FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010

Sponsorlu Bağlantılar

holigan221

holigan221

Üye
artık tak etti canıma bu modifiyeyi n97 mini için yapabilir miyiz ?

holigan221

holigan221

Üye

bunu kendi telefonuna yükleyemezsin n97 mini için olmaz yani :)

n97 mini için bu şekilde firmware bulamaz mıyız. yani muhtemelen buluruz da genelde n97 için yapıyorlar o yüzden bulamadım. ya da siz yapabilir misiniz ?

KELGER

KELGER

Üye
kardes sen ekledin prolari sis editorle cepte mi parcaliyorsun yoksa pc de parcalama programida mi var.

--------------- Ekleme ---------------

mesela temalar icin toplam 3dosya kullanmissin.ama ben sis editor ile cepte parcalayinca 5 , 6 tane dosya cikiyor.programlardda boylemi.

muradsedat

Üye
ferzan kardes masa üstündeki saati gizleme modunu nerden buldun yada benim için dosyayı uplod edermisin kardes

KELGER

KELGER

Üye
ferzan kardeş aylin de bazı eksik dosyalar vardı onları ekledim ve 3 tema yerine kendim 3 tema koydum ve paketledim.fw yi paketledim ve kurdum.3 tema ve aylin çalıştı.ama
1-music klasörü oluşmadı
2-bt swich e basınca bulutut açılıyor ama 3 satır bir yazı çıkıyor.
3-ovi normalde açılmıyordu bundada açılmıyor bide sistem hatası diyor.
programları cep te sis editör ile parçalayıp öyle fw yw atıyorum sence nerede yanlış yapıyrum.
mesela bazı temaları parçalayınca 3 yerine 5 , 6 parça çıkıyor bunların 3 ünü fw yw atıyorum senin gibi bundan olabilirmi

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ferzan kardeş aylin de bazı eksik dosyalar vardı onları ekledim ve 3 tema yerine kendim 3 tema koydum ve paketledim.fw yi paketledim ve kurdum.3 tema ve aylin çalıştı.ama
1-music klasörü oluşmadı
2-bt swich e basınca bulutut açılıyor ama 3 satır bir yazı çıkıyor.
3-ovi normalde açılmıyordu bundada açılmıyor bide sistem hatası diyor.
programları cep te sis editör ile parçalayıp öyle fw yw atıyorum sence nerede yanlış yapıyrum.
mesela bazı temaları parçalayınca 3 yerine 5 , 6 parça çıkıyor bunların 3 ünü fw yw atıyorum senin gibi bundan olabilirmi

temadan temaya değişir kaç parça çıkacağı animasyonlu temalarda parçaları fazla olur bazılarında 3 parça var kaç tane çıkarsa hepsini yerleştirmelisin aldığın hataların çözümünü bilemem sen değiştirmişsin ne yaptıysan dene dene çözersin :D voxtrak diye bir ses kaydedici var onu kurduysan btsiwch i etkiliyor o hata vermesine neden oluyor

ferzan kardes masa üstündeki saati gizleme modunu nerden buldun yada benim için dosyayı uplod edermisin kardes

kardeş walla uzun zamandır kurcalamadım isimleri aklımda değil yeni modifiye hazırlayınca hangisi ne işe yarıyor not alacam sizinle paylaşırım...

'Şeref'

Emekli Yönetici
süper çalışma yapmışsın emeğine sağlık :spr

ayrıca bi sorum olucak 5800 da n97 mini fw si kullanıyorum senin n97 ye yaptığın şu seçenekler menüsündeki açık uygulamaları göster kısmını bizim telefondada kaldırabilirmiyiz acaba??? :hmmm

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
benim rofs2 yi indir parçala şu dosyayı al içinden kendinkine yerleştir olması lazım rofs2\sys\bin\eikcoctl.dll

Anqer-X

Anqer-X

Üye
FERZAN usta... kardes yeni rofsunu dort gozle beklıyoruz ayrıca n97 nin en buyuk sorunu ram bılıyorsun bunuda dusunerek bı edıtleme yaparsan cok duamı alırsın *BAŞKAN* saygılarımla calısmaların ıcınde cooook tessekkur ederım ...:oke:

ÜSTAD...Birde radyodan cıhaza kayıt yapacagım bı uygulama varmı acaba googleyı alt ust ettım bulamadım ....tum kayıt uygulamalarını yukledım yınede kayıt yapamadım sorun nedır acep ...ALLAH cc yardımcın olsun tum hayatın da HADİSİ ŞERİF: **PEYGAMBER EFENDİMİZ*(s.a.v)=(SİZİN EN HAYIRLINIZ İNSANLARA YARDIMCI OLANINIZDIR ...)buyurmuştur...sizde teknolojıde insanlara faydalı oluyorsunuz ...cok duamızı alıyorsunuz ınanın....:oke:

Anqer-X

Anqer-X

Üye
reis o \sys\bin\eikcoctl.dll zaten var...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu ara pek araştıramıyorum kayıt programı hakkında da bilgim yok yayınlamaya değer yeni özellikler ekledikçe yayınlarım var dediğin dosya da bizde var çünkü ben ekledim orjinalinde de var diyorsan benim eklediğim içeriği değiştirilmiş olandır...

Anqer-X

Anqer-X

Üye
lınktekı resıme bakarsan...

ozaman sızınkını eklersem radyo kaydı yapa bılırmıyım acaba...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben o dosyayı alması için mysterious© arkadaşa cvp vermiştim sen sana söylediğimi anlamışsın kayıt alma ile ilgili bilgim yok kardeş

Anqer-X

Anqer-X

Üye
tmmm kusura bakma yınede bılgınızde bulunsun ....

KELGER

KELGER

Üye
ultimate kayıt la yapabilirsin .kısayol ata radyoyu aç ana ekrana gel atadığın kısayola bas

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler harika olmuş

Anqer-X

Anqer-X

Üye
KELGER kardes sen denedınmı oldumu cunkı butun kayıt programlarını denedım olmadı ....ultumadenın hangı versıyonu ...

Üst Alt