En Güzel Masaüstü Yarışması - OYLAMA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
öncelikle herkese teşekkürler fakat şunu dile getirmek istiyorum herkes duwarkağıdına takmış bence gayet yakışır bi resim ve hiçde abes deil widgetlerim siyah ağırlıklı olduğu için o tona ancak kırmızı ağırlıklı bi resim yakışr bende bunu seçtim ve gayet şık durdu + veyseloğlu ikide bir aynı cümleyi zikredip duruyosun ramazanda olduğumuzu biliyoz sen bu resimlerle tahrik oluyosan hiç resim görmemişsin hayatında resim de hiç bişey yok kardeşim ve diğer konuda bana manyak demiştin önce şaka makstlı dedi heralde diye sesimi çıkarmadım ama şimdi ciddi olarak dediğinin farkındayım burada kimse birbirini tanımıyor kimse kimse yi sewmek zorunda deil ama kesinlikle saymak zorundadır sen beni saymazsan bende seni saymam ve emin ol saygısız halimi görmek istemezsin insanı dinden imandan çileden çıkartabilen inatçı biriyimdir bunu bilesin bu bi yarışma ben böle paylaştım bi kere hakaret etmeden yorumunu yaparsaın o kadar ikide bir aynı şeyi zikredip durmazsın. Sana olan sözüm bu kadar anlayabiliyosan. Geleyim yarışmaya açıkçası ne yarışma umurumda ne birinci olmak umurumda ben sadece pc im görünsün istedim o kadar zaten bence yarışmanın adını deiştirin bu masaüstü deil tamamen duwarkağıdı yarışmasına dönmüş herkes duwarkağıtlarına göre puan weriyor.

- - - Eklendi - - -

bi ekleme daha veyseloğlu bu kadar zoruna gücüne gidiyosa kaldır benim önizlemeyi oradan, çıkar yarışmadan olsun bitsin bi daha aynı lafı etme bana ramazandayız diye ok.

Sen kendini bozma abi.Sakin ol yeter.

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye

Sen kendini bozma abi.Sakin ol yeter.

içimi boşalttım :) sakinim artık kardeşim saolasın. sende bakıyom saman altından su yürütüyon benim ki xp ben sizle yarışamam derken 5. sıralara yükselmişsin :) bi anda 1. liğe sen çıkmayasın :)

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Bir süre girmedim , keşke gireydim de katılaydım yarışmaya ama kaçırdık :D Herkese başarılar ve oylamam

Joker : 10
Viktoreznov : 8
Najanaja : 6

Metin MF

Metin MF

Üye
Bir süre girmedim , keşke gireydim de katılaydım yarışmaya ama kaçırdık :D Herkese başarılar ve oylamam

Yav arkadaş nazar mı değdi bana anlamadım ki :D

tempestshine

tempestshine

Üye

içimi boşalttım :) sakinim artık kardeşim saolasın. sende bakıyom saman altından su yürütüyon benim ki xp ben sizle yarışamam derken 5. sıralara yükselmişsin :) bi anda 1. liğe sen çıkmayasın :)

sırf duvar kağıdı için oy veriyorlar abi yoksa sonuncu falan olurdum :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Metin MF

Metin MF

Üye
1.Metin(76)
2.najanaja(54)
3.Joker.(40)
4.majorty(38)
5.veyseloglu(38)
6.tempestshine(34)
7.bill_(30)
8.sanalmevzi(18)
9.viktoreznov(8)

najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tempestshine
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Metin: 10 puan
veyseloglu: 8 puan
Joker.: 6 puan Başarılar

Metin MF

Metin MF

Üye

:tşk: :)

- - - Eklendi - - -

1.Metin(86)
2.najanaja(54)
3.Joker.(46)
4.veyseloglu(46)
5.majorty(38)
6.tempestshine(34)
7.bill_(30)
8.sanalmevzi(18)
9.viktoreznov(8)

doctorrr

doctorrr

Üye
najanaja(kaç puan vereyim bilemedim ya la :P: ) :alkis

jackalmami

jackalmami

Üye
ben oylarımı mobil olduğum için masaüstlerini görmeden verdim :ehe

Joker.

Joker.

Üye

Çok sağol kardeş

- - - Eklendi - - -

Çok Sağol Kardeş

- - - Eklendi - - -

Joker. 10 puan
veyseloglu 8 puan
sanalmevzi 6 puan

Çok sağol Kardeş

- - - Eklendi - - -

:tşk: :)

- - - Eklendi - - -

1.Metin(86)
2.najanaja(54)
3.Joker.(46)
4.veyseloglu(46)
5.majorty(38)
6.tempestshine(34)
7.bill_(30)
8.sanalmevzi(18)
9.viktoreznov(8)

Sonuncuydum bi ara.

jackalmami

jackalmami

Üye
ben oylarımı mobil olduğum için masaüstlerini görmeden verdim :ehe

görmeden vermiştim oyları ama şimdi gördüm ve ne kadar temiz kalpli biri oolduğumu anladım :D

bakarak verseydim de yine aynı puanları vereceğimi fark ettim ve hak yemediğime sevindim :tebessüm:

Metin MF

Metin MF

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt