Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

ciwano0114

Üye
4x3 oluyor mu. .

blackcat67

blackcat67

Üye
i9305 için geliyor i9300 hala yok

• Beğen
Tepkiler: Portagas

ciwano0114

Üye
I9300 gelse de şu sorunlar bitse

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bize verilen surumde bi dunya sorun var. Bi de tek 4.3 surumu I9300 versiyonuna bi dunya ek guncelleme geldi

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
xda'dakiler kitkattan umudu kesti bende yavaş yavaş kesmeye başladım haftaya i9305 modeli kitkat alıyor merak ediyorum lte modellere verip'te normal i9300 vermemekteki amaç ne çok sinir bozucu bir firma olma yolunda hızla ilerliyorsun samsung paramız olsada iphone alsak.

ciwano0114

Üye
Doğrusu sabırsızım ama beklemek te fayda var derim. Aylar önce nette gezen Mayıs söylentileri boş olamaz derim.
En net sonuçta i9305 e geldikten sonra ortaya çıkar tahminim. . .

blackcat67

blackcat67

Üye
Doğrusu sabırsızım ama beklemek te fayda var derim. Aylar önce nette gezen Mayıs söylentileri boş olamaz derim.
En net sonuçta i9305 e geldikten sonra ortaya çıkar tahminim. . .

Henüz test yazılımı bile yok zor yani

ciwano0114

Üye
Lite nın test yazılımları varmı

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
xda'dakiler kitkattan umudu kesti bende yavaş yavaş kesmeye başladım haftaya i9305 modeli kitkat alıyor merak ediyorum lte modellere verip'te normal i9300 vermemekteki amaç ne çok sinir bozucu bir firma olma yolunda hızla ilerliyorsun samsung paramız olsada iphone alsak.
Aradaki fark 1 gb ram ve gayette buyuk bir fark

ciwano0114

Üye
Abi fark var da 1 gb olan farklı marka/modeller de alıyor mus kitkatı ama

Kontrol

Kontrol

Üye
verirse adam değiller ya adamı boğacak noktaya getiriyor samsung almam / aldırmam ;)

blackcat67

blackcat67

Üye
Aradaki fark 1 gb ram ve gayette buyuk bir fark
kitkat 512 mb rame göre optimize edildi bu ram mevzusu 4.3 güncellemesine olsa he tamam haklıdır adamlar derdik kitkat'ta böyle birşey demeleri salak kandırma avına çıktılar

Üst Alt