sir mordred
Üye
avea kullanıyorsun telefon şebekesi mobinilromun çakma
orjinal konuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kerneli değiştirmişsin builg.prob yen isim
asphalt8 playstorde bedava cm11 oynatıyoralakası yok o romu yukle sonra asphalt 8 oynamıyı dene gtayı dene bunla onun arasında fark var bılmeden konusma cok bılıyorsan kendın yap paylas gorerelım
sagolasın hocam
fark ettıysen ıkısıde CM duzenlemesı tabı benzıyecek
resımler alıntı olsugu ıcın olabılırmı
alakası yok o romu yukle sonra asphalt 8 oynamıyı dene gtayı dene bunla onun arasında fark var bılmeden konusma cok bılıyorsan kendın yap paylas gorerelım
sagolasın hocam
fark ettıysen ıkısıde CM duzenlemesı tabı benzıyecek
resımler alıntı olsugu ıcın olabılırmı
nasıpse v2 flashlana bılır olucakuğraşıyorlar rom yapıyorlar, telefondan resim almak zahmet oluyor, bir de şu romları zip flaşlanacak şekilde yapın
rom script ekleyim vs yedek almayı herkes yapıyor forumda bu konudan geçilmiyor
"updater-script" düzenlenlemeyi bilmediğizi göstetiyor
DOĞRU DEMİŞŞİSSİN WALLAYa bu forumda bazı insanlar ne kadar sert yorum yaparken. Kardeş yani Tamam anladık "Türk milletinin genel özelliği yapılan inşaatı izleyip bunun şurası olmamış " deme isteği bastırılamaz birşey ama "iyi yada kötü" yapılan birşeyi aşağılamanın yada ortaya birşey koymaya çalışan bir insanın şevkini kırmanın ne alemi var ki ? Burası bir forum, forumlar insanların bilgilerini paylaşma yeridir. Az az olsun çok olsun ne paylaşırsak kâr diye düşünüyorum. Önce adama resmen çalıntı rom muamelesi yaptın. Baktın olmayacak bu sefer de şunları artık flash yapın dedin
kusura bakma ama kardeş bana hiç arkadaşın çalışmasına samimi destek havası gibi gelmedi tavırların. Ha şu var, ( forumda darco ve bysalih gibi kardeşlerim yanlış anlamasın bu söyleyeceğimi) Madem bunlar beceremiyor. Anlamıyorlar. Abi senyap şöyle güzel bir rom da hem xda da bir türk olarak romunu biz de testekleyelim. Hemde çoluk çocuk rom görsün
maglesef oleBro ellerine sağlıkta.. ben bir tek şeyi sevmiyorum galeride özel olan olmayan her fota ortada oluyor ya
Kardeşim bunun için ben şöyle yapıyorum.,Bro ellerine sağlıkta.. ben bir tek şeyi sevmiyorum galeride özel olan olmayan her fota ortada oluyor ya
Kardeşim bunun için ben şöyle yapıyorum.,
2 çözümü var,
1.si 3. parti programlar kullanmak ( eskiden bu şekilde yapıyordum ) Şuan kullanmadığım için isim hatırlamıyorum ama bazı programlarda istenilen foto yada resim vs yi saklayabiliyorsun ( şifre ile girilebiliyor onlara,)
2.si bir dosya gezgini ile ( özelliklerinde klasör gizleme olan, ki çoğunda var artık bu özellikler ) bir klasör oluştur, onu gizle. Galeride vs , o klasöre attığın dosyalar görünmez. Sen bakarken aynı dosya yöneticisine girer ordan ulaşabilirsin
Umarım faydası olur
Backup and restore bölümünden backup deyip telefon ve ya external sd kart deyip hafıza kartına alabilirsinArkadaslar telefonumun yedegini cwm den nasil alabilirim bilen biri yazabilirmi acill
Cok saol kardesBackup and restore bölümünden backup deyip telefon ve ya external sd kart deyip hafıza kartına alabilirsin
Sende sağol kardeşimCok saol kardes
Kardeşim linkte sorun var Darko düzeltince indirip deniyecem o zaman bilgi veririmKardeşlerim bu rom hakkında perf ve şarjı nasıl bilgi verir misiniz?
Beyler adamı eleştiriyorsunuz ama kullanmadan ne yaptığını neler değiştirdiğini nerden biliyosunuz? Belki onu baz alarak fu ll performans+şarj verecek bi rom yaptı.. Eğer geliştirici değilseniz ya da bu konuda bilginiz yoksa konuşmayın yorum yapmayın eleştirin ama çalıntı diyemezseniz bu ağır olur bi kernel build.prop ayarlarını bile değiştirse ona verdiği emeğin hakkı için teşekkür edin nankör olmayın kendi için değil bizim için uğraşıyor kendi için olsa zaten konu açıp bize sunmaz HER ŞEYE RAĞMENKARDEŞİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?