Kardesjm bendede one of a kind var oyunlarda kasiyor yapcak bisey yok ben birazdan salih kardesimin romuna gecicegim bakiyim performans nasil soylerim vakit bulursam
yapma ya benim en çok aradığım şubekleme modunda tel duruyor gece yatarken herşey kapalı herşey +greenifyle herşey uyutulurken çok gidiyor gece şarj ona uyuz oluyorum
Arkadaslar birsey danisicaktim 4.1.2 ile ilgili oldugu icin buradan yazma geregi duydum paranoid android 2.99 yuklicem dosyalar hazir 4,1,2 ustune hangi kerneli ve neleri kurmaliyim anlatabilecek destek olacak olan varsa simdiden tesekkurler
Hocam backup and restore girdikten sonra restore yapıyorum ancak no files found hatası alıyorum hafıza kartımda rom olmasına rağmen nedir bunun çözümü ?
S.a kardesler 2gün oldu bu romu yukleyeli hız gurunum ram cok güzel ama sarj konusuna gelecek olursak bütün romlar aynı sarjı. 3saate kesintisiz oyun oynadımda bitiyor sarj kalipre ettim yine aynı yanı bu rom sorunlu deyil. Sorunlu ise bütün romlarda sıkıntı var demektir bu arada bataryam yeni. Bu romu encok sevdgim tarafı telefon ısınmaması
diyer romlardan farklı diyer romlara göre daha az ısınma yapıyor baska roma uzun zaman gececegimi zannetmem. Kardesim bu rom icin eline. Beynine saglık allah zihin acıklıgı. Versin
S.a kardesler 2gün oldu bu romu yukleyeli hız gurunum ram cok güzel ama sarj konusuna gelecek olursak bütün romlar aynı sarjı. 3saate kesintisiz oyun oynadımda bitiyor sarj kalipre ettim yine aynı yanı bu rom sorunlu deyil. Sorunlu ise bütün romlarda sıkıntı var demektir bu arada bataryam yeni. Bu romu encok sevdgim tarafı telefon ısınmaması
diyer romlardan farklı diyer romlara göre daha az ısınma yapıyor baska roma uzun zaman gececegimi zannetmem. Kardesim bu rom icin eline. Beynine saglık allah zihin acıklıgı. Versin