Ril ve mikrofon tamamdırçözülmüş sorunlar
![]()

Helal olsun adamlara yardimlasarak 2 gunde yaptilarBiz yapmaya kalkissak diskavriciler "haha 3000 tl verdiler nelerle ugrasiyolar "derlerdi
![]()

Helal olsun adamlara yardimlasarak 2 gunde yaptilarBiz yapmaya kalkissak diskavriciler "haha 3000 tl verdiler nelerle ugrasiyolar "derlerdi
![]()

adamların yaptığı iş küçük bir iş değil archi olmasa birde ona yardım eden arter ben bu adamla kavga ettiydim![]()
![]()
bişe yapamazdılar helal olsun vallaha

Google uygulamaları bazen hata veriyor bu sorunların altından kalkamazlar i9305 kitkatı inşallah uyumlu olur
500-600 mb ram kullanımı var ben note 2 deki romu aynen aldım hiç program silmeden denemiştim yani bütün note 2 uygulamaları vardı ilk denememde yani ram oranı öyleydi ki artık samsung nasıl becerdi nasıl ram yetmiyor dedi hiç ama hiç anlamış değilim ama bu firmanın aldığım son ürünü aldım bugün s4 elime ulan bizim kitkat daha stabil geldi bana ne bu ya yok 2 gb ram hiç ama hiç farketmiyor zaten android'de ağır bir uygulama yokki özet olarak s3 samsungun son telefonu olsun istiyorumO kadar kusur olsun artık önemli değil. Dediğin gibi inşallah 9305 sorunsuz olur.

Farketmiyor tabi. Netten I9300 benchmark puanlarina baktim cogu benimkiyle esit500-600 mb ram kullanımı var ben note 2 deki romu aynen aldım hiç program silmeden denemiştim yani bütün note 2 uygulamaları vardı ilk denememde yani ram oranı öyleydi ki artık samsung nasıl becerdi nasıl ram yetmiyor dedi hiç ama hiç anlamış değilim ama bu firmanın aldığım son ürünü aldım bugün s4 elime ulan bizim kitkat daha stabil geldi bana ne bu ya yok 2 gb ram hiç ama hiç farketmiyor zaten android'de ağır bir uygulama yokki özet olarak s3 samsungun son telefonu olsun istiyorum![]()
500-600 mb ram kullanımı var ben note 2 deki romu aynen aldım hiç program silmeden denemiştim yani bütün note 2 uygulamaları vardı ilk denememde yani ram oranı öyleydi ki artık samsung nasıl becerdi nasıl ram yetmiyor dedi hiç ama hiç anlamış değilim ama bu firmanın aldığım son ürünü aldım bugün s4 elime ulan bizim kitkat daha stabil geldi bana ne bu ya yok 2 gb ram hiç ama hiç farketmiyor zaten android'de ağır bir uygulama yokki özet olarak s3 samsungun son telefonu olsun istiyorum![]()

Ben rom cok diye aldim ne yalan soyleyeyim![]()
9300 alaydin keşke 
Aynen i9300 romları daha fazlaBen rom cok diye aldim ne yalan soyleyeyim![]()
spende kalemsizde yazabiliyosun not3 roomunda var kalemsiz calisiyorS Pen olsa kullanabilceksin sanki![]()