Telefon Tavsiyesi galaxy w mu nokia 701 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w mu nokia 701 mi?
arkadaşlar telefon alcam ama symbian mı android mi alsam diye kararsızım?
galaxy w ve nokia 701 aklımda olanlar.yurt dışından getirtcem bütçe bunları ve bu fiyatlar civarını almaya müsait.
nokia 701 güzel ama artık yeni programlar çıkmıyor ve 1 2 güncelleme gelecek sonra nokiada desteği kesiyor.o yüzden kafam karıştı.galaxy w ise android hergün yeni program çıkıyor.sizin fikirleriniz ve ya telefon önerileriniz nedir arkadaşlar?
galaxy s adwanged var ama o biraz pahalı geldi.nokia symbiandan desteği kesmese hiç düşünmeden 701 alırdım ama malesef:S

deforze

deforze

Üye
android symbian dan baya farklı alışması biraz zaman alır ama bin katda daha iyidir symbian belli bir yere kadar götürür sonuçta 2002 yılından beri hizmet veriyor ama gelişmişlik bakımından sınıfta kaldı denilebilir eğer oyun oynamak internette her siteden video izlemek ve iş programlarınla işin yoksa nokia alınabilir , teknolojiyiden geri kalmayayım diyorsan galaxy al

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alabilirsen xperia neo v yada galaxy s al

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
sonyericssonnun arayüzünü sevmiyorum.samsung s advance de iyi aslında. samsungun önerebileceğiniz işlemcisi yüksek başka modeli var mı arkadaşlar? galaxy s2 ekranı çok büyük pahalı bide o. s2 den bir alt model özellikleri iyi ne var? galaxy s hariç ama. ben advance s i bulabildim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
başka yok samsung da galaxy s den aşşa düşme

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
hımm o zaman samsungda samsung galaxy s advance.
htc de bu ayarda ne var peki?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
desire hd

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
HTC One S al diyeceğim ama henüz Türkiye'ye gelmedi sanırım.
Gelse de fiyatı 1200 TL civarı olacaktır :S

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
ekran 4.3 bana ekranı en fazla 4 olan lazım.ama dediğin modelde iyiymiş kamerada yüksek fiyatıda makul yani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
one s 1200 ü geçer ayrıca Türkiye ye geleceği belli değil işlemci üretisinde sıkıntı vardı

LimePie

LimePie

Üye
galaxy w yi al symbianın işi bitmiştir artık sen androide yönel bence

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
biz de android al diyoruz ama almışken düzgün bişey alsın

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
şuanda aklımda olanlar;
samsung galaxy s advance
htc desire hd

- - - Eklendi - - -

ya bütçe el verse galaxy s2 istiyorumda malesef :s
şuanda en çok aklıma yatan galaxy s advanced. hem çift çekirdek hem çok büyük değil. android 4.0da gelir artık bu telefona.

klongs

klongs

Üye
galaxy s advance ne galaxy r mi

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
galaxy r yi farketmemiştim oda iyiymiş.ama galaxy s adwance daha iyi ekranı super amoled.diğer özellikleri aynı yani.ekran büyüklükleride birbirine yakın yani.

- - - Eklendi - - -

peki arakdaşlar (galaxy r) mi (galaxy s plus) mı bu ikisi arasında hangisi daha iyi? yani hangisi android 4 ü alır.galaxy s plus amoled ekran galaxy r lcd.dokunmatik hassaslığında bir farkı mı amoled ya da lcd olmasını?

Toros542

Toros542

Üye
galaxy s advance al rahat et.fazlada kafani karistirma.

klongs

klongs

Üye
galaxy r 4.0 alacak

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürederim..

ozakin70

ozakin70

Üye

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim galaxy s2 aldım.telefon henüz elime ulaşmadı geldiğinde 15 saat kapalı halde felan şarjda tutmam gerekiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt