Resmi Açıklama: Galaxy S III ve Galaxy S III mini, Android 4.4 KitKat Güncellemesi Dışında Bırakıldı

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
Resmi Açıklama: Galaxy S III ve Galaxy S III mini, Android 4.4 KitKat Güncellemesi Dışında Bırakıldı

Gün içerisinde sizlere aktardığımız bir haberde SamMobile sitesinin Samsung kaynaklarından elde ettiği bir güncelleme yol haritası yer almıştı. Söz konusu güncelleme yol haritasında Galaxy S III için Android 4.4 KitKat güncellemesinin iptal edildiği yazılmıştı. Güncellemenin iptal edildiğine dair daha öncede bazı işaretler ortaya çıkmıştı ancak Amerikalı operatör Sprint tarafından Galaxy III’ün LTE (2GB RAM) versiyonu için yayınlanan güncelleme kullanıcılar için bir umut ışığı oldu. Son olarak gün içerisinde yayınlanan belge güncellemenin iptal edildiğini açıkça ortaya koyunca kullanıcılar cephesinden Samsung’a ağır eleştiriler yöneltildi.

Samsung yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yayınladı ve bu açıklamada Galaxy S III ve Galaxy S III mini’nin Android 4.4 KitKat güncellemesi almayacağı belirtildi. Samsung’a göre her iki telefonda yer alan 1GB RAM telefonların sorunsuz ve düzgün çalışması için yeterli kapasiteyi sunmuyor.

Samsung cephesinden yapılan açıklamayı özetlemek gerekirse; Galaxy S III ve Galaxy S III mini’de yer alan 1GB RAM bazı donanım gereksinimleri, çoklu görev yetenekleri ve ekran performansı için beklentileri yeterli seviyede karşılamıyor. İyi bir tüketici deneyimi hedefleyen Samsung, Galaxy S III’ün 3G versiyonu ve Galaxy S III mini’nin donanım gereksinimlerini karşılamadığı gerekçesiyle güncelleme dışında bırakmıştır. 2GB RAM’e sahip Galaxy S III LTE ise KitKat güncellemesini alacak.

Beklendiği gibi Galaxy S III için güncellemenin önündeki engel RAM miktarıymış. Yakın zamana baktığımızda 512MB RAM’e sahip birçok giriş seviyesi akıllı telefon tanıtıldı ve bunların büyük bölümü Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çalışıyordu.

Samsung son olarak Galaxy S5′te TouchWiz kullanıcı arayüzünü bir hayli hafifletti. Fakat Galaxy S5 satışlarını etkileyecek korkusu yeni TouchWiz’in Galaxy S III’e getirilmemesinin önündeki en büyük engel. Android 4.04 Ice Cream Sandwich ile mobil dünyasına merhaba diyen Galaxy S III için daha önce Android 4.1 ve Android 4.3 güncellemeleri yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
S3 ve S3 mini fakir kaldı desene bu konuda...

blackcat67

blackcat67

Üye
Gelecek tepkiler karşısında verecekleri cevapları çok merak ediyorum hele o test yapısından sızan resim samsungu resmen bitiricek

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve mesut0114
turancen

turancen

Üye
Kendi ayağına sıktılar, akılsızlar

blackcat67

blackcat67

Üye
Kendi ayağına sıktılar, akılsızlar
Android 4.3 güncellemesinden sonra,herkes aynı dertten şikayetçi pil çabuk tükeniyor telefon geç şarj oluyor arayüz akıcı değil ram kullanımı fazla bunları çözmeden desteği kestiler aptallıkdan başka bişe değil şu yaptıkları s5 satışlarını hiç arttırmayacak.

• Beğen
Tepkiler: snapdroid, ciwano0114 ve Kontrol
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Bu kadar ilgisizler işte bunlar mesela ben S3 mini (GT-I8200Q) model telefon kullanıyorum şarj yüzdesini gösteren ibare seçeneği ayarlarda saçmalığa bakar mısınız =) bir dünya mail falan attım cevap bile vermiyorlar çok ilgisizler

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
Son birşey aylar önce polonyada aynı haberi yaptı sonradan test yapısı gördük bu haberde aynı şekilde yalanlanır diye düşünüyorum ama doğruysada tepki ses getirir olmaz yani kardeim ok ettiler telefon son güncelleme ile bıraktılar 4.3 güncellemesini kaldıran telefon 4.4 nasıl kaldıramasın kiSistem Emrediyor iki yılda bir telefonu değişiceksin yada güncellemeyi unutucaksın sisteme ayak uydurmayın tepkinizi gösterin tüketici her zaman haklıdır bu güncelleme s3 ve s3 mini kullanıcıların hakkıdır hakkınızı isteyin vah vah la zaman geçirmeyin mail yağmuruna tutun bütün sayfalarına yazın note 2 ile s3 arasında büyük bir fark yok ram ve cpu cpu zaten overclock'lu hali onuda geçiyorm ram diyolar birileri bana GALAXY ACE STYLE 512 MB RAM ile touchwiz arayüzünü ve kitkatı nasıl kaldırdığını anlatsın Samsung topuğuna sıktı bu yaptıkları hatanın bedelini ağır öderler.

