FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 2 aydan beri ben ve bir çok arkadaş kullanıyoruz öyle sorunlar yok sadece sende var

nasu

nasu

Üye
benim telefon v11.0.021 bu olmazmı şimdi

nasu

nasu

Üye
daha yeni tel ihackledim :hmmm unsigned uuygulamaları sorunsuz yüklüyor ama açmıyor bi türlü bi çok uyg denedim ama olmadı ne yapmalıyım

yasin61

Üye
Ben bir sey sormak istiyom daha bu konulara bakmadan önce en son sürüme yükselttim benim n97 yi simdi ben bunlardan faydalanamiyormuyum yada telefonu hackliyemiyormuyum????

nasu

nasu

Üye
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
verdiğim dosyayı asıl olanı ile değiştir ve yine versiyon yükler gibi yükle bu değişiklikler yüklenir

--------------- Ekleme ---------------

nasu kimsede uygulama yükleme sorunu yok bir sende oldu uyumsuz uygulama yükledin sen ondan öyle yapıyor

KELGER

KELGER

Üye
ferzan kardeş yeni fw modifiye yaparsan birkaç isteğim var.modifiyenin özelliği bakımından.

1-müzikler E/sound U görsün. muzik klasörü silinebiliyor.
2-galeri sadece görüntüler ve viedo klasörünü görürse ii olur.yoksa yükleneen programlarda galeriye dalıyor.
3-aylin ve temalar fazla bunları E yede kurabiliriz sadece nokia white tema(c6 teması varya yeşil beyaz.)ram dan baya bi kaar ederiz.
4-bide yeni bir 5800 fw modifiyede gördüm flash lite 4 eklenmiş onada bir göz atabilirsen ii olur.

kardeş yeni modifiye yaparsan bunları göz önünde bulundurmanı dilerim.aslında aylin ve temalar ı ben yapaabilirim ama diğerleriden anlamıyorum.

oguzalp77

Üye
Teşekkürler dostum.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın :oke:

finch_meister

Üye
Tüm modifiyelerinizi okudum başından sonuna kadar yorumlarıyla..tam yapayım bunu diyorum sonunda bakıyorum yenisi çıkmış bu 3. ve son olan :)) Önceki ikisinde sorduğum bir soru vardı buna da sorayım..

Benim ürünümün procudt code u 0590202 nokia nın sayfasından bakınca benim ürün için en son desteklenen fwyi 21.0.45 olarak gösteriyor yine de bu işlemleri uygulayarak 22.0.110 yapabilir miyim?

yoksa product codu mu değiştirmem lazım? değiştirirsem hangisine değiştireyim? Ve product kodu değiştirince bir sorun yaratırmı telefon?

Şimdiden teşekkürler..

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kodu değiştirme sorun çıkarmaz benim bildiğim kod değiştirmeden de yükleyebilirsin sanırım dene istersen ama kodu değiştirip isi sağlama alayım diyorsan kodu şöyle yap 0576357

finch_meister

Üye
product kodunu değiğştirdim de bu JAF 1.98.65 kurulumunda virtual pkey ile programı çalıştırırken system error 2 veriyor..remove ediyorum reset atıp yeniden deniyorum yine olmadı..baya bir ararştırdım ama çözümü bulamadım. Var mı bi bilen?

ugacomtr

Üye
selamlar. ellerinize saglik öncelikle. bu versiyon dosyayı yükledim. tek sorunum ovi magaza acilmiyor. :( ovi. com a giriyorum ve indir diyorum fakat indirmiyor hata veriyor. hard format attım gene calismadi bu sorunun cözümünü biliyor musunuz? saygılar..

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ovi yüklersen çalışır bir şekilde indir bende iniyor

hakan2131

Üye
slm hoca benim telefona bir fw yükledim herşeyi güzel ancak yazma dili türkçe değil ve mesaj okuyucusu türkçe değil acaba bu dosyaları edinmemde yardımcı olabilirmisin ki hatta sen o fw yi alıp bir elden geçirsende yüklesek ondada yeni özellikler var seninki ile birleştirirsen çokta güzel olur

duncan1981

Üye
slm kardeş benim bir sorum olucak ekledigin rofs dosyaları 2 adet part1 ve party 2 bunların ikiside aynımı sonucta rardan cıkartınca degiştirilsinmi diyor isim aynı yardımcı olursan sevinirim

enesd89

Üye
selamlar arkadasım bısey sorucam bende v 21.0.045 yuklu en alttada guncellenmedı dıyo fakat telefonu pc dende guncellesem telefonun kendındende guncellesem cıhaz zaten guncel dıyo ve en altta tekrar guncellenmedı demeye devam edıyo bunu neden yapar n97 nın yabancısıyım cok fazla bı bılgım yok bugun sordum dedıler kı servıse gonderıp ana yazılımı yukseltceksın vs vs ne yapmam gerekıyo yardımcı olursanız cok cok sevınırım...
saygılar iyi çalısmalar...

KELGER

KELGER

Üye
kardeş o tüm telefonlarda yazar güncellemeyi yeni yapınca güncellendi der.
yoksa hep güncellenemedi der.yeni güncelleme olmasada.

Ferzan kardeş yeni bir fw yapmayı düşünüyormusun.
eğer yaparsan lütfen tüm fazlalıkları at çünkü ram da telefon hafızası da yetmiyor.
ne ovi maps ne office ne Qt installer nede ovi store yükleyemiyorum 15 mb hafızam kaldı

the_gunner

Üye
1 yıldır bu telefonu kullanıyorum sanıyordum ta ki bugüne kadar, inanılmaz derecede yaratıcı birisin. çok güzel olmuş bu hali, sanırım bugünden itibaren "telefonu kullanıyorum" diyeceğim. bence nokia tüm symbian arayüz tasarımcılarını kovup seni işe almalı :D gerçekten dizayn konusunda çok yaratıcısın, umarım daha iyilerini de yaparsın :oke::sarıl:

edit: Facebook, Ovi Store ve Cihaz Güncelleştirme çalışmıyor. Facebook ve Ovi Store'u silip tekrar yükledim. Bir kaç şey denedim ama hiç bir şekilde çalışmıyorlar. Tıklayınca öyle duruyorlar, hiç bir hareket olmuyor. Acaba bir çözüm önerin var mı yoksa bu şekilde kullanmaya devam mı edelim? Çünkü Mod'unu telefonumdan silip eski haline getirmeyi düşünmüyorum :oke:

aykanksk35

aykanksk35

Üye
tesekkurler

Üst Alt