Galaxy S Turkcellden(türkiyeden) Alanların Yapması Gerekenler(Yazılım Güncelleme)

Sponsorlu Bağlantılar

se009100

Üye
Merhaba;
Bahsettiğiniz güncellemeyi Galaxy Tab içinde yapabilirmiyiz.

alemdar_04

Üye
valla ben denedim ama değişen birşey yok olmuyor yazılımı yok diyor yardımcıu olun lütfen

tolga777777

Üye
Arkadaslar bastan asagı yazdıklarınızı okudum. Bende sızın gıbı telefonumu Turkcellden aldım ve herkesınde fark ettıgı gıbı kısıtlamalıydı telefonum ancak ınternetten arastırmalarım sonucunda dıger ulkelerden arkadasların harıkalar yarattıklarını gordum I9000 ıle. Bunun uzerıne herseyı goze alıp Turkcell Rom'unu tamamen sılıp yerıne custom rom Darkys kurdum. Sımdı ıse telefonum cosmus durumda format atıp kurana kadar kendımı dahı hıssedıyordum sımdı ıse telefonun yapabıleceklerı arttıgından dolayı bır o kadar acemı hıssedıyorum. Sızlere tavsıyem Turkcell Rom'u tamamen sılmenız. Gorduklerınıze sızde ınanamıcaksınız cok fark var cunku. Garantı konusuna gelınce dedım yaa ben herseyı goze aldım dıe . Sızde alın derım, yıne de sıze kalmıs.

alemdar_04

Üye
ya denedim ama hala yazılım yok diyor ya

bizmo

bizmo

Üye
ARKADAŞLAR

sorunun çözümü burda.

telefonumu aldım. sonra samsung servisi kadıköy destek bilişimi aradım. 3 tuş sorunu ve turkcell arayüzlerini söyledim. getirin telefonu dediler. hemen gittim 1 saatte romu yüklediler. şimdi orijinal market yüklü ve garanti kapsamında. Aynı Avrupa'dan almış gibi oldu telefon.

Lacoste

Lacoste

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu güncelliğini yitirmiştir
Zaten garantiden versiyon yükleme ile çıkma diye bişey olcağını düşünmüyorum

KontDRACULA_win

Üye
Host dosyasına

174.123.5.146 fus.samsungmobile.com

gibi IP adresini direkt yazmak bir süredir Adobe programlarını kırmak için gerekli bir yöntem.
program kendini kontrol etmek istediğinde yani fus.samsungmobile.com'a girmek istediğinde DNS'i ilk önce host dosyasına soruyor. Host dosyası bilemezse sizin DNS server'ınıza soruyor.

burada siz yada program fus.samsungmobile.com gitmek istediğinde adres olarak 174.123.5.146 IP adresine yönlendiriliyor.

ama bu adresi kontrol ettiğimde Samsug'a ait bir bilgi göremedim. Amerika'da Texas / Houston'da bir yer. olarak gözüküyor.

Emin değilim ama adresin Samsungla alakası olmayabilir. Ayrıca kötü niyetli biri de bu yöntemle sisteminize (android kullanıyorsunuz ya artık oda bir sistem oldu :) ) girebilir.

Garanti konusunda emin değilim. Türkiye de bu garanti olayı belirsiz. Başarı derse ki bu yöntemle ROM yüklerseniz Garanti kalkar samsung servis'in direkt yüklediği rom BAŞARI'yı bağlamaz.

Saçmalık. Android bir işletim sistemi. Ben nasıl evdeki bilgisayara Linux yüklersem garantiyi kaldırmaz sa Satabil bir rom yüklediğim de de garantinin DONANIM kısmını kaldırmaması lazım. Ama burası Türkiye. kim kime dumduma...

Garantiyi umursamıyorsanız kesinlikle Darky's a geçin. şu an 9.3 versiyonu var. SÜPER.

Yok garanti önemliyse bu yönteme şüpheyle bakın.

Bu arada donanım arızası yoksa Orjinal Tukrkcell rom geri yüklenebilir. Bu durumda sorun çıkarsa servis anlamaz :) Yani baktın hoparlör arızalı. ama sen Darky's rom kurmuştun. Darky's rom kurduğun gibi Türkcell rom kur götür servisi :P onlar kursa bizde çakal oluruz :)

aliercan

Üye
tesekurler

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
garantiye götürdüm turkcell'den tamamen kurtuldum Number One Başarı Mobile......

AYNA

AYNA

Üye
çok yararlı bir konu teşekkürler..

kadir3831

kadir3831

Üye
ben hosts da değişiklik yapamadım çok uğraştım ama yinde olmadı ne olur yardım edın şu türkcell den kurtarın beniiiiiiiiiiiiiii:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

Üst Alt