Galaxy Ace Overclocked 940mhz

Sponsorlu Bağlantılar

djmedcezir

djmedcezir

Üye
Ortaam ii güzelde telefonu acıp kullanamıyorum ki :S telefona bi virüs girdi gitti tel :S room atmaya calısıyorum. yaptıkdan sonra denemeye calısacam

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
dostum kolay gelsin. bir bilgilendirme olarak birşeyler söyleyim overclock da normal şartlarda ideal sınır işlemcinin standart kapasitesinin %50 si kadardır. tabiki yazılımsal ve donanımsal faktörler bunu etkiler. cihazının restart atması bu sorunlardan olabilir. çalışmalarında başarılar. başlık okunmuyor diye tasalanma okuyan 1 kişi bile olsa bu senin başarındır.

navti

navti

Üye
    Konu Sahibi
ben acede en fazla 940 mhz yaptim daha fazlasinda telefon resetliyor ideos x5 te nasil o yuksek degerlere getiriyorlar anlamiyorum..Bu arada overclockta stocklite rom cok iyi onunla ilgilide bir konu actim bakilabilir overclockta smartassv2 yi secerseniz sarj da iyi gidiyor tabi bu rom sayesinde telefonum suan 902 mhz smartassv2 de sarj rahatlikla cok oynamasam 2 gun gidyor sadece arama icin kullanilirsa 3 gunu rahat gececek gibi...

- - - Eklendi - - -

dostum kolay gelsin. bir bilgilendirme olarak birşeyler söyleyim overclock da normal şartlarda ideal sınır işlemcinin standart kapasitesinin %50 si kadardır. tabiki yazılımsal ve donanımsal faktörler bunu etkiler. cihazının restart atması bu sorunlardan olabilir. çalışmalarında başarılar. başlık okunmuyor diye tasalanma okuyan 1 kişi bile olsa bu senin başarındır.

Bu arada biz %50 degil %20 ye bile zor cikiyoruz...

navti

navti

Üye
    Konu Sahibi
xda developers de overclockla ilgili detaylı konular var ayrıca ben şuan stocklite v6 kullanıyorum sonradan kernel kurmaya gerek klamadan ayrıca hiç kasma yapmadan 921 mhz yapıyorum ondemand yerine smartassv2 yi seçince hem performanslı pluyor hemde sarj dayanıyor...Konu Güncel...

enesrsln

enesrsln

Üye
S5830İ için mi ?

Mcsilifke

Kapalı Hesap
ace 5830 da 2.3.3 var bnde. Cyanogenmod yüklesem brick olurmu ?

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Bu arada 940 da durmadan donuyor

-Rose

Üye
galaxy ace gt5830i ye flash player desteği gelicekmi grlmicekse eger root yapmayı dusuuyorum.Root işlemi yasal mıdır?

RaMMs_46

Üye
Arkadaşlar Samsung S5830 Kullanıyorum Xperia Tized Romu Kullanıyorum Set Cpu dan baktımda Cpu Max 600 Min 245 600Mhzdan fazla yükselmiyor Acaba Bu Telin başka Ayarlarımı mı var Yada Cpu 600 mhz mı

-Emre

-Emre

Üye
Arkadaşlar Samsung S5830 Kullanıyorum Xperia Tized Romu Kullanıyorum Set Cpu dan baktımda Cpu Max 600 Min 245 600Mhzdan fazla yükselmiyor Acaba Bu Telin başka Ayarlarımı mı var Yada Cpu 600 mhz mı

Kernel ile alakali olabilir normalde 800 değil mi?

RaMMs_46

Üye
Normal de 800 diye biliyorum ama Bunu nasıl ögrenirim kaç Mhz olduğunu tşkrler

- - - Eklendi - - -

Şuan orjinal Roma Geçtim Performas açısından memnun değlilim Takılma donma yapıyor bir 2 sefer de wipe factor reset wipe partition yaptım Değişen birşey olmadı

Üst Alt