Galaxy SIII kendiliğinden açılıp kapanıyor ve donma yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar

asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SIII kendiliğinden açılıp kapanıyor ve donma yapıyor
Arkadaşlar bir opertörden kontratlı galaxy s3 aldım bi haftadır.Bu iki gündür telefon kilitli iken olmadık yerde sanki bildirim gelmiş gibi ekran açılıyor ha bire ve telefon arada çok çok ağır oluyor sağdaki güç düğmesi kılıf taktım zarar mı gördü içinden takılma mı yapıyor ya da attığım bir kaç resim-müzik virüslü diye mi bunu yapıyor anlamadım onca paraya bu teli aldım sizce niye böyle sorunlar yapıyor? :(( mesaj geliyo ses çıkmıyor sadece bildirim ışığı yanıyo ordan anlıyorum yaw kafayı yiyecem:(

Matador03

Matador03

Üye
Fabrika ayarlarina cevirmeyi dene

asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
Birde arada reset attığını ve bi mesaj geldiğinde sanki ekran yanmış gibi tamamının mavi olduğunu gördüm yaw ne yapayım ben:(((

- - - Eklendi - - -

Telefonu fabrika ayarlarına atıp tüm hafıza kartını falan biçimlendirecem bakalım artık :(

Matador03

Matador03

Üye
Dedigimi dene olmazsa aldigin yere gotur

asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
Formöat attım herşeyi temizledim artık kilit yapmıcam telefonu şimdilik açılıp kapanma yok umarım olmaz da yeni versiyonu da yükledim inşaallah bi sıkıntı çıkmaz :(

mancukya

Üye
Ne formati ne silmesi aldigin yere getir ver degistirme talep et. bunu burda sorman ve sana verilen cevaplara ben nediyim ya.

KayraBey

KayraBey

Üye
Sorun devam ederse hemen geri ver

mancukya

Üye

o şirket yöneticileri de buradaymış :) (!)

- - - Eklendi - - -

o şirket yöneticileri de buradaymış :) (!)

Ne sacmaliyorsun esprimi yaptim saniyorsun ?
aldigin alet 1 hafta icinde bozuk cikarsa degistirme olayi oldukca kolay o telin programla vs vs ile sorunu yok bir arizasi var.
kirici bir seyler söylemek istemiyorum cünkü degmez ama cakma Cem yilmazlik ayip oluyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
aldigin alet 1 hafta icinde bozuk cikarsa degistirme olayi oldukca kolay o telin programla vs vs ile sorunu yok bir arizasi var.
kirici bir seyler söylemek istemiyorum cünkü degmez ama cakma Cem yilmazlik ayip oluyor.
iyide bozuk olduğu belli değilki elektronik cihaz bunlar ufak tefek ayrıntılardan etkilenirler yazılımsal olarak. ilk tercih ayarları sıfırlamak olmalı.

Matador03

Matador03

Üye

Espri yapmadım yorum yaptım yaran varsa gocun ;)

Üst Alt