smh60 Üye Heryerde aradım dokunmetik sorunu yaşadım bidaha deniycem s3 mini - - - Eklendi - - - helal olsun be çalıştı harikasın
Heryerde aradım dokunmetik sorunu yaşadım bidaha deniycem s3 mini - - - Eklendi - - - helal olsun be çalıştı harikasın
ozdenizdereli Üye Konu Sahibi semo60' Alıntı: Heryerde aradım dokunmetik sorunu yaşadım bidaha deniycem s3 mini - - - Eklendi - - - helal olsun be çalıştı harikasın Genişletmek için tıkla ... iyi oyunlar - - - Eklendi - - - best1905' Alıntı: s3 minide çalışırmı bu yardım edin !!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... arkadasımız denemiş ve çalısmıs umarım sizdede çalısır iyi oyunlar
semo60' Alıntı: Heryerde aradım dokunmetik sorunu yaşadım bidaha deniycem s3 mini - - - Eklendi - - - helal olsun be çalıştı harikasın Genişletmek için tıkla ... iyi oyunlar - - - Eklendi - - - best1905' Alıntı: s3 minide çalışırmı bu yardım edin !!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... arkadasımız denemiş ve çalısmıs umarım sizdede çalısır iyi oyunlar
atom2000 Üye sd yi yukardaki linkten apk yi aşağıdaki linkten indirdim başta kastı ama sonra düzeldi ayrıca trübin sesleri var.
sd yi yukardaki linkten apk yi aşağıdaki linkten indirdim başta kastı ama sonra düzeldi ayrıca trübin sesleri var.
comez1 Üye Güzel paylaşım teşekkürler. S3'e Odin'le Jelly Bean Tr Güncellemesi,Root Etme ve Servis yok Sorunu Çözümü 3ü 1 Arada.
Güzel paylaşım teşekkürler. S3'e Odin'le Jelly Bean Tr Güncellemesi,Root Etme ve Servis yok Sorunu Çözümü 3ü 1 Arada.
borkamoka Üye Kardeşim ben ilk defa bir oyun indiricem nasıl telefona indiricegim hakkında bilgi verirsen sevinirim
Kardeşim ben ilk defa bir oyun indiricem nasıl telefona indiricegim hakkında bilgi verirsen sevinirim