sh0ck
Üye
Root yapmaya falan gerek yok. Dil değiştirmek çok kolay. Android Marketi açıp "MoreLocale2" (
Türkçe olduysa bi teşekkür et bana yada bir Galaxy S 2de bana yolla yeter.
(Galaxy S 2 yollaman tercihidir, diğer seçenek opsiyonel
)
Şunuda Söyliyeyim baştanda; Her Android telefonda çalışmayabilir...
Diğer istediklerin için (Operatör logosu Fransızca uygulamalar .. vs. vs. kaldırmak içinse; )
Root yapıp CWM yükleyip, uygun Türkiyeye uygun STOCK Rom yüklemelisin.. Bu işler denildiği kadarda kısa ve kolay olmuyor baştan sölyiyim.
. Tabi brandingli ve Lock'lu cihazssa UNBrand ve unlock etmen gerekicek... (Tabiki 1100 TL 'ye aldığına göre unlocksuz oldugunu varsayıyorum.
) Galaxy S II Yeni çıktığından henüz daha gerekli zımbırtıları yok piyasada.
Eheheh.
. Benimde ilk androidim ama 1.5 ayda Baya bilgi sahibi oldum. Yeterki Öğrenmek istesin bi insan. Android hakkında bolca kaynak mevcut.. Desire HD'nin Resmi Stock 2.3.3 'ünü bile downgrade etmeyi başardım.. :P
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) uygulamasını indirip, Açtıktan sonra Türkçe'yi seç. Telefonuda bir kapat aç. Türkçe olduysa bi teşekkür et bana yada bir Galaxy S 2de bana yolla yeter.
(Galaxy S 2 yollaman tercihidir, diğer seçenek opsiyonel
)Şunuda Söyliyeyim baştanda; Her Android telefonda çalışmayabilir...

Diğer istediklerin için (Operatör logosu Fransızca uygulamalar .. vs. vs. kaldırmak içinse; )
Root yapıp CWM yükleyip, uygun Türkiyeye uygun STOCK Rom yüklemelisin.. Bu işler denildiği kadarda kısa ve kolay olmuyor baştan sölyiyim.
. Tabi brandingli ve Lock'lu cihazssa UNBrand ve unlock etmen gerekicek... (Tabiki 1100 TL 'ye aldığına göre unlocksuz oldugunu varsayıyorum.
) Galaxy S II Yeni çıktığından henüz daha gerekli zımbırtıları yok piyasada.Anlaşılan bu ilk AndroidimizŞunu söyleyeyim eğer Android konusunda bilgisizsen daha çok sorun yaşar,kafayı yersin
Sana tavsiyem öncelikle google'de S2 kullananlar,S2 kulübü vb.aramalar yap ve senin gibi S2 kullananların çok olduğu ve cihazlarıyla ilgili her türlü çözümlere ulaştıkları forumları takip et
maxicep'te de eminim çok kullanan vardır ama sağolsunlar hiçbiri grup açalım da paylaşım yapalım modunda değiller
![]()
Eheheh.
. Benimde ilk androidim ama 1.5 ayda Baya bilgi sahibi oldum. Yeterki Öğrenmek istesin bi insan. Android hakkında bolca kaynak mevcut.. Desire HD'nin Resmi Stock 2.3.3 'ünü bile downgrade etmeyi başardım.. :P
Şunu söyleyeyim eğer Android konusunda bilgisizsen daha çok sorun yaşar,kafayı yersin
Sana tavsiyem öncelikle google'de S2 kullananlar,S2 kulübü vb.aramalar yap ve senin gibi S2 kullananların çok olduğu ve cihazlarıyla ilgili her türlü çözümlere ulaştıkları forumları takip et