Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
s5 mi o ne la :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Çıkmayacak arkadaşlar samsung duyurdu

The Shadow

The Shadow

Üye
Su an bu mesaji 4.4.2 stocktan yaziyorum gercekten muhtesem :) Icinde modem yok bilginize bi onceki romda kullandiginiz ne ise buraya da o geciyor benim orjinal imei klonlamadim o yuzden ucmadi ama digerlerini bilemem :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Klon cihazlar kesinlikle yüklemesin, geçen sene klon imei'li bir cihaza jelly bean kurmuştum fakat tekrar imei attırılmak zorunda kalınmıştı ve 4.0.4'e geri döndürüldü.

• Beğen
Tepkiler: blackcat67
fk555897

fk555897

Üye
Samsung güncelleme vermese bile S3'ün ROM desteği var.

Kontrol

Kontrol

Üye
Su an bu mesaji 4.4.2 stocktan yaziyorum gercekten muhtesem :) Icinde modem yok bilginize bi onceki romda kullandiginiz ne ise buraya da o geciyor benim orjinal imei klonlamadim o yuzden ucmadi ama digerlerini bilemem :D

Onu geç eksikleri neler bakalım onlardan haber ver :D bi arama yap bakalım call end falan yazmışlar xda da :D

blackcat67

blackcat67

Üye
Onu geç eksikleri neler bakalım onlardan haber ver :D bi arama yap bakalım call end falan yazmışlar xda da :D

Arama yapılıyor fakat aramayı bitiremiyorsun ilginç bir sorun :D o işte onuda çözseler tamamdır

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Bence onu da çozerler :D oda geldimi tamam ekran dönmesi çok lazım değil bana

The Shadow

The Shadow

Üye
Ha birde solid explorerda sd kart calismiyor gozukuyor ama hicbir sey yapamiyosun :(

blackcat67

blackcat67

Üye
hayatımda görmüş olduğum en stabil rom bu beyler cm falan yalan sorunları çözülürse tadına doyamazsınız söyliyeyim daha 4.3'e dönesim gelmiyor

The Shadow

The Shadow

Üye
hayatımda görmüş olduğum en stabil rom bu beyler cm falan yalan sorunları çözülürse tadına doyamazsınız söyliyeyim daha 4.3'e dönesim gelmiyor
Ben pek sevmedim :) Durum cubugu guzel sadece 4.0.4 e portlamayi dusunuyorum bunda saat saga sola kaymiyor kafasina gore :D

mustafa038

Üye
Bu port olayını Samsung görürse kitkatı verir s3 e :)

blackcat67

blackcat67

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mustafa038 ve The Shadow

Üst Alt