Android 4.4 Kitkat Hangi Galaxy Akıllı Telefon Modelleri Için Sunulacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android 4.4 Kitkat Hangi Galaxy Akıllı Telefon Modelleri Için Sunulacak?
Samsung, hangi modellerine yeni Android güncellemesini sunacak?

Google’ın Kasım ayı başlarında yeni Android işletim sistemi sürümü Android 4.4 KitKat’ı sunması ile birlikte, akıllı telefon ve tablet üreticisi firmalar, daha önce sundukları modeller için güncelleme çalışmalarına başladılar. İlk olarak Google’ın Nexus akıllı telefon ve tablet modelleri için güncelleme gelirken, diğer üreticilerinde kısa sürede modelleri için yayınlaması bekleniyor.

Google tarafından da belirtildiğine göre Android 4.4 KitKat 512MB ve daha üst sistem belleğine sahip akıllı telefon ve tabletlere yüklenebiliyor. Bu da orta ve üst seviye ile çoğu giriş seviyesi Android akıllı telefonlar için de bu yeni güncellemenin sunulabileceği anlamına geliyor.

Güney Kore devi Samsung, akıllı telefon modelleri ile pazarın şu anda lideri durumunda. Bu nedenle de en fazla merak edilen konularında başında da Samsung’un hangi Galaxy akıllı telefon modelleri için Android 4.4 KitKat güncellemesini sunacağı geliyor.

Sammobile tarafından sunulan bir liste, Samsung’un Android 4.4 KitKat güncellemesini sunmayı düşündüğü ve test ettiği akıllı telefonları gösteriyor. Henüz Samsung tarafından doğrulanmamış bu listede yer alan akıllı telefon modelleri ise:

• Galaxy S4 Mini
  • Galaxy S3 Mini
  • Galaxy Ace 3
  • Galaxy Ace 2
  • Galaxy S Advance
  • Galaxy Core
  • Galaxy Fame
  • Galaxy Fresh
Diğer taraftan Galaxy S4 ve Galaxy S III ile Galaxy Note 3 ve Galaxy Note II amiral gemisi modellerine yayınlayacağını da söyleyebiliriz.

Android 4.4 KitKat hangi Galaxy akıllı telefon modelleri için sunulacak?

• Beğen
Tepkiler: reflex

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hocam s3mini kesin mi yada sizce?

SuxQQ

SuxQQ

Üye
S3/S4 - Note2/Note3 Göremeyince şok oldum birden :p

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 yok s advance var

manyax2007

manyax2007

Üye
S3 Mini 4.4 alır diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Narutodth

Narutodth

Üye
S3 e martta falan gelcek heralde :D

blackcat67

blackcat67

Üye
512 mb ramli cihazlar içn gelicekti samsung hiç birine vermedi :D

blackcat67

blackcat67

Üye
o samsungun sorunu merak etmeyin 3 ay içinde gelir belki :D

Narutodth

Narutodth

Üye
4.3 gelmeyecegi konusulurken 4.4 : ?

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Şu 512 ram muhabbeti nedir?Bu samsung htc vs. hiçbiri yapmaz bunu başka bi telefon çıkarırlar ona 512 ram koyar kitkat ile verirler bunların satış stratejileri budur.Ama şu kitkat root rom bir şekilde yüklenir tabi bunuda bilen yapar bilmeyen ortada kalır en iyisi herkes root rom vs. türü işlerle ilgilensin yoksa bu firmalardan bişey olmaz.

Anil-D

Anil-D

Üye
Oh s4 geliyomuş saolun

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
S4'e gelsin zaten bir zahmet :ehe

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Symbiandan gecis yapinca tereddutte oluyorum kardesim D

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman
Anil-D

Anil-D

Üye
Iyi sattim ya 400 e verdim

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman
best1905

best1905

Üye
Şu 512 ram muhabbeti nedir?Bu samsung htc vs. hiçbiri yapmaz bunu başka bi telefon çıkarırlar ona 512 ram koyar kitkat ile verirler bunların satış stratejileri budur.Ama şu kitkat root rom bir şekilde yüklenir tabi bunuda bilen yapar bilmeyen ortada kalır en iyisi herkes root rom vs. türü işlerle ilgilensin yoksa bu firmalardan bişey olmaz.
arkadaşım çok doğru konuştun custom rom olmasa biz bittik telefonun asıl performansını custom rom ile alabiliyoruz samsugdan zaten bişey beklemek çok saçma güncelleme almak istiyorsan heryıl yeni bi amiral gemisini alcan android alcaksan nexus alcaksın yoksa apple arkadaş

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori
Anil-D

Anil-D

Üye
4.4 gelicekse gelir

Üst Alt