1 gecede rilin büyük bir kısmını tamamladılar en son uyuycam demişti bi uyansada geri kalan işide bitirseril ve sensör zor iş uzun sürer. kryten ve archi çok uğraştı onlara küçük bi donation yapın![]()

ril ve sensör zor iş uzun sürer. kryten ve archi çok uğraştı onlara küçük bi donation yapın![]()

Calissa donation yagdiririm herkesefreedom çalışıyor mi Donation da![]()
![]()

Ilerde yazilim isine girersem ilk isim Freedom : XDA Edition u cikaracamril ve sensör zor iş uzun sürer. kryten ve archi çok uğraştı onlara küçük bi donation yapın![]()

Ilerde yazilim isine girersem ilk isim Freedom : XDA Edition u cikaracam![]()
Buna Kafa yorulmaz ya uzun is 
onlardaki eğitim sistemini çok merak ediyorum yada çalıştıkları işi falan bizim ülkede bu tarz işlerle uğraşmaya zaman bulamassın ya sınava hazırlanıyoruz yada iş güç derken zaman kalmıyorŞaka bi yana adamlar harbiden uğraşıyorBuna Kafa yorulmaz ya uzun is
![]()

Sen xdaya uyesin galiba sorsanaonlardaki eğitim sistemini çok merak ediyorum yada çalıştıkları işi falan bizim ülkede bu tarz işlerle uğraşmaya zaman bulamassın ya sınava hazırlanıyoruz yada iş güç derken zaman kalmıyor![]()

Cozemeseler bile en sonunda i9305 e 4.4.2 verilecek ordan sorunsuz portlarlar dert degilhiç uğraşamam bu gece şu ril sorunu ile sensörü çözebilirler inşallah

Ben romu yükledim 4.3 de note3 klavyedeki simgeler siyah beyaz gözüküyo bunda ise normal smile gözüküyor renkli yani 4.3 e o simgeleri nasıl ekleriz yardimci olabilirmisiniz ?
aynen sorun var bide gelen cağrılar gözükmüyor hareketler sensörler yok yazi tipleri yok s pen s nemo filan yok ama gayet hızlı 4.3den yeni güncellenmesini beklicez.Arama sorunu var değil mi? Konuşmayı kapatamiyorsun?
S Pen olsa kullanabilceksin sankiaynen sorun var bide gelen cağrılar gözükmüyor hareketler sensörler yok yazi tipleri yok s pen s nemo filan yok ama gayet hızlı 4.3den yeni güncellenmesini beklicez.

S Pen olsa kullanabilceksin sanki![]()

Bi de ortada kalem yok o da bi sorunRomlarin çoğunda note 3 port var cirt hepsi kalem sensörü olmadıkça kralı gelse olmaz![]()