Sorma onlar hala basmadi burayiNexus 7'nin arayüzü mü yok?
------
Diskavri kitkat alırsa, diskavriciler ne konuşur şimdi.Olaylar olaylar...
Ee adamlarda gundemi takip ediyo diskavri elitle s4u kapistiriyolardir 
Onlar alirsa buyuk ihtimalle bizde aliriz. Samsung altta kalmamak icin testlere yeniden baslar pasa pasa sunar guncellemeyi benceNexus 7'nin arayüzü mü yok?
------
Diskavri kitkat alırsa, diskavriciler ne konuşur şimdi.Olaylar olaylar...
Yalniz o zamana kadar ban yiyen cok olur buralarda 
Haklisin samsung bu riski goze alamaz.Onlar alirsa buyuk ihtimalle bizde aliriz. Samsung altta kalmamak icin testlere yeniden baslar pasa pasa sunar guncellemeyi benceYalniz o zamana kadar ban yiyen cok olur buralarda
![]()
Onlar alirsa buyuk ihtimalle bizde aliriz. Samsung altta kalmamak icin testlere yeniden baslar pasa pasa sunar guncellemeyi benceYalniz o zamana kadar ban yiyen cok olur buralarda
![]()

Samsung gmyi takip ediyormuş zaten.![]()

iste sorun da buradan kaynaklaniyor ios la androidin calisma sistemi farkli1 gb ramle ios8 i 9 10u bile görür i5s ama s3 gibi bir tele kitlat veremeyen bir firma . Asla samsunga para vermem bunu birkez daha anladım .
iste sorun da buradan kaynaklaniyor ios la androidin calisma sistemi farkli
Kafam rahat olur en azından 
Yani androidin çalışma sistemi çok iyi olsa s3 e gelmemesini normal karşılarım ama bu resmen yarı yolda bırakmak , tembellik ten başka birşey değil gibime geliyor .iste sorun da buradan kaynaklaniyor ios la androidin calisma sistemi farkli
Iste kardesim gun gelir kisinin dini imani para olur. Adam S3 eskidi S5 al diyor daYani androidin çalışma sistemi çok iyi olsa s3 e gelmemesini normal karşılarım ama bu resmen yarı yolda bırakmak , tembellik ten başka birşey değil gibime geliyor .

Bencede ya 6 ı yada 5s dene benim kafam rahat güncelleme var ama jb kaybetmemek için güncellemiyorum rahat lıkBir sonraki telefon 5s olacakKafam rahat olur en azından
![]()

Aynen öyle aynenIste kardesim gun gelir kisinin dini imani para olur. Adam S3 eskidi S5 al diyor da![]()

Bencede ya 6 ı yada 5s dene benim kafam rahat güncelleme var ama jb kaybetmemek için güncellemiyorum rahat lık![]()
hani bizim 4.3 gibi cinayetlik değildir 
Aslında teli ilk aldığımda 7.0.4 tü grldim kutuyu açtım wifi bağlandım direk 7.0.6 güncellemeniz var dedi . Şaşırdım dedim heralde sistem eskide kalmış ama halbuki yeni çıkmış güncelleme biraz kullandım salı günü 7.1 gelcek dediler yok artık dedim o kadar çabuk olmaz salı günüde 7.1 geldi . Yetmedi 7.1.1 geldi hemde iphone 4 kadar geldi . Düşük modeline kadar . Ama androidde bu sahip çıkma yok işte . Ben bunu deneyimledim .Ya en azından güncelleme sağlam onu biliyorsunhani bizim 4.3 gibi cinayetlik değildir
![]()