruz. Geri kalan işlemler aynen olduğu gibi devam ediyor.
saygılarımla

Ayarlardan Hakkında ekranına girdiğimde Kart numarası değil ama ESN Kilidini Aç : ************ şeklinde bir numara var, bu kodu kullanarak sw.unl dosyasını oluşturdum fakat konumlara girince program yine kapanıyor..

ahmwer

ahmwer

Üye
Garmin N73 e oLmuyormu Yaws??

safak27

Üye
teşekkürler arkadaşım

muratpeker

Üye
selam program için teşekkürler.. açılış ekranında garmin yazan yerde takılıp kalıyor nasıl olacak anlamadım
yardımcı olursanız sevinirim samsung i8510

ahmet661

ahmet661

Üye
bence yeni versiyonu beklemek lazım

audi_turkey

audi_turkey

Üye
reis yükleyelim mi 5 ?

weryul

Üye
Ben bu ''Garmin City Navigator Europe NT 2009 v11'' i kurdum ama bunun içinde türkiye haritası yok, bir yerde sanki türkiye haritası da dahil gibi birşey okumuştum. bilgisi olan arkadaş varmı? sonuçta türkiye'den avrupaya çizilen rotalar bu şekilde olmuyor.Saygılar

kara_star

kara_star

Üye
garmin klasöründen 5 dosya cıkacak yazmıssınız ama 3 dosya çıkıyor vede private kalsörünü kopyalarken hafıza doldu diyor??
n96 kullanıyorum teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

kartını almak isterim n96 çalışır değilmi vede herhangi bir arızası varmı???

weryul

Üye
iki haritayı nasıl birleştirebilirim

kara_star

kara_star

Üye
reis arkadaşıma çok teşekkür ederim n96 kullanıyorum vede cihaz yeni olduğu için bozarım diye korktum fakat sorunsuz çalışıyor.
aradada garmin navigazyon cihazım var ayı şekilde sorunsuz çalışıyor teşekküerler.
ayrıca ilk sayfadaki kurulum ve harita son versiyon değilmi daha yenisi varmı???

birda tüm avrupa veya dünyayı kapsayan harita bulabilirmiyim tek parça kaptan olduğun olduğum için gittiğim ülkelerde işe yarayacaktır.

reis arkadaşıma tekrar teşekkürler

esparanze

Üye
forumu ilk defa ziyaret ediyorum gerçekten çok farklı anlatımlarla yardımcı olmuşsunuz arkdşlra. umarım banada yardımcı olabilirsiniz. samsung İ550 kullanıyorum içinde route66 hediyesiyle beraber geldi. fakat rotalarda şaşma çok fazla oluyor. samsung İ550 için tavsiye edebileceğiniz proğram varmı ? emeğu geçen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ededrim.

iamone

Üye
bu programda uydu görüntülerine ulaşabiliyormuyuz???

--------------- Ekleme ---------------

eğer varsa böyle bişey nasıl oluyo?"panoramio fotoğrafları değil tabiki"

cobra_11

Üye
6120 de dahili gps yok onun için ekli gps görünmüyor.
ben 6120 de dediklerini aynen yaparak çalıştırdım programı ama bende de no maps diyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler ve anlatım çok süper:oke:

psikolaz

psikolaz

Üye
programı kurdum evde dogal olarak gps e baglanamadı balkona cıktım sorunsuz baglandı gercekten cok tesekkurler

onur_802

Üye
hafıza kartının direk içine atıyorsun kardeş

yelena

yelena

Üye
ben 6120 de dediklerini aynen yaparak çalıştırdım programı ama bende de no maps diyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler ve anlatım çok süper:oke:

iki numaralı satırı atlamış olabilirmisin
2-) gmapsupp.img'yi root/Garmin/ dizinine atın. (Garmin klasörünün içine)
bu harita dosyası oluyor.

özproman

özproman

Üye
ÇOK BÜYÜK ve ÖNEMLİ bir sorun!!! 5.00.00 Versiyonunu yükleyince HARİTA DETAYSIZ OLUYOR! Nasıl mı?

Normalde Türkiye haritasını taradığınızda; Lokal olarak haritada kayıtlı POI yani çeşitli bina,apartman,site ismleri eski versiyonlarda mavi noktacıklar olarak gösteriliyordu.Ok işaretini bu noktaların üstüne getirince de ismi görünüyor seçilebliyor ve GİT deyip navigasyon yapılabiliyordu.

5.00.00 versiyonu ile bu noktacıklar artık harita üzerinde YOK! Yani bu noktalar haritada kayıtlı arama yapılıp bulunabiliyor.AMA Harita Tarama kısmında ya da Navigasyon anında Haritada gösterilmiyor.

Çok büyük sorun,çünkü bu noktacıklardan binlerce mevcut.Hepsi birer adresin Haritadaki simgeleri.

Yorumlarınızı bekliyorum...:(

Not:Bu sorunun sonraki versiyonlarda değişeceğini sanmıyorum...En mantıklısı Garmin'e mail atmak.

Attığın maile cevap geldimi. Umarım sorun çözülmüştür. Enteresan olan böyle ciddi firmaların küçük hatalar ile üründen insanları soğutması. (legal/-legal)

esparanze

Üye
eliniz kolunuz dert görmesin.beni route66 dan kurtardınız. samsung İ550 kullanıyorum, garmin canavar gibi çalışıyo. emeği geçen arkdşlra tşkkrlr.

yerbudak

Üye
ben p1i kullanıyorum memory stick bulanamıyor diyor yardım edin lütfen

weryul

Üye
garmin nt 2009 avrupa haritasını bir türlü aktif edemedim. (378 ) ile *.unl dosyasını oluşturup garmin klasörünün içine atıyorum. Ancak adres aramadan aradığım zaman herhangi bir yeri, okeylediğim anda türkiye haritasına geçiyor yada ben en son nerede kaldıysam oraya geliyor ve bir telefon simgesi çıkıyor. bu sorunla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?

Üst Alt