Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Invoke

Üye
Kısmet.

Tepkiler: B.A.R.O.N

xmustx

Üye

Tepkiler: Portagas
Samsung

Tepkiler: Portagas ve xmustx
US sürümüdür ve 45 yaş çok yaşlı değilmiş temasek 43 yaşında sanırım rom derliyor adam

Tepkiler: The Shadow

Kontrol

Üye
4.3 den fenalık geldi resmen temasek v79 çıktı kamera sorunlu diyorlar ? geçeyim mi önerir misiniz ?

Kararliyim ben yazin iOS'a geciyorum bir daha asla kullanmam Samsung.

Tepkiler: hsynkckygcı@ ve Kontrol
Derdim kitkat degil. Telefon cok agir oyunla stock player ayni anda calismiyor soz konusu ram sikintisiymis. Kullanilan ram cogu zaman 1gbden asagi dusmuyor. Cok lagli bi arayüzü var S5'den portlamislar bi tane gecisleri hizli ama ufak tefek sorunlari var.

Tepkiler: MaxipmaN
ŞAnslısın lte model var sende cpu performansı falan nasıl ? antutu testi atarmısın ss ?

I9300'u pek kurcalama sansim olmadi aradaki tek farkin ram ve 4g destegi olduğunu dusunuyorum Tamamdir puani olctugumde pek farkli cikmamisti atarim

I9300'u pek kurcalama sansim olmadi aradaki tek farkin ram ve 4g destegi olduğunu dusunuyorum Tamamdir puani olctugumde pek farkli cikmamisti atarim

Fark yoksa nasıl 3g versiyonunda kitkat düşük performans verdi anlamıyorum samsung yalan konuştuğu için öbür dünyada hesap vericek bize

Tepkiler: The Shadow

Kontrol

Üye

arada fark yok ya 2 gb ama aynı oyunu oynuyoruz sıkıntı aynı yani bende 1 gb ram var onda 2 touchwiz nedeniyle böyle galiba acaba cm denesek sorun gider mi

Kontrol

Üye
-Clash of Clans-
Bu sadece oyun açıkken ram miktarı;

bu da ekran görüntüsünü çekerken o sırada oyun kapandı bi daha çektim