Galaxy Wonder - Performans Romu Wonderest Rom V4

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
öyle olsun, ama farklı şeyler xda diye yanlış olmayacak diye bişey yok :D belki kullanılıyor olabilir ama ben sdswap deyince direk hafıza kartıyla telefon sdcardinin yerini değiştirmeyi anlıyorum ramswap gelmiyor aklıma :)

HeroMR

HeroMR

Üye
öyle olsun, ama farklı şeyler xda diye yanlış olmayacak diye bişey yok :D belki kullanılıyor olabilir ama ben sdswap deyince direk hafıza kartıyla telefon sdcardinin yerini değiştirmeyi anlıyorum ramswap gelmiyor aklıma :)

Evet zaten sürekli karışıklıklar oluyor genelde hafıza değişikliği için "sd swap internal external" şeklinde yazıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu Rom İptal Oldu . Paylaşacağım Diğer Romda Real Racing 3 ü Çok Rahat Kasmadan Oynayacaksınız . Görsel Olarak da Çok İyi .

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
peki nerde ne zamn paylaşım olcak

cadde19

cadde19

Üye
Ne zaman dostum diğer romu da uzun bir süre bekledik bari bunu bugün yarın paylaş

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Paylaşıyorum . Bekleyin Daha İyi Yapmaya Çalışıyorum :)

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam ne zman atcaksiniz bekliyoruz sabırsızlikla

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Konu Açıldı Hayırlı Olsun
Burdan Devam ..... Touchwi3

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Abi kaç gündür bekliyoruz yaa ilgili biri yok mu adam gibi cevap verin ya

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Şuan one of kind romu var yedek nasıl alırız yani başka rom kurduktan sonra sevmezsem direk yüklerim

ismailozcn

ismailozcn

Üye
backup and restore restore

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar;
Arkadaşın konusu dün açıldıktan hemen sonra onaylandı ve çöp kutusuna taşındı, zira benzer konu sitede mevcuttu. Galaxy W i8150 Wonder - Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~ açmak istediği konunun aynısıdır.
Konular en geç 24 saat içerisinde onaylanmaktadır. Mümkün oldugunca, sitede var olmayan ve düzgün paylasımları onaylıyoruz, açılan konuların denetimi yapılıyor benzer konu olup olmadığını araştırıyoruz buda biraz zaman alıyor, birde o bölümün yöneticisi aktif değilse gecikmeler olabiliyor lakin bu sizin bahsettiğiniz gibi abartılı gecikmeler değil.
Lütfen yargılamadan ve laf etmeden önce uygun bir dille üslubunuzu bozmadan bizlerle irtibata geçiniz.
Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Silinen Üye 988579
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar;
Arkadaşın konusu dün açıldıktan hemen sonra onaylandı ve çöp kutusuna taşındı, zira benzer konu sitede mevcuttu. Galaxy W i8150 Wonder - Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~ açmak istediği konunun aynısıdır.
Konular en geç 24 saat içerisinde onaylanmaktadır. Mümkün oldugunca, sitede var olmayan ve düzgün paylasımları onaylıyoruz, açılan konuların denetimi yapılıyor benzer konu olup olmadığını araştırıyoruz buda biraz zaman alıyor, birde o bölümün yöneticisi aktif değilse gecikmeler olabiliyor lakin bu sizin bahsettiğiniz gibi abartılı gecikmeler değil.
Lütfen yargılamadan ve laf etmeden önce uygun bir dille üslubunuzu bozmadan bizlerle irtibata geçiniz.
Keyifli forumlar

Aslında Aynı Değil . Benim Eklentilerim Farklı Olduğu İçin 2'si Kurulduğu Zaman Farklı Sonuçlar Verecektir . Bence Yanlış Karar . Siz Bilirsiniz .

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
cadde19

cadde19

Üye
Ne oldu şimdi rom felan yok mu yaniAyrıca yanlışım olduysa affola sadece bugün yarın derken uzun sürünce rom iptal oldu başka gelecek dediler o da gelmeyince insan bir garip oluyor