Galaxy S3 ve Note 2 için Mart sonunda Android 4.4.2 KitKat gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 ve Note 2 için Mart sonunda Android 4.4.2 KitKat gelebilir
Samsung üçüncü nesil Galaxy Note cihazları için Android 4.4.2 KitKat çalışmalarına başladı. Söylentilere göre Mart sonu gibi Galaxy S3 ve Note 2 güncelleme alabilirler.

Bu testler yapılırken bir yanda da Samsung S4 için yapılan Android 4.4.2 denemelerinden de görüntüler sızdı. Sammobile’ın iddiasına göre Samsung, Galaxy S4 için Şubat Mart arası bir zamanda Android 4.4.2’yi piyasaya sürecek.

Android Geeks’e göreyse Samsung mühendislerinin verdiği bilgiye göre Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 için güncellemeler 2014 yılının ilk çeyreğinde çıkartılacak.

Güncellemenin KitKat’ı Galaxy S4 için çıkmasının hemen ardından edineceğimiz belirtiliyor.

Son güncellemeler Galaxy cihazların arayüzlerine küçük değişiklikler getirecek fakat kullanıcılar şeffaf görev çubukları ya da yeni ayarlar gibi özelliklerin keyfini çıkaracaklar.

Kaynak :

anılbaran

anılbaran

Üye
4.3 sancılı oldu artık 4.4.2 de kim öle kim kala

BurakTura

BurakTura

Üye
daha note2ye 4.3 gelmedi. 4.4.2nin mart sonu gelmesi imkansiz diyecegim sadece

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Geçen yurt dışı cihaz gördüm note 2 4.3 yüklü güzel cihaz

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
4.2 de mayista geliyodu :D

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
güncelleme geliyorda ne oluyor sanki, bi arayüz değişse daha seri calısan galeri rehber uygulamaları gelse güncelleme istemiyoruz... :@

mitzuka17

Üye
4.3 gelene kadar ne çektik zaten aman 4.4.2 gelmesin böyle olucaksa eğer.

bydadaloglu

Üye
4.3 geldi mi ki herkes avrupaya verilen yazılımları yükledi hala tr 4.3 ortalarda yok

bydadaloglu

Üye
Tabiki note 2 s3 geldiğini herkes biliyor

enterneoll

enterneoll

Üye
2 aydır 4.3 kullanıyorum haberiniz olsun hemde orjinal samsung yazılımı olarak cyanogenmod değil odin ile 2 ay önceden 4.3 kurabilirdiniz

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve H.TOGAN
BurakTura

BurakTura

Üye
2 aydır 4.3 kullanıyorum haberiniz olsun hemde orjinal samsung yazılımı olarak cyanogenmod değil odin ile 2 ay önceden 4.3 kurabilirdiniz
biliyorum insan kotali olunca :D birde tabi ha 1 hafta kaldi ha yarin gelicek dusuncesine kapiliyo insan ugrasmak istemiyor

MaxipmaN

Üye
vay be ben bilmiyodum ama uzun iş sanırım

enterneoll

enterneoll

Üye
inanın o kadar kolayki internette odin ile flashlama konuları var bulabilirsiniz

bydadaloglu

Üye
Evet bu gidişle tr ye 4.3 gelmeden avrupada 4.4 dağıtılmaya başlayacak

bydadaloglu

Üye
Recovery modda yapar öle oluyor bizim arkadaşta s3 ün imeini uçurdu ama odinle belki 3-4 defa 4.3 ü atgım hiç bir sıkıntı yok

Narutodth

Narutodth

Üye
Bende modem flashladim duzeldi zaten. Cm 10.2 kullaniyorum ama tel garanti kapsaminin disinda kaldi.

Üst Alt