1oyun
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benimde öyle bi problemim vardı bi ara kodu girdikten sonra sorun kalmadıDostum, bende de tam olarak aynı sorun var. Dediğini yaptım umarım çözülür, seninki hala problemsiz çalışıyor mu?
1.si Dns Adresini Değiştirmeden Site AÇılmıyoröncelikle herkese slm lar bende f480 tel var hugo boss sürümü yükledim süper hızlı ve güzel bir sürümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirip yükleyin sonra bana teşekkür edersiniz gerçekten güzel bi sürüm ayrıca verdiğim sitede f480 bütün sürümleri mevcuttur...
Devre dışı bırakır Ağ kilit: # 7465625 * 638 * Code #f480 şebeke sorunu var 1 oyun lütfen yardım et
Büyük İhtimalle Düzelirayrıca benim sorunum gelen mesajlarda türkçe harfler görünmüyor F480XXHJ4 bu versiyonu yüklediğimde sorunum düzelirmi acaba şimdiden teşekkürler
Linki Düzelttim Kırık Linki Bildirdiğin İçin Teşekkürler1oyun arkadaşım ben f480 türkçe olan versiyonunu indirmeye çalışıyorum rapid sayfası boş çıkıyo indirmem için ne yapmam gerek istediğim versiyon F480XXHJ4 dur
Bolt Browser Tarayıcısını İndirerek Youtube Videolarını İzleyebilirsin.slm bende güncelleme yapacam indiriyorum şuanda ama tema ile bi sorunum yok.
umuyorum uygulamalı programları kolayca yukleye bilirim yada internete girdiğimde en azında bi video izliye bilirim
tek sorunum internete video izleyememek
Linkler Düzgün Çalışıyor Rapid'ten indirmeyi bilmiyorsan anlatayım.1oyun arkadaşım ben gene indiremiyorum rapid çalışmıyormu acaba birinci sayfadaki versiyonların hiç birini indiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Evet internet bağlantısını sağladığı için Data Ücreti olarak ücret alınıyor.1oyun online isen bilgi verebilirmisin
şimdi güncelemyi yaptım iyi sol taraftaki kısa yol menülerine bişeyler eklendi
güzel kısa yollar ama internet kısa yolarıda var linkler var yani onlar kısa yolda iken internete girmiş farzediliyormu yanı kısa yolken bile kullanılıyormu. yanı faturaya extra eklenmesin maksatgirmediğim halde
Msn Yükleyebilirsin ama flash player yüklenmiyor uzantılar ise jar ve bu şekilde yükleniyor.2 ise bu telefona msn sonra flash player gibi programlar yukleyemıyorum hangi uzandıta program yuklıye bilirim telefona
yardımcı olursan .ok sevinirim
Arkadaşlar bu güncellemeyi yükleyince q klavye seçeneği oluyor mu? ya da şöyle sorayım bu telefonda mesajları q klavye şeklinde yazmak için program ya da başka bir yol var mıdır?
bunu pc den ındırıp tlefona mı atıyoruz arkadaslar ?
Yanlış Yapmadığından emin ol videoya bakarak yükle sorun olmayacaktır.dowloader da ort search basınca ready dıyor daha sonra dowloand a basınca port open error diye hata veriyor ne yapmam lazım
Menü Ekranı Siyah Olacak..bunların en iyisi hangisi bende zaten su an tavsiye ettiğin yüklü ama ben ekran görüntüsünün değişmesini istiyorum hugo brosu yüklesem gene aynımı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?