Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ihalkan

Üye
acil lütfen yardım edin gps bilgisi arıyor diyor fakat uydu bulamıyor açık alanda denedim olmuyor acaba izmirden gps e girmeye çalışıyorum izmirden uydu bulamıyormu

Explorer555

Üye
Garmin Mobile XT v5.00 sorunlu arkadaşlar bence şimdilik eski v4.20.20 kullanmak en iyisi.

ktucihan

Üye
Arkadaşlar n 95 8 gb kullanıcısıyım ve Bu garmin için ne yapacağımı hiç bilmiyorum bilen [email protected] adresini eklerse sevinirim Tşk

Usta_AsH

Üye
external gps kullanılır mı bununla?

rush1903

Üye
arkadaslar ne yaptıysam bu uyduyu bulmadı baştan sona 27 sayfa okudum fakat haritala kısmında birtürlü haritayı tanıtamadım balkonda 10 dkka beklettim ama nafile uydu bulmuo aslında gpsimin çalışıp çalışmadığından da emin diilim daha yeni aldım bu telefonu ve herseferinde bukadar bekleticekmi uydu bulmak içiçn yoksa benim aletemi sorun var :S lütfen yardım edin :(

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
arkadaslar ne yaptıysam bu uyduyu bulmadı baştan sona 27 sayfa okudum fakat haritala kısmında birtürlü haritayı tanıtamadım balkonda 10 dkka beklettim ama nafile uydu bulmuo aslında gpsimin çalışıp çalışmadığından da emin diilim daha yeni aldım bu telefonu ve herseferinde bukadar bekleticekmi uydu bulmak içiçn yoksa benim aletemi sorun var :S lütfen yardım edin :(

unl kodlarını kontrol et sonunda .text olmasın ve kodları doğru oluşturduğuna emin ol..

msaitd

Üye
reis en son verdiğin root.rar ( ) dosyasında sys,system ve Resource dosyaları yok söyleyeyim dedim, belki yenisi o yüzden çalışmıyordur gerçi bnde eskisi de çalışmıyor :vurnerde olduğunu bulamıyor ve hiç çekmiyor ztn anlamadım.:bilmem:Ara sıra bir çubuk oluyor yine de açmıyor no map yazıyor!:S:(

rush1903

Üye
bende ne yaptıysam uydu bulamadım bugun dışarda denedim bakırkoy meydan da orda bir çentik çekio en fazla anlamadıüım benim gps alıcısımı bozuk :S ne yapmam gerekio çalııp çalışmadığını anlamak için :S

weryul

Üye
versiyon 5'te karakter sorununu çözen var mı

tebesir

Üye
çok sağol emeğine sağlık

audi_turkey

audi_turkey

Üye
Şimdi bu versiyon 5i yükleyelim mi sorunsuz çalışıyormu ben anlamadım herkes başka bi yorum yapmış!?

ayrıca ektrsadan yüklemeye değer yeniliği nedir?

weryul

Üye
garmin 5'in konum isimlerini değiştiğinde kapanma sorununu çözen var mı? arkadaşlar

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
garmin 5'in konum isimlerini değiştiğinde kapanma sorununu çözen var mı? arkadaşlar

malesef bi sonraki versiyonu beklemeye devam sorunlu olduğu için çabuk çıkar zannedersem...

maxiciyiz

maxiciyiz

Üye
saol

navara

navara

Üye
Nokia e-51 kullanıyorum. Bayram tatilinde Ankara-Kırklareli arasında gidiş ve dönüşte Garmin 5.0 i kullandım. Mükemmele yakın sonuç verdi. Yeniden hesaplama olayı ise bir harika. Rotadan sapınca hemen yeniden hesaplıyor. Süper. Tekrar teşekkürler REİS.

manken0003

Üye
emeğine sağlık

weryul

Üye
istanbul-zurich arası rota verilir mi yada ben vermeye kalkınca ''rota hesaplanıyor'' diyor bir süre sonra bellek yetersiz hatası veriyor. Ne yapmalı?

--------------- Ekleme ---------------

şu versiyon 5'i doğru düzgün çalıştıran var mı arkadaşlar

aguennon

Üye
ÇOK BÜYÜK ve ÖNEMLİ bir sorun!!! 5.00.00 Versiyonunu yükleyince HARİTA DETAYSIZ OLUYOR! Nasıl mı?

Normalde Türkiye haritasını taradığınızda; Lokal olarak haritada kayıtlı POI yani çeşitli bina,apartman,site ismleri eski versiyonlarda mavi noktacıklar olarak gösteriliyordu.Ok işaretini bu noktaların üstüne getirince de ismi görünüyor seçilebliyor ve GİT deyip navigasyon yapılabiliyordu.

5.00.00 versiyonu ile bu noktacıklar artık harita üzerinde YOK! Yani bu noktalar haritada kayıtlı arama yapılıp bulunabiliyor.AMA Harita Tarama kısmında ya da Navigasyon anında Haritada gösterilmiyor.

Çok büyük sorun,çünkü bu noktacıklardan binlerce mevcut.Hepsi birer adresin Haritadaki simgeleri.

Yorumlarınızı bekliyorum...
:(

Not:Bu sorunun sonraki versiyonlarda değişeceğini sanmıyorum...En mantıklısı Garmin'e mail atmak.

mariachi80

Üye
yaa arkadaşlar root klasöründen 5 tane dosya çıkmıyor 3 tane dosya çıkıyor. çıldırıcam :S Garmin,private,GarminMobileXT
diğerleri yok napıcam

mariachi80

Üye
arkadaşlar ekli gps çıkmıyordu ve bu sorun sw.unl nin emei konverterla oluşturulmasından kaynaklanıyor. Emei converteri kesinlikle kullanmayın.
Şimdi sorunu olan arkadaşlara sorunu nasıl çözeceklerini söyleyim. root klasörünün içindeki 3 tane dosyayı hafıza kartına atıyoruz ve garmini kuruyoruz. daha sonra araçlar-ayarlar-hakkında diyip ordan kart numarasını biryere yazın ve ilaç dosyası içindeki garmin ilaç dosyasını çalıştırın unit id yazan yere bu kart idyi giriyoruz gernerate diyoruz ve çıkan kodu not defterine kopyalayıp dosya ismini sw.unl yapıyoruz(ana sayfada bahsedildiği gibi dosya isminin sonunda .xtx olmayacak) sw.unl dosyasını bu şekilde oluşturuyoruz. Geri kalan işlemler aynen olduğu gibi devam ediyor.
saygılarımla

Üst Alt