FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010

Sponsorlu Bağlantılar

KELGER

KELGER

Üye
ferzan baba hani c6 yazılımı 5800 da diyolar ya n8 yazılımı da n97 de olma imkanı varmı.
navifirm ile n8 dosyalarını indirdim 7 dosya ,boyutu biraz fazla ama hemnen hemen benziyor n97 ye.fw ile açıp baktım private falan herşey aynı sadece biraz fazlalıklar var
acaba kursak kabul edermi.
hiç olmazsa flash player 10 u var onu çalsak olurmu acaba .

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ferzan baba hani c6 yazılımı 5800 da diyolar ya n8 yazılımı da n97 de olma imkanı varmı.
navifirm ile n8 dosyalarını indirdim 7 dosya ,boyutu biraz fazla ama hemnen hemen benziyor n97 ye.fw ile açıp baktım private falan herşey aynı sadece biraz fazlalıklar var
acaba kursak kabul edermi.
hiç olmazsa flash player 10 u var onu çalsak olurmu acaba .

kardeş denemediğim birşey üzerinde yorum yapamam ve denemeye zamanımda yok sizin ilginize sunduğum bu kopnudaki bilgiler ve değişikliklerde hep deneyerek başarılı sonuç alana kadar sunulmuş değişikliklerdir sizde hep isteyeceğinize bize bir değşiklikler sunsanız ? mesela sende bazı şeyleri dene başarılı sonuç aldığın olursa paylaşırsın bizlerle benim yaptığım gibi... :umarım anlatabildim:oke:

alpbugra88

alpbugra88

Üye
çok teşekkurler ama ROFS2 DOSYASI nı nası kuracağız onuda anlatırsan bı zahmet :)

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
konudakii açıklamaları oku nasıl yükleneceğini gösteren konu linki vermişim ilk mesajda

alpbugra88

alpbugra88

Üye
Allah bin kere razı olsun sizlerden iyiki varsınız kardeşlerim

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan :oke:

q0nzalez

q0nzalez

Üye
yeni bi modifiye yapmıomsn ferzan usta ?

oturanboga42

Üye
kardeees super ellerine saglik

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyon çıkınca yeni modifiye yaparım :oke:

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan :oke:

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
birçok arkadaş beğenip kullanıyor sevindim

KELGER

KELGER

Üye
gercekten su an sorunsuz ve en iyi fw bu saol.

hunkar159

hunkar159

Üye
kardey ya Allah icin su fw nin aynisini country version germany icinde yapin lütfen klavye sorunu yüzünden bi türlü yükleyemiyorum

ulaş213

ulaş213

Üye
teşekkürler bana nokia c6 telefonundaki menü tuşuna basınca kaydırarak tuş klidi açma varya o lazım ama rw ol olmadan olursa daha iyi olucak.Neden istediğime gelince n97 telefonumun tuş klidi açma kapatma tırnağı kırıldı onuda yaptırmam biraz zor telefonun servise gitmesi falan ama böyle bi uygulama varsa atacağın mesajda gönderebilirsen işime yarıyacak şimdiden teşekkürler : )

nasu

nasu

Üye
bu rofs dosyalarınr ne yapacagım anlayamadım flash atma ısı bıttıkten sonra o ılk lınktekı arkadasımızın ıslemlerını yaptıktan sonramı format atıcaz bı acıklama lutfen

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
hepsi anlatılmış be kardeşim hemde resimli anlatım daha ne yapalım

Nazy

Nazy

Üye
vay vay vay nokia ı özleteceksin bize
süper iş tebrik ederim:oke:

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim :oke:

bycoo32

bycoo32

Üye
ellerine sağlık kardeş fw çok ii fakat uygulamalar klasörüne ulaşmda sık sık sonma yapıor sadece bende mi oluyor yoksa. birde daha önce fm verici çalışıodu şimdi aktifleştiremiyorum.

Üst Alt