Bende onu dedim zaten 9500O i9505 icin kardeşim yani s4 ün lte versiyonu için. Bizim icin yeni başlanmış bikaç güne gelirmiş test sürümü
Neyse tam anlamadin ya da ben anlatamadimBende onu dedim zaten 9500

Pazartesi 4.4 çıkmazki daha 15 günü var en az
Pazartesi vericem dedim alicam demedim. Muhtemelen 1 ay kalir serviste.1 ay mi? Yuh. Napicaksin 1 ay telefonsuz. Bence verme 15 gun sonra kendin güncellersin 4.4 sürümünePazartesi vericem dedim alicam demedim. Muhtemelen 1 ay kalir serviste.
1 ay mi? Yuh. Napicaksin 1 ay telefonsuz. Bence verme 15 gun sonra kendin güncellersin 4.4 sürümüne
Verirler zatenönümüzdeki hafta içinde test yazılımını verirlerse çok iyi olacak![]()
Valla bende onu düşünüyodum. İnşallah alır ama bilemem google bu ne yapacağı belli olmuyor.acaba s4 android 5.0 alırmı ?
Aynen öyle şimdi birde s5 çıkcakmış ona yoğunlaşıp bizim telefonu unutmasınlarValla bende onu düşünüyodum. İnşallah alır ama bilemem google bu ne yapacağı belli olmuyor.

Zaten öyle olacak. Ne zaman yeni bi telefon çıkarsalar diğer telefonları takmıyolar. Güncellemeleri geç veriyolar hatta bazen hiç vermiyolar. Samsungun en nefret ettiğim yanı..Aynen öyle şimdi birde s5 çıkcakmış ona yoğunlaşıp bizim telefonu unutmasınlar![]()
Evet sammobile resmi twitter hesabında yayınlamıştı o mesajı.Twitterda yaziyor
Gelir ya sabret biraz.Ama bize ne zaman gelir bu belirsiz
Sabret sabret derman kalmadi kutluhan
napıcaksın beklemekten başka çare yokki.