Galaxy S3 kitkat onaylandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Gerçekten KitKat Bu Ay sonu gelirmi

• Kullanılan toplam oy
    34
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 kitkat onaylandı
Samsung Arabistan Destek sayfası galaxy s3'ün android 4.4 güncellemesini alıcağını onayladı ve güncellemenin tarihinide verdi bu ay sonu çıkacak diyor umarım doğrudur resim :

Samsung Mobile Arabia Hello Ashif, the KitKat update will be available by end of this month. Thanks for your patience

Samsung Mobile Arabistan Merhaba Ashif, KitKat güncelleme bu ay sonunda satışa sunulacak. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Bu ay sonu 4.4 güncellemesi geliyor hayırlı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Hadi hayırlısı sevindim doğrusu :)

enterneoll

enterneoll

Üye
haber için teşekkürler

manguru022

manguru022

Üye
:D:D bu ay sonu gelicek öylemi s3 e :D 15 gün sonra yani,, samsungun 15 günü 3-4 ay sürüyor diyim :D

• Beğen
Tepkiler: anilari35, O-zan, eoner ve 2 diğerleri
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
:D:D bu ay sonu gelicek öylemi s3 e :D 15 gün sonra yani,, samsungun 15 günü 3-4 ay sürüyor diyim :D

arabistan yayınlayacak galiba s4 için bitti yani ülkelere dağıtım kaldı aynı şekilde note 3 de bitti

manguru022

manguru022

Üye
Herkez bu işleri beceremeyebilir ki en yakın örnek ben. Root mus felan kendi kendine yükleyememek. Direk gelmesi lazım yani oda dediğim gibi 3 ayı bulur bence. ben s4 kullanıcısıyım :D

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Herkez bu işleri beceremeyebilir ki en yakın örnek ben. Root mus felan kendi kendine yükleyememek. Direk gelmesi lazım yani oda dediğim gibi 3 ayı bulur bence. ben s4 kullanıcısıyım :D

Yapılmayacak bişey yok öğrenirsin rom yüklemeyi falan.. Uzaktan zor gelebilir ama 1 kere yapsan ne kadar kolay olduğunu anlarsın ;)

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

MaxipmaN

Üye
bu ay sonu Türkiye için bekleyeniniz varsa aranızsa gitsin atlasın :gul:

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S4 Öncelikte Boşuna :p

xmustx

xmustx

Üye
ya gelsinde tarih önemsiz :D napalım artık bunada eyvallah.haber için teşekkürler.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Haber için teşekkürler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt