Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
Ril ve mikrofon tamamdır :D çözülmüş sorunlar :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve The Shadow

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Helal olsun adamlara yardimlasarak 2 gunde yaptilar :D Biz yapmaya kalkissak diskavriciler "haha 3000 tl verdiler nelerle ugrasiyolar "derlerdi :D

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, Kontrol ve The Shadow
blackcat67

blackcat67

Üye
adamların yaptığı iş küçük bir iş değil archi olmasa birde ona yardım eden arter ben bu adamla kavga ettiydim :D :D :D bişe yapamazdılar helal olsun vallaha

Kontrol

Kontrol

Üye
Helal olsun adamlara yardimlasarak 2 gunde yaptilar :D Biz yapmaya kalkissak diskavriciler "haha 3000 tl verdiler nelerle ugrasiyolar "derlerdi :D

Adamlar uğraşmadan kitkati alacak şubatta söz verdiler bizde haberi bile yalanladı :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Vay arkadas benden once alacaksiniz kitkati :D Romu bende atmak isterdim ama alet ölüyor bi odin goruyor :D

Kontrol

Kontrol

Üye
adamların yaptığı iş küçük bir iş değil archi olmasa birde ona yardım eden arter ben bu adamla kavga ettiydim :D :D :D bişe yapamazdılar helal olsun vallaha

link v1 hala bakalım, son düzenleme ile nasıl oldu merak ettim :D

blackcat67

blackcat67

Üye
Google uygulamaları bazen hata veriyor bu sorunların altından kalkamazlar i9305 kitkatı inşallah uyumlu olur

Kontrol

Kontrol

Üye
Google uygulamaları bazen hata veriyor bu sorunların altından kalkamazlar i9305 kitkatı inşallah uyumlu olur

O kadar kusur olsun artık önemli değil. Dediğin gibi inşallah 9305 sorunsuz olur.

blackcat67

blackcat67

Üye
O kadar kusur olsun artık önemli değil. Dediğin gibi inşallah 9305 sorunsuz olur.
500-600 mb ram kullanımı var ben note 2 deki romu aynen aldım hiç program silmeden denemiştim yani bütün note 2 uygulamaları vardı ilk denememde yani ram oranı öyleydi ki artık samsung nasıl becerdi nasıl ram yetmiyor dedi hiç ama hiç anlamış değilim ama bu firmanın aldığım son ürünü aldım bugün s4 elime ulan bizim kitkat daha stabil geldi bana ne bu ya yok 2 gb ram hiç ama hiç farketmiyor zaten android'de ağır bir uygulama yokki özet olarak s3 samsungun son telefonu olsun istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
500-600 mb ram kullanımı var ben note 2 deki romu aynen aldım hiç program silmeden denemiştim yani bütün note 2 uygulamaları vardı ilk denememde yani ram oranı öyleydi ki artık samsung nasıl becerdi nasıl ram yetmiyor dedi hiç ama hiç anlamış değilim ama bu firmanın aldığım son ürünü aldım bugün s4 elime ulan bizim kitkat daha stabil geldi bana ne bu ya yok 2 gb ram hiç ama hiç farketmiyor zaten android'de ağır bir uygulama yokki özet olarak s3 samsungun son telefonu olsun istiyorum :)
Farketmiyor tabi. Netten I9300 benchmark puanlarina baktim cogu benimkiyle esit

Kontrol

Kontrol

Üye

Optimizasyonu iyi yapsalar 1 gb ram ile bu makina uçar ;) Telefonumu seviyorum sırf güncelleme almadı diye de satmayı düşünmüyorum. Kardeşime bırakırım ama yine de bu cihazı bırakmam efsane efsane :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben rom cok diye aldim ne yalan soyleyeyim :D

blackcat67

blackcat67

Üye
Preview 2 uploaded.

Working:
- Calls
- Most sensors (Proximity, Light, Gyroscope, Pressure)
- Wi-Fi
- 3G
- SMSes / MMSes
- Camera
- Lockscreen effects
- Most of the apps and functions
- Android 4.4.2
- Everything else apart from "Not working" below

Not working:
- GPS
- Some sensors (Accelerometer, Magnetic field, Orientation, Gravity)
- Rotation due to above sensors

Apart from above bolded fixes, more detailed changelog of changes done by me:
- Fixed background FCs related to ending a calls
- Fixed receiving calls
- Fixed broken in-call mic
- Fixed most of the sensors

And by Kryten:
- Added sysro/sysrw
- Bloatware revision
- Removed SPen from Settings

Kitkat romunun ikinci versiyonu.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Hemen indiriyorum bakalım nasıl olacak :D Gps benim için önemli sürekli adres arıyorum navigasyon kullanmazsam zor oluyor ama bakalım içimde kalmasın :D

blackcat67

blackcat67

Üye
LG optimus g bile kitkat aldı uyumaya devam samsung bu güncellemeler senin sonunu getirecek .

• Beğen
Tepkiler: Kontrol

Üst Alt