Ace 2 nin JB stock klavyesinin aynısı. BilirsinS3 ün en güncel stock klavyesini biri arabilir mi??merak ettim![]()
Oluyordu sanırım. Denemekten bir zarar gelmez4x3 oluyor mu. .

Vodafone Germany'e gelecek mi bilgiyi nerden aldiniz?i9305 için geliyor i9300 hala yok
samsung mobile fransaya sordum i9300 için gelicekmi diye ondan haberimiz yok yaknıda i9305 için yayınlanıcak dediVodafone Germany'e gelecek mi bilgiyi nerden aldiniz?
Fransizcan varmisamsung mobile fransaya sordum i9300 için gelicekmi diye ondan haberimiz yok yaknıda i9305 için yayınlanıcak dedi

ingilizce sordum ingilizce cevabını verdiler istersen çindekilere ingilizce sor ingilizce cevap verirler kural buFransizcan varmi![]()
Saka yapmistim zateningilizce sordum ingilizce cevabını verdiler istersen çindekilere ingilizce sor ingilizce cevap verirler kural bu
Beni bilen bilir
Sakin
Hemen celallenme 
Biz sansliyizBize verilen surumde bi dunya sorun var. Bi de tek 4.3 surumu I9300 versiyonuna bi dunya ek guncelleme geldi
:Doğrusu sabırsızım ama beklemek te fayda var derim. Aylar önce nette gezen Mayıs söylentileri boş olamaz derim.
En net sonuçta i9305 e geldikten sonra ortaya çıkar tahminim. . .
Aradaki fark 1 gb ram ve gayette buyuk bir farkxda'dakiler kitkattan umudu kesti bende yavaş yavaş kesmeye başladım haftaya i9305 modeli kitkat alıyor merak ediyorum lte modellere verip'te normal i9300 vermemekteki amaç ne çok sinir bozucu bir firma olma yolunda hızla ilerliyorsun samsung paramız olsada iphone alsak.
Hangisi alıyor?Abi fark var da 1 gb olan farklı marka/modeller de alıyor mus kitkatı ama
kitkat 512 mb rame göre optimize edildi bu ram mevzusu 4.3 güncellemesine olsa he tamam haklıdır adamlar derdik kitkat'ta böyle birşey demeleri salak kandırma avına çıktılarAradaki fark 1 gb ram ve gayette buyuk bir fark