N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE FİNAL SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

GENEL MODİFİYE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR ?

• Güzel Modifiye

Kullanılan: 50 46.7%
  • Süper Ötesi :)

Kullanılan: 29 27.1%
  • Fena Değil

Kullanılan: 37 34.6%

• Kullanılan toplam oy
    107

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Hazırladığım fw yi kullanan arkadaşlardan fw hakkındaki görüşlerini alabilirmiyiz ???

xxxx1000

Üye
arkadaslar iyide bu dilleri neden siliyonuz? telefon dili okadar onemli degil ama yazma dilinde enazindan rusca arapca gibi farkli alfabeli dilleri koyarsaniz daha iyi olur diye dusunuyorom... bazi programlari kullanmada ve mesajda gerekli oluyor ben buyuzden bu yazilimi yukleyemiycem eger yazma dilinde rusca olsaydi kesinlikle hemen yuklerdim eger yapabilirseniz emege saygida kusur etmeyiz!!

lustfulmemo

Üye
Genel olarak yapılan düzenlemeler güzel
ilk defa telefonumu hack ettim biraz zor oldu ama oldu sonunda. (sanırım)

gewnel olarak telefon istedigim hızlı tepkilere ulaşıyor ilk aldıgım zamanlardaki gibi kaplumbaga degil bu çok hoş.

bir sonraki çalışmalarda ek olarak
divx player ( facedeki videoları indirdigim zaman ya hiç açamadı yada sadece görüntü yada ses geldi)
farklı bir tarayıcı ( özellikle face ile uyumlu olursa)
fazladan tema ( yeşil temayı ben bi türlü göremedim ) tema efekleri güzel ama biraz kasıyo cihazı
nimbuz ( gerçi ben sonradan yükledim ama içinde olursa daha iyi olur diye düşünüyorum) veya benzeri bir program

şimdilik önerim ve görüşüm bunlar.
hack etmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim
telefonunuz gayet güzelleşecek

hazırlayan arkadaşın ellerine saglık
Teşekkür ediyorum.

kain061

Üye
harika bi mod olmuş ellerine sağlık ama baştaki güzel tema gitti anlam veremedim sadece yeşil kaldı. giden mavi beyaz tema nasıl geri gelecek?

ayrıca tema efekleri diğer modlardaki efektlere göre kötü geldi bana..değiştirebilirsen bu modun çok güzel olur

ebuddy uygulamasını yükleyemiyorm sertfika hatası diyor ki hiiç başıma gelmemiş bi durum..bunun bu mod ile ilgisi olduğunu düşünüyorum

BRKGNY

Üye
kardesım dedıklerını aynen yaptım rofs dosyasını degıstırdım flash attım telefon daha acılmadı dead phone usb flasıng yontemıyle tekrar actım ama eskı rofs dosyasıyla senınkını yapınca neden olmuyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Jaf rogramı ile yüleyeceksin başka programla olmaz

BRKGNY

Üye
jaf programı win7 de sorun verıyor baska yolu yokmudur yapmanın pekı

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeş modifiye edilmiş rofs dosyası sadece jaf programı ile yüklenir forum içinde ararsan win7 de nasıl çalıştığı hakkında bilgi edinirsin jaf sorununu çözünde diğer konudaki rofs dosyasını yükle onda daha çok özellik mevcut

BRKGNY

Üye
vallahı bı heves ettim senın rofs dosyayı yuklemeye ama olamdı forumda win7 için denilenleri yaptım gene olmadı sen bılıyormusun nasıl olucagını winscard felan yazıyo bir turlu basaramadım

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeş ben win 7 kullanmıyorum onun için bilgim yok ama forumda yararlı konular var dikkatli incelersen eminim sorununa çözüm olur

tugitugay

Üye
bunu yükledikten sonra orjinal nokia sürüme tekrar nasil geçeriz ?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
orjinal yazılımı indirip geri yüklersin aynı yolla

BRKGNY

Üye
sonunda yaptım kardesım ellerın dert gormesın su tema olayı harıc hepsi guzel olmus bırde menu aynı kalsaydı genısletmeseydın ıyı olurdu ama yaptıgın her yıgıdın harcı degıl tebrıkler

ulascemx

Üye
tesekur

ulascemx

Üye
tesekkkkuuuuuurr

yasin61

Üye
Ben bir sey sormak istiyom daha bu konulara bakmadan önce en son sürüme yükselttim benim n97 yi simdi ben bunlardan faydalanamiyormuyum yada telefonu hackliyemiyormuyum????

Üst Alt