• Beğen
Tepkiler: besim.farhan, The Shadow, mesut0114 ve 3 diğerleri
foreverthe

foreverthe

Üye
Samsung aldığıma o kadar pişmanım ki anlatamam. Küçük ekranlı diye 4S'i almadıydım keşke alsaydım...

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
PriZm

PriZm

Üye
Tam tahmin ettiğim gibi.Yine aynı muhabbet.Yine RAM yetmiyor diyebiliyorlar..

Kaldı ki 4.4 sistem olarak 4.3 den daha az ram kullanan bir sistem.Şu çelişkiye bakın hele.

Galaxy S1 de aynı UYDURMA nedenden dolayı 2.3.6 da bırakılmıştı ancak şuanda takır takır 4.4.2 çalıştırıyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, The Shadow, Dede ve 2 diğerleri
blackcat67

blackcat67

Üye
Tam tahmin ettiğim gibi.Yine aynı muhabbet.Yine RAM yetmiyor diyebiliyorlar..

Kaldı ki 4.4 sistem olarak 4.3 den daha az ram kullanan bir sistem.Şu çelişkiye bakın hele.

Galaxy S1 de aynı UYDURMA nedenden dolayı 2.3.6 da bırakılmıştı ancak şuanda takır takır 4.4.2 çalıştırıyor.
s3 de ayın durum şuanlık söz konusu değil bence kitkat hala stabil değil samsungun bu durmda kodları paylaşması şart kernel sürücüler vs herşey çalışıyor ramle alakasız bir durum var ortada oda sistem uygulamaları açılışta çalışmadı 4.2.2 de vermediler diretk 4.3 verdiler belli olmaz bunlara 18 ayı doldurmadan çıktı iki android sürümüde google baskısı var vermesseler android artık umrumda değil

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, mesut0114, hsynkckygcı@ ve 1 kişi daha

MaxipmaN

Üye
1200e 1300e alanlar yine kullanır kasa kasa söve söve 1800e 2000e alanlar ne yapsın :vur:oku:off::kotu::kirbac::sinir:@:destere::grrr::seytan6:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Sin007

Sin007

Üye
Ah ah birde. Lg verse l5 ten itibaren

blackcat67

blackcat67

Üye
Hello,
We're sorry to hear this. We'll let you know as soon as we have further official information.
Robin

Samsung Fransa söyledi

Samsung Mobile Romania As we said before, for now we don't have official information, but we will keep you updated as soon as we know more. Thank you!

Her Ülkeye sordum resmi bir haber yok diyolar sammobile hep böyle haberler yaptı geçen haftada ram yüzünden gelmeyebilir dedi sonra geliştiricilerle paylaşılan test sürümü resmi ne oluyor bunlara asla inanmayın samsung s3 içi kitkat verir son güncellemesi olur s3 devri kapanır böyle b.tan güncelleme ile bırakmazlar bu telefonu bu resmin hesabını versinler !

Son düzenleme:
  • Beğen
bbakkus

bbakkus

Üye
s3 e nasıl ram yetmeyecek acaba çok merak ettim bende nexus7 var bundada 1 gb ram var gayette hızlı tıkır tıkır çalışıyo bide biz ilk alanlardandık hata falan bile olabilir bizde

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
Acaba testlere başladımı birileri ????

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Kardeşim S3 on numara telefon. Her türlü çalışır bunu herkes biliyor. Samsung'un S3'ü bir şekilde tek başına bırakması gerekiyor. Üzerine 2 amiral çıkardı. Onları kime satacak? Bana mı?

Boşuna nefes tüketmeyin. Cm11 kurun keyfinize bakın. İddia ediyorum (cm kurmamış olanlar için) telefonu yeniden seveceksiniz.

Ya ben bu ace ile ne yapayım :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke, xmustx, mesut0114 ve 1 kişi daha
heathrow

heathrow

Üye
Bunlar Galaxy S4'e de 5.0 guncellemesi vermezler.

• Beğen
Tepkiler: xmustx, mesut0114 ve Dede
blackcat67

blackcat67

Üye
Global bir bilgi kitkat güncellemesi Karalılık ve performans olarak olumsuz yönde sonuçlandığı için proje mevcut değildir.

MaxipmaN

Üye
Kardeşim S3 on numara telefon. Her türlü çalışır bunu herkes biliyor. Samsung'un S3'ü bir şekilde tek başına bırakması gerekiyor. Üzerine 2 amiral çıkardı. Onları kime satacak? Bana mı?

Boşuna nefes tüketmeyin. Cm11 kurun keyfinize bakın. İddia ediyorum (cm kurmamış olanlar için) telefonu yeniden seveceksiniz.

Ya ben bu ace ile ne yapayım :D
note3 ve g2in yok mu?

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt