Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook, Ovi Store ve Cihaz Güncelleştirme çalışmıyor. Facebook ve Ovi Store'u silip tekrar yükledim. Bir kaç şey denedim ama hiç bir şekilde çalışmıyorlar. Tıklayınca öyle duruyorlar, hiç bir hareket olmuyor. Acaba bir çözüm önerin var mı ?
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
ikisinide tekrar yüklersen çalışır güncellemede rompatcher kapalı olsun çalışır
ALF15
Üye
Eline sağlık arkadaşım bir şey soracam bunu yükledikten sonra 3x4 menü yapabilirmiyiz, ben 3x4 ün dışındaki menüleri hiç sevmiyorum teşekkürler.
slm kardeş benim bir sorum olucak ekledigin rofs dosyaları 2 adet part1 ve party 2 bunların ikiside aynımı sonucta rardan cıkartınca degiştirilsinmi diyor isim aynı yardımcı olursan sevinirim
evet rar dan çıkarınca değişsin mi diye soruyor değiştirecek miyiz ikisi de aynı mı kardeşimin n97 ye yüklicem cevap bekliyorum.... saygılar..
--------------- Ekleme ---------------
bir de bi sorum daha olacak jaf programını indiriyorum kuruyorum model seçilen yerde n97 yok orada en son n96 var sonra ngage falan diye bitiyo acaba programın sürümünden mi kaynaklanıyo elinizde yeni sürüm falan varsa paylaşabilir misiniz....
KELGER
Üye
ferzan kardeş yeni fw yapmayı düşünmüyormusun adamlar 5800 için 100 den fazla fw yaptılar n97 ise 6 veya 7
5800 ın ram ını 65 , 70 mb c sini 80 mb da çıkardılar.
senin fw de biraz eskidi.ta ozaman dan beriğ kullanıyorum ama değişiklik güzel olur.
mesela şu n8 tuş kilidi açılış ekranı
KELGER
Üye
ferzan kardeş şu açık uygulamaları göster butonun nasıl kaldırıyorsun
Silinen Üye 566228
Kapalı Hesap
arkadaşlar flash atıcam cevap bekliyorum rardan çıkınca değişsin mi diyor onu değiştiriyor muyuz yoksa ikisi de aynı mı nasıl bişey bunlar....
KELGER
Üye
Evet değiştir
Silinen Üye 566228
Kapalı Hesap
tamam o zaman oluyor değil mi....
KELGER
Üye
evet değiştşr isim aynı olması lazım yoksa görmez ama içerik hacklı
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
indirdiğin 2 rar dosyasını aynı klasöre at ve sadece part1 ile biten rar dosyasındakini çıkar diğerine birşey yapma anlıcağın part2 ile biten rar dosyasını hiç ellemeyeceksin anladınmı ???
KELGER
Üye
ferzan kardeş yeni fw düşünmüyormusun.yeni fw yaparsan v34 deilde fsx dosyasına yaparmısın ram ve c de daha çok yer oluyor.yalnız yeni fw yaparsan şu anki özlelliklerden hiç biri ni eksiltme bu özellikler çok iyi .
yeni çıkanlardan mesela n8 kilidi türkçe ve ekrana dokununca açılması.
kardeş bişey dikkatimi çekti adamlar ne kadar progrm atıyosalar fw ye ram da c de hafıza çoğalıyor gibi.
mesela senin fw yi kurunca 59.9. mb c oluyor seni fw artı fsx uzantılı fw ikisini birden kurunca
65 m c oluyor. hayret vericici.nasıl iş bu anlamadım.
kardeş senin fw nin vazgeçilmez özellikleri
1-kaydırma firensiz,
2- 4*5 menü
3- seçenek düğmesine basınca açık uygulama göster yok
4- javalar soru sorup durmuyor.
5- açılış ve kapanış ekranı ( yeni fw de yenilermisin. )
6- sis ve jar gönderebilmesi
7- rom patcher siz usigned kurabilme.ve rom patcher otomatik başlama.
8- e: müzik taraması (yeni fw de E: ssound yaparmısın müzik yanlışlıkla silinebiliyor )
9- 3 artı kısayollar
fazlalık bi aylin sonradan eklenebilir zaten.
vegr
Üye
kardeş ben phoenixten attım flashı tel açılmıyor açma kapama tuşuna basıyorum titriyo fakat ekrana görüntü gelmiyor
Silinen Üye 566228
Kapalı Hesap
jaf la atıcaksın flaşı ....
ferzan kardeş cidden yeni fw yapsan süper olur çalışmalarını bekliyoruz....ama KELGER arkadaşın dediği vazgeçilmez özelliklerin kalsın .....
albar
Üye
flash atmayı bilmeyenler buraya bakarak yapabilirler diye verdiğin linkdeki konu silinmiş hocam?Yoksa benmi yanlış görüyorum.Sanırım jaf diye bir programla atılıyor, ben Phoenix kullanarak yapılan bir anlatım buldum onu uygulasam olurmu?
sanane1438
Üye
Ben yükledim telefon elimde patlıyordu berbat bi CW Telefonu çok kasıyor Rom patch plus 2.3 sürümü Tüm sesler Açık kamera Kilit sesi vs yani kısacası boşa emek yemişsin dostum
Yinede konuyu emek yiyerek açmışssın tşkler
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
şu anda yeni fw zamanım yok
otoritec
Üye
adam gibi sağlam bir rm505 için fw bekliyoruz bıktım artık beklemekten ne iğrenç bişiymiş bu symbian... ferzan sözlerimi yanlış anlama şahsınla ilgili değil ama artık hakikaten kabak tadı vermeye başladı bu n97 fw olayı... lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bekliyoruz sağlam stabil şöle ağırbaşlı bi fw...
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
benim zamanım yok işten dolayı diğer ilgilenen arkadsaşlardan bekleyin artık bunu yapmak sadece 4 günümü almıştı zamanım olsa tekrar hazırlardım sizin için...
hakanlarcan
Üye
o zaman diger arkadaslara sesleniyoruz N97 icin luuttfenn yeni bir fw yapin okkali guzel birsey olsun!!!!!!