Galaxy S3 Cİhazın kullanılamaz hale geldi

Sponsorlu Bağlantılar

mqeen

mqeen

Üye
CWM'den Recovery moduna girebiliyormusun.?

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu bir telefoncuya verdim incelemiş ve ekranın arızalı olduğunu söyledi. elindeki başka bi ekranı takmış ve kurulum aşamalarını geçip ana ekrana getirmiş telefonu. fiyat konusunda da ekranın kendisine gelişinin 380 TL olduğunu söyledi. bende geri aldım. şimdi gittigidiyor'dan bakıyorum. dokunmatik paneller 30 - 80 TL arası. bunlar hakkında bilginiz varmı? bunlardan birini alıp taksam işimi görürmü?

vips

vips

Üye
Eğer fiziksel bir darbeye maruz kalmamışsa rom yüklemekten falan ekran bozulmaz. Windowsu formatlarken ekranı yanan var mı? O tamirciden ben çok huylandım. Ekranını çarpmış olabilir...

Kontrol

Kontrol

Üye
Ne alakası var ekran 380 tl olur mu ya rom yükleme ile ekranın ne alakasi var onu anlamadım ?
başka yere göster bence anakart yanmış dese eyvallah ama inanmam ekran ile rom alakasız çünkü .

mqeen

mqeen

Üye
Benim anlamadığım şu: Root kaldırmakla yada rom felan atmakla ekran bozulmaz ki ha tamam ana kartta sorun olsa dahi telefon açılmaz verdiğin telefoncu ne yapmış anlamış değilim. Ekranı komple değişşe dahi 380TL ne demek ya çok pahalı bence iyice araştr. :koş:

oguzbilir

oguzbilir

Üye
kardeş naptın sorun çözüldü mü, işten fırsat bulup çok fazla giremiyorum eğer çözmediysen yazılımsal yardım için ulaşablirsin. [email protected]

sahibselimtas

Üye
Yukleme nerden veriyo?
Wu rom orjinal yazilim ben bunu nasil yukluye bilerim yardim edin
s3 I9300XXUGNB6_I9300OJVGNB3_I9300XXUGNA8_HOME.tar.md5 bu romu yuklemeyin yolin diyin lutfen yardim edin?

hhararli

hhararli

Üye
biraz geç olacak yeni gördüm mesajı ne yaptın telefonu halledebildin mi eğer yapamadıysan bak yapacağın iş belli telefon rootlu nasılsa ilk baştan wipeleri yap daha sonra mega wipe dediğimiz flaşlama yap eski rom kalıntılarını falan filen onu flaşla peşine rusya yada almanya 4.0 güncellemesini indir odin ile yükle telefona manuel olarak güncelleme yap telefoncu sallamış 380 tl ye komple dokunmatik değiştiriyorlar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Telefoncuya bak :ehe

Üst Alt