oguzhan635
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefon Özelliklerini biliyorum da kardeşim bu galaxy w mi? galaxy ace plus sony neo mu hangisi daha dayanıklıdır 2 3 sene kullanılabilir onu merak ediyorum ve hangi telefon sorun cıkarmazACE PLUS :1 GHz'lik bir işlemciye, 512 MB RAM'e, 3 GB dahili hafızaya ve 3.65 inçlikdaha büyük bir ekrana sahip. Tasarımsal açıdan daha yuvarlak hatlara sahip olan Galaxy AcePlus, selefindeki mat plastik yerine parlak plastikbir kasaya sahip.
ACE 2 :Samsung'un çift çekirdekli akıllı telefonu Galaxy Ace 2,ST Ericsson'ın 800 MHz hızında çalışan ARM Cortex A9 tabanlı çift çekirdekli işlemcisini ve Mali 400 GPU'sunu kullananAce 2, 768 MB RAM ile geliyor. Bunun ram daha iyi işlemci daha iyi fakat fiyatını bilmiyorum.
Galaxy W: Tek Çekirdek 1,4 GHzLik Bir İşlemciye Sahip , 3,7 Lik Bir Ekrana Sahip
Seçim Senin
Sony ericsson xperia neo bnce tipi çok güzel ve özellikleride iyi istersen teknosada vardı
Galaxy W
Galaxy w alırsan parana yazık edersin kardeşim , ondakı 1.4 ghz kağıt üzerinde. Yani 1 ghz lik telefonu fabrikada OC lamışlar ve 1.4 yapmışlar. Halbuki neo da 1 ghz var ve onu 2 ghz ye OC layan çok gördüm ,ama OC lamayı tavsiye etmem o ayrı iş.
Neo al derim ama Neo kalmadı galiba artık. Onun yerine Neo V al daha iyidir fiyat farkıda yok Şimdiyekadar kastığı bir oyun görülmemiştir. Sadece kamerası 5 mp ama 3D ve HD çekimi var ve Jelly Bean güncellemeside alacak işte o zaman telefon uçacak
En iyisi 603 ama bilen yok
En iyisi 603 ama bilen yok
Sar konusunuda açıklamaktan bıktım ya
O sar değeri kulakta görüşme yaparken kaydedilen en yuksek değer , saatlerce telefon gorusmesı yapıcak halin yok heralde ?
Birde nasıl satılmıyor ya , Bursadaki her avm de bulursun ve sony in destek ekibini küçümseme , adamlar jelly bean cıkarıyo samsung daha wondere ics yi koyamadı.
Valla birazdan almaya gidicemde çok kararsızım ne yapsam bilemiyorum kardeşim galaxy w de kötü bir telefon değil ki kardes o kadar üstünlük olarak biraz daha iyi diyolar.. yoksa galaxy w kötü mü senceJelly Bean en son çıkan android sürümüdür Neo v tam senlik diye düşünüyorum. Karar senin.
Güzelde uzun süre kullanılabilir bir telefon mu sizce 800 lira civarında para vericem ne kadar süre kullanırım neoyu
Galaxy wonder alırsan telefondan cok kolay bıkarsın ve biran once elinden çıkması için uğraşırsın.
Neo V kullanıcısı olarak düşünmeden bu cihazı al derim.
temiz kullanırsan, telefona iyi bakarsan uzun süre kullanırsın.
ekranı 3,7'
kamerası 5mp
HD video çekimi var tek kelimeyle muhteşem
oyunlarda sıkıntı vermiyor
512mb ram
1ghz işlemcisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?