ne kadar boş adam varsa xda'da s3 forumunda arter97 ototomatik döndürme sorununu çözdü kendi rom yapmış onda çalışıyor fakat sadece o diğer hiç bişe çalışmıyor ril sensörler vs archinin romunda tek eksikde döndürme aptal adam söylemiyor nasıl yaptığını nasıl bir telefon aldım ben ya geliştiricileride mal telefonda çöp
ne kadar boş adam varsa xda'da s3 forumunda arter97 ototomatik döndürme sorununu çözdü kendi rom yapmış onda çalışıyor fakat sadece o diğer hiç bişe çalışmıyor ril sensörler vs archinin romunda tek eksikde döndürme aptal adam söylemiyor nasıl yaptığını nasıl bir telefon aldım ben ya geliştiricileride mal telefonda çöp
yaptığı rom'u yükledim lan hiç bişe yok bomboş napayım böyle kitkatı o halde 500 mb ram harcıyor birşey yapmış ama fos yani insafsız herif söylede ne değiştiğini archide yapsın çekemiyor tabi koreli hukoçiyamiko
Tatil mi O olsa zaten temelli archinin romuna geççem boeffla sound olmadan yaşayamıyorum o yüzden biraz daha bekleyecez mecbur Asıl o değilde bizim şu devil kernele ne oldu ya final verdi galiba hiç piyasada yok son zamanlarda DerTeufel1980