galaxy s2 cihazım geldi fransadan yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
Root yapmaya falan gerek yok. Dil değiştirmek çok kolay. Android Marketi açıp "MoreLocale2" ( ) uygulamasını indirip, Açtıktan sonra Türkçe'yi seç. Telefonuda bir kapat aç.

Türkçe olduysa bi teşekkür et bana yada bir Galaxy S 2de bana yolla yeter. :D :) (Galaxy S 2 yollaman tercihidir, diğer seçenek opsiyonel :D)

Şunuda Söyliyeyim baştanda; Her Android telefonda çalışmayabilir... :)

Diğer istediklerin için (Operatör logosu Fransızca uygulamalar .. vs. vs. kaldırmak içinse; )

Root yapıp CWM yükleyip, uygun Türkiyeye uygun STOCK Rom yüklemelisin.. Bu işler denildiği kadarda kısa ve kolay olmuyor baştan sölyiyim. :). Tabi brandingli ve Lock'lu cihazssa UNBrand ve unlock etmen gerekicek... (Tabiki 1100 TL 'ye aldığına göre unlocksuz oldugunu varsayıyorum. :) ) Galaxy S II Yeni çıktığından henüz daha gerekli zımbırtıları yok piyasada.

Anlaşılan bu ilk Androidimiz:oke:Şunu söyleyeyim eğer Android konusunda bilgisizsen daha çok sorun yaşar,kafayı yersin:eheSana tavsiyem öncelikle google'de S2 kullananlar,S2 kulübü vb.aramalar yap ve senin gibi S2 kullananların çok olduğu ve cihazlarıyla ilgili her türlü çözümlere ulaştıkları forumları takip et:oke:maxicep'te de eminim çok kullanan vardır ama sağolsunlar hiçbiri grup açalım da paylaşım yapalım modunda değiller:ağlarım:

Eheheh. :). Benimde ilk androidim ama 1.5 ayda Baya bilgi sahibi oldum. Yeterki Öğrenmek istesin bi insan. Android hakkında bolca kaynak mevcut.. Desire HD'nin Resmi Stock 2.3.3 'ünü bile downgrade etmeyi başardım.. :P

mert_1047

mert_1047

Üye
kardeş fransız uygulamaları kaldırmak için cihazı rootla sonra root explorer kur root explorer a gir /system/app klasörüündedir o fransız uygulamalar muhtemel oradaysa ordan çoklu veya tek sil o programları silin

not:cihazı pasaja teslim etme gavur ederler ben pasajda bu işleri yapan bi yer tanımıyorum

nexpow

nexpow

Üye
fransız uygulamaları kaldırmak için root şart

anestezici25

Üye
hocam buraya gönder düzeltsinler.sağa sola hiç düşme

viranufuk

viranufuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar galiba ciha rootlu çünkü açılırken sarı 3gen çıkıyor simkilidi yok her simkarta uygun yanlız cihazı kayıt edemedim pasport bulamadım

----------Eklendi @ 22:57:53 ---------- Yazıldı @ 22:54:10 ----------

yanlız cvm yüklü değil onu nasıl yükliyicez

Jetlak

Üye
galaxy s (i9000) orada ne kadar kendi pasaportum var onun üstüne kaydettiriliyor mu başkasına getirtip

----------Eklendi @ 01:14:29 ---------- Yazıldı @ 01:13:06 ----------

s2 o paraysa s uygundur burda s bile 1300 telefona o kadar veresim gelmiyor hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt