Galaxy S3 ve Note 2 için Mart sonunda Android 4.4.2 KitKat gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yazilimdan dolayi garanti disi olsa da pek sikinti cikarmiyor servis ilgileniyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
imei derdi nasil oluyo bilmiyorum da ben yedekliyorum. garanti derdim de olmuyo daha onceden hep garanti disi gonderdim sorun cikmadi en son s3'un anakarti degisti cm oldugu halde

MaxipmaN

Üye
imei derdi nasil oluyo bilmiyorum da ben yedekliyorum. garanti derdim de olmuyo daha onceden hep garanti disi gonderdim sorun cikmadi en son s3'un anakarti degisti cm oldugu halde
kimisi bişey demiyo kimisi garanti dışı diyo servislerde sanırım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim bu konuda sansim vardir belki. ama 4-5 kez cm ile gonderdim iki telefonum brick olmustu rom yuzunden yime de anakartlari degisti. digerleri de usb girisi, mikrofon bozulmasi gibi sikintilardandi

Narutodth

Narutodth

Üye
Vay arkadas bu halde versemmiki servise :D

jEEnk

jEEnk

Üye
Arkadaşlar note2 ye 4.3 güncellemesi çok once verildi zaten. Turkiyede güncellemeyi almamış telefon kalmamış olması lazım. şu sıralar 4.4.2 güncellemesi dağıtılıyor ve bir çok telefon aldı. benim telefonum almanyadan geldigi için olsa gerek hala güncellemeyi alamadım. 4.3 sürümünü 5 aydır kullaniyorum ve cok sıkıntılı bir güncelleme. 4.4.2 ninde aynı sıkıntıda olduğu forumlarda okuyorum. Samsung'un bu politikası art niyetli bence. eski modelleri onemsemiyorlar. insanları enayi yerine koyuyorlar. yanlış Pazarlama stratejisi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Noye 2 ye kitkat geldi. Benim hatunun cihazına

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fk555897

fk555897

Üye
Gelir diye düşünüyorum. Bir sorun çıkmaz herhalde.

xmustx

xmustx

Üye
Hazirandayız güncelleme gelmedi ve gelmeyecek :locked:

Üst Alt