Turkcell maxi pro 5 (huawei honor u8860) orjinal rom 4.0.3 yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sehzade548

sehzade548

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell maxi pro 5 (huawei honor u8860) orjinal rom 4.0.3 yükleme
[h=1]Güncelleme Huawei Android 4.0.3 ICS Resmi Firmware Onur U8860[/h]1 Ağustos 2012 tarihinde gönderildi
in




Çevir: Dil Seçin Afrikaans Arnavut Arapça Ermeni Azeri Bask Belarusça Bulgar Katalonyalı Çince (Basitleştirilmiş) Çince (Geleneksel) Hırvat Çek Danimarkalı Hollandalı İngilizce Estonyalı Filipinli Fince Fransız Galicia'ya ait Gürcü Alman Yunan Haiti Creole İbranice Hintçe Macarca İzlandaca Endonezya İrlandalı İtalyan Japon Kore Letonyalı Litvanyalı Makedonya Malaya Malta Norveç Farsça Polonyalı Portekizce Romen Rusça Sırp Slovakça Sloven İspanyolca Svahili İsveççe Taylandlı Türk Ukrayna Urdu dili Vietnam Galliler Eskenazi dili


Huawei Honor U8860 nihayet kullanıcılar uzun bir süre beklediği resmi Android 4.0.3 ICS yazılım güncelleştirme aldı. Huawei Honor U8890 Android 4.1 Jelly Bean serbest olacak olursa duyuruları yapılmıştır. Huawei U8860 Android 4.0.3 ICS aşağıda verilen öğretici kullanarak monte edilebilir.
Aşağıda okumaya devam ettikçe, biz Huawei Onur U8860 stok firmware Android 4.0.3 ICS yüklemek için nasıl tüm süreç boyunca size rehberlik edecektir. Bu firmware Rusça kurulacaktır, ama dil kurulumdan sonra Türkçe'ye değiştirilebilir. Biz aşağıda öğretici ihtiyacınız olan tüm adımları ve dosya indirme örtülü var. Size tüm uygulamalar yedekleme emin olun.

Yasal Uyarı: Tüm araçlar, mods veya ROM'lar altında kendi sahiplerinin / geliştiriciler aittir bahsetti. Biz (TeamAndroid.com) veya geliştiriciler sorumlu tutulacağı değildir Eğer hasar veya tuğla cihazınız varsa. Bu eğitim denemek silah noktada size yok
Eğer bilgisayar ile bağlamak için Huawei Honor U8860 için tüm USB sürücüleri yüklü. Emin olun ! Apart sadece USB sürücüleri, seninle ilgilenmek için gereken birkaç şey daha var.
1. Siz USB hata ayıklama modunu etkinleştirmeniz gerekir. Bu PC ile Android telefon bağlamanıza yardımcı olur. Buraya bakın: .
2. Telefonunuz pil% 80-85 şarj olmalıdır. Telefonunuzun ROM yanıp sönen veya moderatörler ve güncelleştirmeleri yükleme sırasında, çünkü pil aniden patlarsa - Telefonunuzu kalıcı ölü gidebilir. Buraya bakın: .
3. Şey yanlış gidebileceği zaman en kısa sürede flaş olarak yeni bir ROM gerekir, ya sadece durumda bir yedeğini olabilecek tüm önemli verilerinizi yedekleyin, asla bilemezsiniz. Veri yedekleme nasıl aşağıya bakınız:

  • SMS mesajlarınızı yedekleyin. Nasıl? -> .
  • Yedekleme Rehber, Gmail ve Google Veri. Nasıl? - Google Sync ile> Senk.
  • Çağrı Geçmişi Yedekleme. Nasıl? -> .
  • Yedekleme WhatsApp Mesajlar. Nasıl? -> .
  • Yedekleme APN ayarları: GPRS, 3G, MMS Ayarları.
Veriler aynı zamanda kendi cihazları için Samsung Kies kullanarak yedeklenmiş, ancak olabilir Yedekleme verileri manuel, sen iyi seçim ne daha fazla seçenek olsun ve o, farklı üreticilerin Android cihazlar arasında veri taşımak için yani hareketli Samsung Galaxy Not veri yedekleme çok kolay olmadığını HTC One X'e
4. Telefonunuz fabrika kilidi olmalıdır. Kilitli Android cihazlar için ek talimatlar kilidini cihazlar için öğretici eklenecektir.
Şimdi, aşağıdaki öğretici ile devam edelim ve Android 4.0.3 B923 için Huawei Onur U8860 güncelleyin.
[h=2]Huawei Honor U8860 ilgili B923 Android 4.0.3 ICS yükleyin NASIL YAPILIR:[/h]Biz ayrıntılı adım-adım talimatlar Huawei U8860 ile ilgili resmi güncelleme Android 4.0.3 yüklemek için nasıl rehberlik araya getirdik. Eğer Huawei Honor elle tostock yazılımlar kullanılırsa, o zaman bu sizin için herhangi bir farklı olmamalıdır.
Gerçekte Huawei Android telefon üzerinde gerçekleştirmeden önce bir kez tüm bölümleri okuduğunuzdan emin olun.
To Remember:

  • Bu eğitimde sadece Huawei Honor U8860 Android 4.0.3 resmi firmware yüklemek içindir. Başka Huawei Honor varyantları üzerinde deneyin etmeyin.
  • Devam etmeden önce telefonunuzdaki tüm verileri yedeklediğinizden emin olun.
Adım-Adım Talimatlar tamamlayın:
Adım 1 - bilgisayarınıza ve her yere ayıklayın.
Adım 2 - bağlayın ve USB kablosunu kullanarak bilgisayarınıza Huawei Honor USB bellek bağlayın.
/ Mnt / sdcard / Dload / UPDATE.APP: - Adım 3 Şimdi bu gibi SD kartınıza çıkarılan firmware dosyasından (bu dosyayı görmezden değilse) UPDATE.APP ve UPDATE_CUST.APP kopyalayın / yapıştırın. Gerekirse 'Dload' dizini oluşturun.
Adım 4 - Ardından telefonunuzu kapatın ve USB kablosunu çıkarın.
Adım 5 - Şimdi pili çıkarın ve tam bir yeniden başlatma için tekrar takın. Bu adımda telefonu açmayın.
Adım 6 - Şimdi firmware yükleme moduna almak için. Birlikte Güç butonlarına basarak ve + Cilt Cilt Aşağı Yukarı tutarak + sırasında telefon açınız.
Adım 7 - Her şey yolunda giderse, Android 4.0.3 ICS kurulumu şimdi başlamalıdır.
O budur! Sizin Huawei Honor U8860 şimdi Android 4.0.3 ICS resmi stok firmware yükseltilir! Doğrulamak için telefon Hakkında Ayarlar> gidin.
Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız, bize aşağıdaki Yorum bırakmak için çekinmeyin ve biz düzeltme ya da sorunun çözümü ile en kısa sürede size geri cevap verecektir.


NOT: ALINTIDIR ... BEN ŞUAN YÜKLÜYORUM SONUÇLARI SİZİNLE PAYLAŞICAM


- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR KULLANMAYA BAŞLADIM HERŞEY ÇOK GÜZEL SADECE BAŞLARKEN RUSCA OLUYOR ONUDA PLAY STORE DAN MORELOCALE İLE ÇÖZEBİLİRSİNİZ HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN TURKCELL UYGULAMALARINA ELVEDA :)

- - - Eklendi - - -

VE MUHTEŞEM BİR ARAYÜZ ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt